Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/09/19 in Posts

 1. 15 points
  Am dezvoltat o aplicatie pentru hackeri, dar nu o pot publica deoarece ar afecta tot Internetul... ./nytro --exploit https://nasa.gov Hacking in progres... Got access to admin panel: admin : WeWereNotReallyOnTheMoon@Fake Got root! ssh root@nasa.gov... root@nasa.gov:/ ./nytro --hack-facebook https://facebook.com/profile/MarkZukuBergu Hacking in progress... Got account password: IAmZaBossOfZaMoney2020 ./nytro --hack-my-firend Gigel Hacking in progress... Finding home address: Str. Tuicii, Nr. 2, Casa 3 Finding naked pictures... Holy shit, you don't want to see them... Este foarte periculoasa. Desi unii nu o sa creada, este mai pericoloasa chiar si decat Coailii v10.
 2. 14 points
  Salutare la toti de mult nu am mai intrat pe forum si am fost activ dar acum am un pic de timp :) si m-am gandit sa mai postez si eu ceva. O zi buna va doresc. Buffer Overflow Attack in PDF ShapingUp. https://youtu.be/7wxQmmHjrLc
 3. 13 points
  Salut, Lucrez la o platforma de CTI marca RST. Caut oameni care doresc sa se implice activ in aceasta latura a securitatii si sa populeze platforma intr-un mod cat mai eficient. Voi oferi suport atat cat imi permite timpul. Nu sunt bani in joc, dar e o ocazie destul de buna de a invata si a aprofunda acest domeniu. Vom face o multime de chestii interesante. Cu o astfel de experienta ai sanse foarte mari in a printe un job pe partea de Security. Toti cei care sunt interesati de acest subiect si vor sa participe sa scrie aici sau sa-mi trimita un PM. Voi crea un server de discord pt asta si vom discuta mai multe in chat. Infrastructura o platesc eu. Targetul final este de a ajuta cat mai multi oameni sa se dezvolte pe partea asta si de ce nu sa devenim o sursa de incredere pentru companii sau organizatii romanesti in principal. Pentru cei care vor sa se implice activ va astept aici: https://discord.gg/3fjHp6U Chestii facute pana acum: 1. Am ridicat urmatoarele platforme: MISP, TheHive, Cortex Chestii care sunt pe short list: 1. Populat platforma MISP cu ceva evente sample pentru a putea intelege mecanismul acesteia 2. Testat anumiti analyzers din Cortex 3. Create 1-2 cazuri in Hive pentru a ne familiariza cu conceptul de Security Operations Center 4. Email catre cateva surse de threat intel pentru a ne oferi suport in acest proiect, nu cu produsurile finale ale lor dar cu ceva beta Daca stiti ceva surse de threat intel care au trial version sau sunt dispusi sa ne sustina in acest proiect let me know. Am sa postez in acest topic evolutia
 4. 13 points
  Echipa de security de la UiPath are 3 pentesteri. Toti sunt membri RST cu vechime. Daca inca sunt persoane care considera ca RST e o adunatura de copii, acesta e doar un exemplu. Multi au pornit de aici. Nu toti mai sunt activi, dar noi, cativa, vom fi mereu aici. RST nu moare!
 5. 11 points
  De azi avem un nou moderator pe forum. Felicitari @gigiRoman !
 6. 11 points
  Pentru ca de multe ori am cerut ajutorul aici si de prea putine ori l-am oferit inapoi, va pun la dispozitie toate cartile mele de Cisco. Doar Cisco am ca asa mananc painea zilnica. https://we.tl/t-m69KrEzFGx https://we.tl/t-HrRwcciXqn De asemenea, pentru cine merita am toate cursurile de la INE (CCNA, CCNP & CCIE), atat R&S cat si Security, CBTNuggets, GNS3WorkBench, Pearson IT Certifications, Packt, RouteHUB si IpExperts, care se gasesc foarte greu astazi, pentru ca IpExperts a fost inchis. Cine stie, cunoaste. Ca sa va incadrati la culoarea rosie nu trebuie sa fi cerut invitatii FileList si sa fiti vechi. Toate cursurile video sunt platite si downlodate, asa ca e dreptul meu sa aleg cui le dau. PS: De ceva timp am inceput sa-mi blestem zilele cu CCIE-ul si as avea mare nevoie de cursurile celor de la IpExperts. Cum ei nu mai sunt pe piata, iar eu am doar CCNP de la ei, nu prea am de unde sa le mai iau. Cine le are si crede ca le merit, multumesc.
