Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/07/18 in all areas

  1. FAKE VIEWS 100% LEGIT Care va fi urmatorul post? "CUM SA FACI BANI FALSI REALI?"
    3 points
  2. Acest topic se poate rezuma la faptul ca @.zife e mai prost decat prevede legea
    2 points
  3. Cu ce te droghezi, ma? Cum naiba n-ai luat ban pana acum? ON: @JamesBong De-aia te-am intrebat ce eroare iti da. Invata sa le "citesti" pentru ca te ajuta. Iti spunea destul de clar unde e problema. Numele de tabel il poti pune doar intre tilde (`), nu apostrof sau ghilimea. (sau fara nimic, evident)
    2 points
  4. If a user attempts to copy the text with keyboard shortcuts, i.e. ctrl+c or command+c, an 800ms timer gets set that will override the user's clipboard with malicious code. echo "not evil" Sursa : https://github.com/dxa4481/Pastejacking
    1 point
  5. Vad ca baietii te-au cam luat la penis si sincer sa fiu cu tine o si meriti, pentru ca postezi fara sa te informezi in prealabil. Pe scurt, YouTube-ul are un script, la care a lucrat chiar un roman, care iti compara media de vieweri pe care o aveai inainte cu media pe care o ai acum. Daca inainte, aveai 20 de vizualizari per video si maine dimineata ai 10.000, acel script se activeaza. Nu conteaza ca sunt vizualizari facut de boti sau ca sunt persoane reale din China. Se activeaza. La fel sta si in cazul Like-urilor/Dislike-urilor. Doar pe Share nu lucreaza acel bot. Totul face parte din AAA - Against Aggressive Ads. Stiu, ironie, ca vine de la YouTube, dar na.
    1 point
  6. Ai rupt pula cu root-ul tau. Intr-un post ziceai ca rulezi jocul tau de pe pc ca nu merge rulat de pe telefonul tau.De ce sunt sigur ca tu vrei sa rootezi un android VM pe care l-ai numit motorola e4 plus? Daca chiar ai telefonul ala, ai 'minunatia' de procesor Mediatek MT6737.Ia vezi, sa rootezi un telefon cu procesorul ala, poti?
    1 point
  7. Mai bea lapte sa te "prinzi" ca sunt date fictive si probabil e tema de casa a omului. Indiciul consta in:
    1 point
  8. Acea bucata de "dummy data" are o inteligenta mai mare ca a ta.
    1 point
  9. De ce pui ' ' la numele tabelului ?
    1 point
  10. Pai si ce zice in eroare?
    1 point
  11. I-a face un research, vezi unde lucreaza astia Edit: daca nu ai citit legislatia, ramai acolo la Altex, si numai consuma
    -1 points
  12. Pai cum cacat, hai sa publicam toti date personale, nu poti posta doar eroarea? Hai ca fac eu niste injectii de nici weleik info n.au vazut si le public aici, e ok?
    -1 points
  13. Esti cretin, cum poti sa publici info?
    -2 points
  14. Cand incepeti cu" termini cu " cand incepeti cu ' terminati tot cu ' Edit// cu alte cuvinte inchideti in pula mea parantezele corespunzator, tu vezi ce ai acolo?
    -6 points
×
×
  • Create New...