Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/02/20 in all areas

  1. Salut tuturor , sunt un viitor tatic ce a ramas fara servici si a intrat in Carantina (ITALIA) de aproape 2 luni . Sotia mea este insarcinata in luna a 8-a iar noi nu am reusit sa ne organizam cu hainute , pat si alte chestii pentru bebe . Din banii ramasi de economie am cumparat alimente pentru a supravietui . Daca cineva doritor din Italia sau eu stiu si din Romania are hainute folosite de bebe sau alte chestii folositoare si le poate trimite as aprecia foarte mult . Pentru cei care sunt in dubii va pot da numarul de whatsap si va pot arata sotia insarcinata apartamentul si alte dovezi .
    1 point
  2. Vreau sa scrieti datele bancare dumneavoastra reale.
    1 point
  3. Scuzati-ma ca intervin, dar am si eu o mica precizare de facut. Baieti, cum puteti sa discutati despre 5G sau COVID sau teorii ale conspiratiei cu Bill Gates si pula mea cand voi nu aveti teorii minime despre cum functioneaza o retea, despre cum functioneaza un virus in organism sau despre bani? Nu mai rezist sa vad atatia prosti care isi dau cu parerea. Ba nene, esti programator? Vorbeste frate de 0 si 1, vorbeste de clase si ce plm mai e prin programare. Lasati virusii ca mai sunt copii pe aici care vad ce debitati voi si uite asa se naste inca o generatie de retardati. E de bun simt, DE BUN SIMT, sa nu iti dai cu parerea despre ceva ce nu stii. Stiu ca e palpitant, e wow sa pari interesant, dar daca voi habar n-aveti sa treceti strada, cum discutati de virusi? Da, este foarte bine sa va informati, sa nu fiti niste oi. Si eu fac asta. Si eu cred ca acest virus nu provine de la un liliac(wtf) dar totusi, nu am destule informatii. De ce sa debitez pe aici prostii? A aparut prostia aia cu 5G. Mi-am luat o carte despre cum functioneaza undele radio doar pentru ca voiam sa vad daca e ceva adevarat. Nu am inteles subiectu, cu toate ca am citit aproape 500 de pagini, nu imi dau cu parerea. E chiar asa greu sa fiti rezonabili? Sa nu mai zic ca unii dintre voi sunteti atat de idioti, atat de batuti in cap incat voi credeti asa: Bill Gates ala a facut un virus care o sa omoare milioane de oameni pe planeta si a vorbit despre treaba asta acu X ani. Sincer acum, chiar sunt calm dar cum puteti sa fiti asa de idioti? Adica gen eu sunt Bill Gates si o sa dau o bomba nucleara sa omor rusii ca nu imi plac mie rusii. Si ce fac? Vorbesc despre asta cu cativa ani inainte? Vreti sa fiti vectori de opinie? Citit carti frate. Nu mai ctiti pe Facebook si pe stirismechere.ro sau ce fantoma de site-uri mai exista. Citit frate carti. Despre virusi. Si veti afla de exemplu ca noi suntem virusii pe aceasta planeta. Si ca virusii de exemplu sunt primele forme de particule ce au supravietuit in celule parazitare. Nu mai fiti ignoranti si nu mai inaintati forme de informare dubioase. Noi astia cu putin creier stim sa va delimitam si sa va bagam in cutia penibilului dar mai sunt altii care va cred si uite asa, din cauza unora ca voi, primesc eu mesaje pe whatsapp de imi vine sa arunc telefonu pe geam.
    1 point
  4. Cineva te sperie, stai linistit. Uite site de spoofing care merge si pe romania
    1 point
  5. mai bine ai cauta o metoda sa faci bani, nu sa cersesti...nu esti nici primul, nici ultimul care are probleme cu banii Puteti sa ma judecati, dar sunt total contra cersitului indiferent cat de emotionant e modul in care se face. Tot cersit e!
    0 points
  6. salutare locuiesc in italia in regiunea veneto nu am nici o cunostinta sa fie infectata oameni sunt destul de tampiti pe aici am avut destule scene cu oameni care m-au amenintat cu politia ca nu am mentinut o distanta de siguranta am avut chiar si o vizita la un spital si am rams surprins sa vad ca spitalul era gol pa la urma nu mai cred nimic golaneala
    0 points
×
×
  • Create New...