 7. 11 points
  Cei cu probleme sa ma contacteze. Am in familie epidemilog si pe boli infectioase... (printre singurii pe tara) caz de .... pt oameni pe aici. Nu e de bani. Nici nu se pune problema. https://www.doctorbun.ro/doctor-marinela-tranca_35581.html nr de tel pe privat se cere doar la cazuri confirmate in familie.. fara chestii aiurea cu intrebari. // se dau doar sfaturi de la specialist in cazuri confirmate/izolare. Lasati mesaj pe webmaster@nationalisti.ro cu nr de tel cei cu probleme.
 8. 11 points
  XSS Reflected - api.office.com = 500$. XSS Reflected - [*].live.com = 1.200$ recompensa. Aceasta problema necesita interactiunea utilizatorului.
 9. 11 points
  Ba, urmaresc forumu asta din umbra de ceva timp, nu am mai postat. Dar cat puteti ba sa fiti de terminati? Oare prostia asta a voastra nu are limite? Ce baza de date ba, ca aia era cu persoane de prin anii 90'. 80% din cei care sunt in baza aia de date au murit. Numa invitatii filelist, coduri, dork-uri si baze de date visati. Sa faceti ceva pentru viitoru vostru n-ati face. Ai aici oameni care sunt guru in Linux, care stiu Python si alte lucruri utile si voi cereti baze de date.
 10. 10 points
  Scuzati-ma ca intervin, dar am si eu o mica precizare de facut. Baieti, cum puteti sa discutati despre 5G sau COVID sau teorii ale conspiratiei cu Bill Gates si pula mea cand voi nu aveti teorii minime despre cum functioneaza o retea, despre cum functioneaza un virus in organism sau despre bani? Nu mai rezist sa vad atatia prosti care isi dau cu parerea. Ba nene, esti programator? Vorbeste frate de 0 si 1, vorbeste de clase si ce plm mai e prin programare. Lasati virusii ca mai sunt copii pe aici care vad ce debitati voi si uite asa se naste inca o generatie de retardati. E de bun simt, DE BUN SIMT, sa nu iti dai cu parerea despre ceva ce nu stii. Stiu ca e palpitant, e wow sa pari interesant, dar daca voi habar n-aveti sa treceti strada, cum discutati de virusi? Da, este foarte bine sa va informati, sa nu fiti niste oi. Si eu fac asta. Si eu cred ca acest virus nu provine de la un liliac(wtf) dar totusi, nu am destule informatii. De ce sa debitez pe aici prostii? A aparut prostia aia cu 5G. Mi-am luat o carte despre cum functioneaza undele radio doar pentru ca voiam sa vad daca e ceva adevarat. Nu am inteles subiectu, cu toate ca am citit aproape 500 de pagini, nu imi dau cu parerea. E chiar asa greu sa fiti rezonabili? Sa nu mai zic ca unii dintre voi sunteti atat de idioti, atat de batuti in cap incat voi credeti asa: Bill Gates ala a facut un virus care o sa omoare milioane de oameni pe planeta si a vorbit despre treaba asta acu X ani. Sincer acum, chiar sunt calm dar cum puteti sa fiti asa de idioti? Adica gen eu sunt Bill Gates si o sa dau o bomba nucleara sa omor rusii ca nu imi plac mie rusii. Si ce fac? Vorbesc despre asta cu cativa ani inainte? Vreti sa fiti vectori de opinie? Citit carti frate. Nu mai ctiti pe Facebook si pe stirismechere.ro sau ce fantoma de site-uri mai exista. Citit frate carti. Despre virusi. Si veti afla de exemplu ca noi suntem virusii pe aceasta planeta. Si ca virusii de exemplu sunt primele forme de particule ce au supravietuit in celule parazitare. Nu mai fiti ignoranti si nu mai inaintati forme de informare dubioase. Noi astia cu putin creier stim sa va delimitam si sa va bagam in cutia penibilului dar mai sunt altii care va cred si uite asa, din cauza unora ca voi, primesc eu mesaje pe whatsapp de imi vine sa arunc telefonu pe geam.
