Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/21/21 in all areas

  1. Daca ar fi sa ma mut din RO (putin probabil), m-as muta tot undeva in Europa Centrala / de Est. Ramane diferenta istorica de bani fata de Vest. In rest, au cam acelasi nivel de dezvoltare economica cu Vestul (care are doar partial legatura cu cifrele) dar fara cioroi, arabeti sau tiganeala din Balcani. Uite cum e in tarile baltice: Ma uit la video-ul asta si compar cu ce vad cand ies din casa. Pur si simplu contextul istoric a fost asa nefericit ca Romania nu ar putea vreodata sa arate asa sau sa aibe oamenii astia. Sunt unele lucruri care nu se mai pot schimba.
    2 points
  2. Pai ai instalatia electrica facut prost daca nu respecta sandardele de culori. Din cate inteleg eu nu e grav in cazul tau daca faza si nulul sunt inversate. (PS: nu sunt electrician, nu stiu garantat ce e) Ca idee asta e schema. Firele le conectezi dupa cum ai connectori, (nul, verde si bec impreuna) Cel putin asa arata in chema din instructiuni. https://imgur.com/uxIjZdO
    1 point
  3. Ai uitat sa completezi ca Romania este tara cu cea mai mare densitate de genii pe kmp. Nu avem nevoie de uzine si nici de energie insasi geniul romanesc emana free energy si case eco trebuie sa fim mandrii de statul roman (scris la 4am):
    1 point
  4. Unde ai fost pe afara si cat? Aveti preturi mult mai mari decat in Germania sau Elvetia. In special in catunul de Bucuresti sau in Cluj. Oricum, toti vorbiti de bani. - De liniste nu spune nimeni ceva - De asigurare sociala sau de sanatate nu spune nimeni - De infrastructura la fel. Nu aveti strazi, nu aveti autostrazi, e totul facut in batjocura - De taxele extrem de mari nu spune nimeni nimic (nu alea din statistici, cele reale) - De preturile exorbitante nu mai spune nimeni nimic. Inclusiv alimentele sunt mult mai scumpe decat in tarile din vest. Chiriile au preturi ca in Germania si conditii de romania. In special in saracia aia de bucuresti (cel mai jegos oras vazut vreodata in europa). Ca sa nu spun de Cluj. Preturi de Geneva si conditii de inchisori rusesti. Continuati sa visati ca romania o sa ajunga vreodata o tara civilizata. Te futi in ea de tara si in parastasul ei. Voi va rezumati la IT. Rezumati-va la cineva care serveste la o terasa, care e paznic, care e vanzator. Adica din ce e formata marea pulime, nu faceti statistici pe elite si grupuri privilegiate.
    1 point
  5. muie romania preturi mai mari decat in Elvetia si conditii de afganistan Dragos, sigur ai vrut sa spui Luxemburg acolo? :)))))
    1 point
  6. 1. Dadeam inainte la doctori, mai ales cand trebuia sa merg cu familia. 2. Romania, momentan nu am plecat din cauza pandemiei si nu am de gand sa plec. 3. In IT se castiga destul de bine relativ la costurile zilnice. Poti primi acelasi salariu pe care il primeste spre exemplu cineva din Luxembourg/Belgia/Franta si poti trai linistit in tara. 4. Depinde foarte mult de ce se intampla in politica in anii urmatori. Ma uit la Polonia unde partidul lor de extrema dreapta (PiS) a acaparat tot si a mers mana in mana cu biserica catolica (ex. la cursurile lor de educatia sanitara se vorbeste despre cum femeia trebuie sa fie supusa barbatului, ca asa scrie in biblie). Sunt sanse sa o luam si noi pe aratura cu tractorul si sa redevenim un stat feudal, dar, cum am zis, depinde de politicieni si de cat de mult pun botul la ce le cere biserica. 5. Am intrat in NATO ca aveau oamenii nevoie de soldati in Afghanistan, am intrat in UE pe spatele sarbilor (Kosovo). Nu cred ca exista vreun plan sa iesim din niciuna, dar depinde iarasi de politicieni. AUR latra destul de mult la toate restrictiile impuse de guvern si uite asa o sa castige 20-30% la alegerile viitoare si sunt sanse sa-i duca capul sa propuna aceleasi mizerii pe care le propun cei din Polonia.
    1 point
  7. E bună ideea dar propun să încercăm să facem pe la începutul lui octombrie ceva, acum lumea e prin concedii, schimbări de joburi și alte nebunii și e cam greuț. my2c.
    1 point
  8. Have you considered that in certain situations the way hackers exploit vulnerabilities over the network can be predictable? Anyone with access to encrypted traffic can reverse the logic behind the exploit and thus obtain the same data as the exploit. Various automated tools have been analyzed and it has been found that these tools operate in an unsafe way. Various exploit databases were analyzed and we learned that some of these are written in an insecure (predictable) way. This presentation will showcase the results of the research, including examples of exploits that once executed can be harmful. The data we obtain after exploitation can be accessible to other entities without the need of decrypting the traffic. The SSL/TLS specs will not change. There is a clear reason for that and in this presentation I will argue this, but what will change for sure is the way hackers will write some of the exploits.
    1 point
×
×
  • Create New...