Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/02/20 in all areas

  1. Am vazut ca nu e pe forum. Eu l-am folosit pe linux, e usor de folosit si ai si comanda de renew ip... Daca accesezi pe web ip-ul respectiv iti apare o pagina cu tor exit node. TorGhost is an anonymization script. TorGhost redirects all internet traffic through SOCKS5 tor proxy. DNS requests are also redirected via tor, thus preventing DNSLeak. The scripts also disables unsafe packets exiting the system. Some packets like ping request can compromise your identity. https://github.com/SusmithKrishnan/torghost
    2 points
  2. Domnul a cerut dezbatere si daca e totusi un loc democratic si nu plantatie, eu votez sa ii trimita domnul @aismen o invitatie pentru ca apelantul stie sa foloseasca corect semnele de punctuatie.
    2 points
  3. @aismensa nu intervi, ca omu chiar a scris frumos
    2 points
  4. Interesant, daca ai ocazia ar fi util de stiut. Cred ca in anii "trecuti" Romania statea bine la capitolul cercetare. In prezent nu prea se pot fura bani din acest domeniu asa ca politica s-a indreptat spre altele.
    1 point
  5. Ai uitat sa zici : -Cu stima userul Zatarra
    1 point
  6. Dragul meu, esti prea prost! Iti meriti soarta de a nu avea cont pe filelist! Sper sa tragi si sa suferi suficient de mult de-a lungul vietii, sa poti obtine o invitatie, sa te realizezi in viata!
    1 point
  7. Bine ai venit! Daca nici de la mine sa nu invat, pai atunci de la cine?
    1 point
×
×
  • Create New...