 11. 10 points
  When hunting for security issues, the pursuit for uncharted assets and obscure endpoints often ends up taking the focus away from obvious, but still critical, functionality. If you approach a target like you are the first person to ever perform a security assessment on it, and check everything thoroughly, I believe you are bound to find something new — especially if the code you are testing has been in continuous development for a while. This is the story of a high-severity bug affecting what is probably one of PayPal’s most visited pages: the login form. Initial discovery While exploring PayPal’s main authentication flow, I noticed a javascript file containing what appeared to be a CSRF token and a session ID: This immediately drew my attention, because providing any kind of session data inside a valid javascript file usually allows it to be retrieved by attackers. In what is known as a cross-site script inclusion (XSSI) attack, a malicious web page can use an HTML <script> tag to import a script cross-origin, enabling it to gain access to any data contained within the file. Sure enough, a quick test confirmed the XSSI vulnerability and, although a javascript obfuscator was used to randomize variable names on each request, the interesting tokens were still placed in fairly predictable locations, making it possible to retrieve them with just a bit of extra work. However, a secret is only as good as the damage you can do with it. I immediately set out to find out what exactly _csrf and _sessionID were and if they could actually be used in a real attack. Digging further After countless attempts to replace regular CSRF tokens inside authenticated requests on PayPal’s platform with the value of _csrf, I came to the conclusion that a classic cross-site request forgery attack was not possible using this specific token. Similarly, a victim’s _sessionID was unfortunately not enough to impersonate them on PayPal’s site. Next, I went back to the vulnerable script and followed the tokens to find what they were actually used for. This led to a deep dive into one of PayPal’s main protection mechanisms used to prevent brute force attacks, the security challenge. While this functionality is used in many places, I will be focusing on the main login form. The idea is pretty simple: After a few failed login attempts, you are required to solve a reCAPTCHA challenge before you can try again. The implementation, however, may raise some eyebrows. Upon detecting a possible brute-force attempt, the response to the next authentication attempt is a page containing nothing but a Google captcha. If the captcha is solved by the user, an HTTP POST request to /auth/validatecaptcha is initiated. The familiar _csrf and _sessionID are present in the request body, as well as two other values, which we will get to a bit later. The response to the captcha validation request is meant to re-introduce the user into the authentication flow. To this end, it contains a self-submitting form with all the data provided in the user’s latest login request, including their email and plain text password. I realized that, with the correct timing and some user interaction, knowing all the tokens used in this request was enough to get the victim’s PayPal credentials. In a real-life attack scenario, the only user interaction needed would have been a single visit to an attacker-controlled web page. So I went back and tried to figure out what the missing parameters were. This was easier than expected: The value of jse was not validated at all. recaptcha was the token provided by Google upon solving a reCAPTCHA challenge. It was not tied to a specific session, so any valid token— for example, from an automated solving service — would be accepted. Exploitation Putting all this together, I created a proof of concept that demonstrated the whole process, except for integrating a captcha solving service. First, the proof of concept would exploit the initial XSSI vulnerability to get a set of tokens which were valid in the victim’s session. It would then launch a few authentication requests with random credentials from the victim’s browser, simulating a brute force attempt, which would trigger the security challenge flow. Once the victim logged in to PayPal using the same browser, the cached random credentials would be replaced by the user’s own email and password. The last step was obtaining a fresh reCAPTCHA token, after which the plain text credentials would be retrieved from the /auth/validatecaptcha endpoint and displayed on the page. The final page shown by my proof of concept code contained your email and password I later found that the same vulnerable process was also used on some unauthenticated checkout pages, allowing plain text credit card data to be leaked using the same technique. Disclosure The proof of concept, along with all relevant information, was submitted to PayPal’s bug bounty program on the 18th of November 2019, and was validated by HackerOne 18 days later. Following a quick acknowledgement by the PayPal team and a few additional questions, I was awarded a $15,300 bounty on the 10th of December. The reward amount corresponds with the bug’s 8.0 (High) CVSS score, which is the same score that I had initially suggested when submitting the report. A patch was applied around 24 hours later, meaning that the bug was fixed only five days after PayPal became aware of it — quite an impressive turnaround time. Fix and prevention advice The /auth/validatecaptcha endpoint now requires an additional CSRF token, which cannot be leaked using cross-site script inclusion. While this properly fixes the vulnerability, I believe that the whole thing could have been prevented when designing the system by following one of the oldest and most important pieces of infosec advice: Never store passwords in plain text. By the way, I am looking to do security assessments and bug bounty program management work. I have experience in security testing, vulnerability triage, as well as a background in software development. Does this sound of interest to you? You can get in touch via alex@ethicalhack.ro. Source https://medium.com/@alex.birsan/the-bug-that-exposed-your-paypal-password-539fc2896da9
