Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/22/20 in all areas

  1. RSTCon #1 - Ionuț Popescu - RST – Trecut, prezent și viitor Romanian Security Team este o comunitate care a luat viață în 2006 și care azi ne aduce împreună. Ce este RST? Ce s-a întamplat în acești 14 ani? De ce merită mai multă atenție? Ce este în prezent această comunitate? Și mai ales, ce viitor are? În această prezentare voi răspunde acestor întrebări și vă voi explica punctul meu de vedere, atât ca persoană cât și ca administrator al comunității. Ionuț Popescu (Nytro) – UiPath Ionuț Popescu este unul dintre administratorii forumului RST. Lucrează la UiPath ca Penetration Tester și este pasionat de tot ce înseamnă securitate IT.
    2 points
  2. Nu o sa fie nicio stare de urgenta pana la alegeri. Nu o sa fie niciun lockdown. Nu o sa fie nimic. Daca ar fi ceva de genul, PNL nu ar mai primi voturi. Oricum nu stiu de unde le primesc... Am vazut ca ziceau ceva de teste antigen, macar acum in al XII-lea ceas sa faca ceva... Noi pe forum a luat de la inceput masuri de distantare sociala! Cate persoane au luat Covid de pe RST? Niciuna! Asadar, pentru 6 decembrie la alegeri, pozitia 1 - Nytro - prim-ministru!
    2 points
  3. Concursul CTF din cadrul RSTCon a avut loc pe perioada conferintei, 20 noiembrie 2020 intre orele 10:00 - 18:00. Multumim tuturor celor care au participat si sper ca le-au placut challenge-urile! Felicitari castigatorilor: https://ctf.rstcon.com/scoreboard Locul I - adragos - 3000 RON Locul II - 0x435446 - 2000 RON Locul III - baietzii_grei - 1000 RON Pe Scoreboard veti vedea si echipa ByteForc3, insa nu sunt romani si nu le-am putut oferi unul dintre premii deoarece conferinta si concursul erau dedicate romanilor. Dar s-au descurcat bine si am decis sa le oferim un premiu onorific de 150 USD. Asteptam write-up-uri pentru challenge-uri pana duminica seara, mentionand ca avem de oferit un premiu de 500 RON pentru cel mai bun write-up. Daca sunt intrebari, sugestii sau critici referitoare la CTF am vrea sa le stim. De asemenea, challenge-urile vor mai fi disponibile o perioada, probabil doua saptamani, pentru cei care vor sa le rezolve. Le vom publica si "international" in acest mod. Daca vor fi mai multe persoane interesate, putem extinde perioada in care vor fi disponibile.
    1 point
  4. RSTCon 1 a avut loc pe 20 noiembrie 2020, intre orele 10:00 - 18:30. As dori sa multumesc tuturor participantilor si suntem curiosi ce parere aveti despre conferinta. Multumiri speakerilor: Ionut Cernica, Cosmin Radu, Serban Bejan, Andrei Barbu. Multumiri echipei care a create challenge-urile pentru concursul CTF: @Dragos , @nytr0gen si @dancezar Multumiri celor care au donat pentru premiile de la concursul CTF: @malsploit , @Dragos , @dancezar si @Matasareanu Conferinta a fost inregistrata si prezentarile vor fi publicate zilele urmatoare.
    1 point
  5. Ceremonia de încheiere a conferinței și prezentarea rezultatelor concursului CTF (Capture the Flag).
    1 point
  6. Coduri de bare pentru toţi cetăţenii. Este propunerea făcută de preşedintele Chinei la summitul G20 https://www.mediafax.ro/tehnologie/coduri-de-bare-pentru-toti-cetatenii-este-propunerea-facuta-de-presedintele-chinei-la-summitul-g20-19754873
    1 point
  7. subscriu, asa se fac miliardele $$$
    1 point
  8. A fost foarte tare ctf si conferinta. Cam scurta, ar mai fi mers prezentari Solutiile la challenge-uri le postati undeva adunate? Sau trebuie sa intrebam noi pe fiecare pana ne prindem?
    1 point
  9. Subscriu celor spuse de excelenta sa domnu' prim ministru ( cum citisem intr-un articol DUPA recorder ) @Nytro Zilele trecute vb cu un fost coleg din M.A.I. - el fiind inca activ - care CLAR mi-a confirmat ca pana la alegeri o sa fie o apa de ploaie. De asemenea a afirmat faptul ca dupa alegeri - in cazul in care PNL will RULE with a IRON FIST ( nu stiu cazul PSD ) - it will be a fucked UP. In sensul ca carantina va fi carantina, orele alea in care nu ai voie sa circuli .. NU AI VOIE SA CIRCULI si oh amenzile care nu au fost "date legal" pana acum, de acu inainte VOR FI date legal. Adica nu va mai fi nici un temei de neconstitutionalitate cu privire la aplicarea sanctiunilor pe timp de "criza/lockdown/pandemie". Parerea mea e ca tre sa va bucurati de zilele astea libere ca de aer.
    1 point
×
×
  • Create New...