 12. 9 points
  Topicul asta are legatura mai putina cu IT-ul, este de fapt o experienta avuta cu o individa din romania (e scris intentionat cu litere mici). Poate va ajuta in viitoarele voastre colaborari sau cand va ganditi sa faceti afaceri cu romani, in special aia uscati de foame. Presa, deontologia si afacerile din tara lui Papura Voda. In perioada august 2019 - aprilie 2020 am scris o serie de articole intr-un site de stiri. Majoritatea din ele, au fost articole lungi, bine documentate si scrise intr-o maniera profesionala. Cand am incheiat colaborarea, proprietarul site-ului a sters efectiv utilizatorul sub care am publicat materialele si le-a atribuit pe un nume generic de autor. Oare cat de mare e nivelul de retard incat sa-ti atribui munca altora si sa te doara in fund de tot? Probabil asa si-a facut si lucrarea de licenta, furand de la altii. Si asta nu e tot. In august 2019, am fost contactat de acelasi proprietar de site, sau sa-i spunem de domeniu, pentru ca avea un site facut care efectiv nu mergea. A stat online mai mult de un an, in care nu a castigat mai mult de 300 de euro adunati. Mi-a propus un parteneriat in care sa fie 50/50, eu sa ma ocup de tot ce inseamna parte tehnica, de la constructie site, elemente grafice, seo pana la hosting, iar el sa se ocupe de articole. Site-ul vechi a ajuns sters, am luat totul de la capat si in timp foarte scurt, am facut complet un site functional si bine pus la punct. In scurt timp au fost aduse doua persoane care sa scrie continut, apoi inca una ... si inca una. Traficul a crescut rapid, la fel si veniturile obtinute din publicitate. Din banii castigati din publicitate, erau platiti oamenii care scriau materialele pe site, iar restul, erau impartiti in mod egal, iar eu din partea mea suportam cheltuielile de infrastructura. In urma cu o saptamana (la inceputul lunii), a inceput sa vorbeasca pe un ton nu tocmai potrivit pentru un om care se crede intelectual, superior si foloseste semnaturi pompoase cand comunica pe email. Ne-am certat, sau mai bine spus s-a certat singur. Am sunat sa vorbesc si zbiera la telefon in timp ce eu vorbeam usor, dupa care i-am inchis telefonul in nas, neputand avea un dialog civilizat. Au urmat un schimb de email-uri cu diverse tehnici tiganesti prin care mi se reprosa ca am instalat un wordpress amarat si de fapt nu am facut nimic pentru site, ca tot succesul i se datoreaza. Mi-a spus ca vrea sa isi ia site-ul (toata platforma) si sa-l mute in alta parte, ca nu mai e de acord sa fim parteneri. Nedorind sa ma cert, i-am oferit acces total la platforma, dupa care a luat legatura cu oarece gigei low cost pentru intretinerea site-ului si pentru hosting, apoi au venit alte replici dure pe email. Replici care sunau cam asa: - Sa ofer ajutor gigeilor low cost, ca nu se descurca - Sa las orgoliile, ca sigur am facut ceva prin site si de asta nu reusesc gigeii sa-i puna online cateva module - Ca stie el cu ce ma ocup de fapt si ca pot avea probleme (lol) - Ca nu stiu sa configurez servere (desi fac asta de mai bine de 20 de ani). Oare unde erau impiedicatii astia cand luam distributiile de linux de la universitatea tehnica din Finlanda si le puneam pe ftp-ul public de la roedu network, sa ajut comunitatile sa se dezvolte, sa contribuim la un internet mai bun si sa avem acces la informatie. Asa e cand te incurci cu tot felul de ratati, fara bun simt, care toata viata lor nu au realizat ceva, in afara de certuri si scandaluri ieftine cu diverse persoane. Sfat: cand vedeti in strada un rahat, sub nicio forma nu va opriti sa calcati pe el, sau sa-l luati la palme. Intr-un final se va usca si il va matura ploaia. Fruntea sus si mergem mai departe. Daca aveti curiozitatea despre cine vorbesc: O cheama Anca Andrei iar site-ul este voxbiz.ro.
 13. 9 points
  Salut, Cisco ofera niste cursuri de Cybersecurity si de Python free. Mai sunt si altele dar pentru mine neinteresante. Personal il fac acum pe cel de la Python care este oferit de Python Institute si este chiar ok. Interfata ok, explicatii ok, exemple ok, teste ok. https://www.cisco.com/c/m/en_sg/partners/cisco-networking-academy/index.html Mai sus gasiti lista cu aceste cursuri. Primiti si o certificare la final (pe care va sftauiesc sa o folositi pe post de hartie igienica si sa nu mai dati iama la Mega Image ca azi n-am mai gasit nimic). Bafta! PS: Pentru cei care se pregatesc sa imi spuna ca sunt niste certificari de cacat. Nu conteaza certificarea ci ce stiti voi. Dar certificarea va ajuta sa treceti de HR, adica de acele domnisoare care stiu cum se aplica oja pe unghii mai mult decat diferenta dintre CCENT si CCIE, ca tot m-am lovit de problema asta curand.
 14. 8 points
  STAGIU DE VOLUNTARIAT / PRACTICĂ LA CERT-RO Directorul General al CERT-RO Dan Cîmpean caută un număr de patru (4) voluntari pe perioada: 21 Iulie 2020 - 15 Septembrie 2020 , care sunt interesați să trăiască timp de două (2) luni experiența profesională a unui Director din Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică. Condiții de participare: · Student(ă) sau absolvent(ă) de studii superioare · Cunoștințe de limba engleză nivel cel puțin mediu · Interesat(ă) de a activa, lucra și învăța în una din instituțiile de vârf ale Guvernului României · Un (1) student și o (1) studentă din București, ce vor activa la CERT-RO · Un (1) student și o (1) studentă din județe, ce vor activa online · Disponibilitate de a activa in medie 2 ore pe zi, flexibil. Selecția se va face de către Departamentul HR al CERT-RO pe baza CV-urilor primite. CV-ul trebuie trimis la adresa de mail HR@CERT.RO până la data de 17 iulie 2020, 23:59.
 15. 8 points
  Nu va asteptati la prea multe de la asa ceva, aici e cam tot ce face; https://github.com/zigoo0/webpwn3r/blob/master/vulnz.py Mai exact trimite cateva request-uri sa verifice cateva lucruri simple. Eu am un tool privat: ./nytro --hack ISS Hacking in progress... Getting satellite communication working... Scanning ISS... Found open ports: 69, 1337 Sending 5G payload to COVID-19 port... Hacking complete! Getting root... Got root! Dar va dati seama ca nu il pot publica...
 16. 8 points
  Simplu. Te uiti si tu la ala care a intrat in tine si tuseste. Daca e mai mai mic ca tine, il cotonogesti. Daca e mai mare ca tine, nu e chiar asa rau cu covid.
 17. 8 points
  "-m conntrack --ctstate NEW" Deci ala trimite pachete si tu le arunci pe conntrack. E ca si cum ar da tiganii cu pietre dupa tine si tu ai sta sa le numeri
 18. 7 points
  Multora ne lipseste timpul, dar incept de azi vom fi activi (again) in zona de VIP. Deci cine crede ca e suficient de bun incat sa aduca valoare dati-mi un PM si vedem ce putem face. Vom incepe prin a discuta chestii de bug bounty care nu le putem exploata si prin putin brainstorming, poate obtinem ceva. Am recreat grupul de VIPs, se pare ca nu il aveam pe aceasta platforma. Am sa incep sa dau VIP la membrii vechi + activi in BugBounty/Pentest. Momentan au VIP urmatorii: @SynTAX @0xStrait @Fi8sVrs @akkiliON @MrGrj Daca mai e cineva care e vechi pe aici si vrea sa participe sa-mi dea PM. Pentru cei noi, ma voi gandi la ceva teste pentru a putea fi acceptati ca si membri. P.S. Daca vi se pare o initiativa proasta de a reactiva asta va rog sa va abtineti si sa ne lasati sa ne facem damblaua. Mersi
 19. 7 points
  Am patit si eu, suna la provider si spunele sa te scoata de pe 5g.
 20. 7 points
  Salutări, eu sunt Iulian și am câtiva ani de experiență în online, pe câteva ramuri și domenii legate în general de a ajuta diferite afaceri în online să se promoveze și alte servicii conexe. Așa cum spune și titlul, ofer următoarele servicii: Web design - creare site-uri de prezentare în HTML/CSS ori pe WordPress și magazine online pe OpenCart / Shopify SEO - Optimizare SEO și creșterea site-urilor în Google Consultanță pentru strategii de promovare online și rulare de anunțuri pe Facebook / Google Ads Administrare pagini de Facebook - creare de conținut și integrarea cross-platform cu bloguri/altele Marketing și promovare online - Growth marketing în acest sens Prețurile diferă de la proiect la proiect. Pentru proiecte mici, poate exista un preț fix. Pentru proiecte medii sau mari și long-term collaborations, tariful meu este de 12 euro pe oră pentru majoritatea serviciilor de mai sus. Pentru organizații non-profit / proiecte open source / proiecte educative, îmi pun la dispoziție serviciile și în mod gratuit. Quick contact: Telegram - https://t.me/jreister90 Discord - jreister#8860 Telefon în privat.
 21. 7 points
  https://digitalattackmap.com/#anim=1&color=0&country=ALL&list=0&time=18427&view=map https://twitter.com/search?q=DDoS&src=trend_click https://www.rt.com/usa/491933-verizon-tmobile-att-outage/
 22. 7 points
 23. 7 points
  Dragul meu, esti prea prost! Iti meriti soarta de a nu avea cont pe filelist! Sper sa tragi si sa suferi suficient de mult de-a lungul vietii, sa poti obtine o invitatie, sa te realizezi in viata!
 24. 7 points
 25. 6 points
  Daca virusi s-ar (mai) putea raspandi prin browsere, fii sigur ca ai fi plin. Eu ti-as recomanda o sesiune de hipnoterapie sa incerci sa-ti aduci aminte ce-ai cautat la ultima betie.
 26. 6 points
  Tu cauta un programator bun in python...ca si restul vor cauta oameni buni care stiu sa faca ceva, nu sa plateasca pe altul sa faca. N-am sa inteleg niciodata de ce stati 3/4 ani in facultate ca la sfarsit sa cumparati tema de licenta...Nu poti tu sa-ti faci licenta?Nici o rusine, nu e un capat de lume, dar macar fii constient ca nici diploma nu ti-o meriti
 27. 6 points
  Problema e cauzata de inverter - nu sunt alimentate neoanele, porneste mai greu din ceva motive. Daca dai cu o lanterna lumina spre ecran dinspre laterala, ai sa vezi la fel ca si cand te uiti de sus. E clar ca nu ai lumina din spatele displayului.
 28. 6 points
  Bine ai venit! Daca nici de la mine sa nu invat, pai atunci de la cine?
 29. 6 points
  Stay home. Skill up. #FREEapril Build in-demand tech skills without leaving your house. Get free access to 7,000+ expert-led video courses and more all month long. Due to very high demand, redemptions are processing slower than expected. Your confirmation email with login info may take a few hours. SIGN UP NOW Link: https://www.pluralsight.com/offer/2020/free-april-month
 30. 6 points
  Asa este! Bill Gates a prin atat de multa ura impotriva virusilor incepand cu Windows 95 incat acum e de partea lor! Problema lui e ca oamenii trec pe Linux si pe Mac si vrea sa ii decimeze! Motivul? E LOGIC! Cum zice si el "De ce sa le folosesti cand nici macar nu te poti JUCA pe ele?". De aceea a creat acest virus UMAN, ca sa se razbune pe umanitatea care a creat virusii pentru WINDOWS si pentru care el a SUFERIT! Acest post este un pamflet (adica o gluma) si trebuie tratat ca atare.
 31. 6 points
  L-am adaugat direct la cosul de gunoi pentru ca multi vor considera asta un gunoi 😂 Cum accesezi netflix fara cont de utilizator si fara parola in urmatorii pasi destul de simpli. 1.Adaugi la google chrome acest addon https://chrome.google.com/webstore/detail/ininja-vpn-is-proxy-vpn-t/ookhnhpkphagefgdiemllfajmkdkcaim/related,selectezi MIAMI,FLORIDA USA. 2.Descarci Account Pool de aici:https://accountspool.com/ apoi dezarhivezi si il adaugi la extensia chrome.DACA NU STII CUM CAUTA PE GOOGLE. 3.Accesezi acest link: https://tecknity.com/free-netflix-account-cookies/ alegi unul,dai COPY apoi sus in browser ai Account POOL dai click pe USE COOKIE si va intra automat in Netflix. 4.Poti dezactiva ulterior iNinja vpn apoi refresh la browser pentru cei care doresc si subtitrarea in romana. 5.Daca ti se pare ca este cam scump Netflix dar ai deja cont poti descarca un vpn(URBAN VPN GUI)este sau era free. Prima data intri in contul tau de netflix apoi iesi din browser si intri in acel vpn si selectezi TURCIA ca tara. Reintri in browser si vei plati de la 13 lei pana la 30 de lei pentru netflix.Dupa plata poti dezactiva vpn-ul pana luna viitoare cand vei plati iar. Nu ai nevoie de numar de telefon din Turcia pentru aceasta treaba atata timp cat ai deja cont de netflix. Astept injuraturile...am frigiderul gol😂
 32. 6 points
  Pe networking pot sa-ti spun eu pentru ca in domeniul asta lucrez. Este la fel ca orice alta ramura din tech. Ai joburi de inceput, unde faci sa zicem Level 1 Support, deschizi tickete, faci niste verificari minimale pe echipamente, iei legatura cu oamenii din teren, field engineers, si cam asta in mare parte. Urmaresti ticketul de la inceput pana la sfarsit insa te apropii foarte putin de tehnic. Practic este o secretara care are un limbaj dezvoltat pe networking. Asta ar fi incepator. Ca posturi poti gasi diferite denumiri, care fac acelasi lucru: NOC Engineer, 1st Level Support, IT Help Desk, NMC Engineer (Network Monitoring Center). La medium, sunt inginerii care pot trata singuri cap coada un ticket. Care au acces deplin pe echipamente si pot sa aduca diferite modificari / imbunatatiri retelei. Ai nevoie de un minim CCNA, ideal CCNP, dar depinde de firma bineinteles. La avansat treaba este mai complicata si este foarte vast. Aici deja se imparte in echipe de Switching si echipe de Routing. Dupa care poti sa te bagi ori pe Routing & Switching, ori pe Security, strict de networking. Aici fara CCNP si probabil putin descurcaret nu prea poti face fata. Vorbim totusi de arhitecti de retea si alte lucruri. Am prieteni care au CCIE-ul si fac WAN-uri in Germania si Olanda. Sa faci chestia asta, nu prea poti fara ani de experienta si sa fii dedicat. Ce zice Nytro are dreptate. Posturi de networking pur nu-s foarte multe in Romania dar si cele care sunt concureaza cu centre din afara. Cum ar fi Cisco Systems, Datanet, GTS Telecom si lista mai poate cuprinde multe alte firme. La partea de certificari eu ce am invatat dupa atatia ani este ca: nu conteaza certificarea, ci ceea ce stii. Dar nu prea ai cum sa stii multe daca nu ai certificare. E gen o mana spala pe cealalta. Daca iei cap coada un CCNP R&S ai sa vezi sa gasesti scenarii cu care te intalnesti poate odata pe an in real world, dar atunci cand te intalnesti, esti stapan pe tine. De inceput cred ca poti incepe cu un Comptia Network+ dar repet, de inceput. Daca vrei ceva mai nisat, poti merge cu certificarile de la Cisco. Strict vorbind pentru certificarile Cisco, dupa ce am facut ccna si ccnp si cochetez asa... sfios si timid cu CCIE-ul, este asa: La CCNA e ceva gen: wow, nice, uite ce este internetul. La CCNP e ceva gen: uite, asta poate face un router si asta poate face un switch. Iar la CCIE iti dai seama ca nu stii nimic de networking.
 33. 6 points
  Cine e student si nu are bani de bilet, sunt dispus sa platesc eu (cateva)
 34. 6 points
  Sursa: https://github.com/blaCCkHatHacEEkr/PENTESTING-BIBLE/blob/master/README.md PENTESTING-BIBLE hundreds of ethical hacking & penetration testing & red team & cyber security & computer science resources. MORE THAN 1000 LINK MORE TO COME
 35. 6 points
 36. 5 points
  Tu chiar vrei sa iei premiul de prostul forumului cu intrebarile astea. https://lmgtfy.com/?q=lock+symbol+beside+wifi
 37. 5 points
  Salut, intrebarea suna ciudat dar are sens. Tastatura sau alte device-uri vin cu propriul microcontroller care ruleaza cod. In principiu nu se poate face nimic, dar teoretic, daca ar fi un dispozitiv indeajuns de avansat si ar avea o procedura de update de firmare s-ar putea ajunge la asa ceva. Daca ar avea, de asemenea, ar trebui sa verifice integritatea firmware-ului la care se face update/upgrade pe baza unei semnaturi digitale. Se cunoaste faptul ca in sistemele de operare moderne (datorita arhitecturii procesoarelor) exista o separare de privilegii la nivel de "ring" unde ring0 = Kernel mode, sistemul de operare care are acces la toate resursele iar ring3 = usermode care e mult mai limitat. Dar se poate vede si altfel aceasta problema daca intram mai in adancime in problema: Cu alte cuvinte, exista de exemplu chiar si in procesor in firmware care permite executia codului assembler (in machine code) pe care il cunoastem. Se poate face update la el asa cum s-a intamplat cand au aparut vulnerabilitati in procesoare gen Specter sau Meltdown cand pentru fix a fost necesar update de microcode (firmware de procesor). Exact acelasi lucru se poate intampla si cu alte device-uri. De exemplu placi video. Sau BIOS. Sau mai stiu eu ce. Si ca sa rezum problema, daca un device e indeajuns de avansat incat sa aiba (doar ca exemplu) functionalitati gen firmware update, in teorie (si in practica daca e vulnerabil la asa ceva si nu verifica aceste firmware updates) se poate infecta si cand ajunge pe un alt device sa fie in continuare infectat. De asemenea, un antivirus de exemplu nu are ce sa faca. PS: Asta nu inseamna ca acel device infectat va putea lua controlul asupra calculatorului la care e conectat ulterior. Sistemul de operare prin functionalitati gen Plug & Play si standarde gen PCI Express, USB sau altele, permit doar un numar de actiuni si nu sa faca ceea ce doresc. Acel device infectat va fi limitat la device-ul in sine, nu s-ar putea existinde la alte device-uri sau la sistemul de operare (decat desigur, daca exista probleme de securitate in OS). Sper ca ajuta.
 38. 5 points
  Singurla solutie pentru energie electrica nelimitata (care si functioneaza ca am testat si folosesc asta de ani de zile) e asta:
 39. 5 points
  @aismensa nu intervi, ca omu chiar a scris frumos
 40. 5 points
  E normal sa fie prosti care viseaza ca trimitand bani nu stiu unde, se vor imbogati peste noapte, fara sa munceasca. Au fost, sunt si vor fi prostanaci in continuare. Pentru ca sunt crescuti de astfel de specimene si la randul lor vor creste astfel de specimene:
 41. 5 points
  190 universities just launched 600 free online courses. Here’s the full list. Dhawal Shah Oct 9th, 2018 Facebook Twitter Envelope Url 50 If you haven’t heard, universities around the world offering their courses online for free (or at-least partially free). These courses are collectively called as MOOCS or Massive Open Online Courses. In the past seven years or so, over 800 universities have created around 10,000 of these MOOCs. And I’ve been keeping track of these MOOCs the entire time here at Class Central, ever since they rose to prominence. In the past four months alone, 190 universities have announced 600 such free online courses. I’ve compiled this list below and categorized the courses into the following subjects: Computer Science, Mathematics, Programming, Data Science, Humanities, Social Sciences, Education & Teaching, Health & Medicine, Business, Personal Development, Engineering, Art & Design, and finally Science. Here’s the full list of new free online courses. Most of these are completely self-paced, so you can start taking them at your convenience. PROGRAMMING CS50’s Introduction to Game Development from Harvard University CS50’s Mobile App Development with React Native from Harvard University CS50’s Web Programming with Python and JavaScript from Harvard University Functions, Methods, and Interfaces in Go from University of California, Irvine Concurrency in Go from University of California, Irvine Getting Started with Go from University of California, Irvine Computing in Python I: Fundamentals and Procedural Programming from Georgia Institute of Technology Computing in Python IV: Objects & Algorithms from Georgia Institute of Technology Computing in Python III: Data Structures from Georgia Institute of Technology Computing in Python II: Control Structures from Georgia Institute of Technology Projet de programmation (en Java) from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Pixel Art for Video Games from Michigan State University Web Design: Strategy and Information Architecture from California Institute of the Arts Front-End Web Development with React from The Hong Kong University of Science and Technology Multiplatform Mobile App Development with React Native from The Hong Kong University of Science and Technology Automated Software Testing: Practical Skills for Java Developers from Delft University of Technology Automated Software Testing: Advanced Skills for Java Developers from Delft University of Technology Погружение в Python from Moscow Institute of Physics and Technology Основы разработки на C++: красный пояс from Moscow Institute of Physics and Technology AR (Augmented Reality) & Video Streaming Services Emerging Technologies from Yonsei University Smart Device & Mobile Emerging Technologies from Yonsei University Problem Solving, Programming, and Video Games from University of Alberta Introduction to Augmented Reality and ARCore from Google Daydream Impact Fundamentals of NetLogo from Santa Fe Institute Competitive Programmer’s Core Skills from Saint Petersburg State University Business Problems and Software Solutions from Deakin University Введение в язык Котлин from St. Petersburg State Polytechnic University Web Accessibility for Developers from Ryerson University Handheld AR App Development with Unity from Unity Diseño de Sistemas de información gerencial para Internet con MySQL / PHP y Joomla from Universidad del Rosario Kotlin for Java Developers from JetBrains Introduction to XR: VR, AR, and MR Foundations from Unity 3D Art and Audio Pipeline from Unity Application Systems Programming from Unity 3D Interactions and Navigation from Unity Core Interaction Programming from Unity ENGINEERING Analysis of Transport Phenomena I: Mathematical Methods from Massachusetts Institute of Technology Engineering the Space Shuttle from Massachusetts Institute of Technology The Art of Structural Engineering: Vaults from Princeton University Collaborative Robot Safety: Design & Deployment from University at Buffalo Electric Power Systems from University at Buffalo Modern Robotics, Course 5: Robot Manipulation and Wheeled Mobile Robots from Northwestern University Le robot Thymio comme outil de découverte des sciences du numérique from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Principle of Semiconductor Devices Part I: Semiconductors, PN Junctions and Bipolar Junction Transistors from The Hong Kong University of Science and Technology Hello (Real) World with ROS – Robot Operating System from Delft University of Technology Mind of the Universe – Robots in Society: Blessing or Curse? from Delft University of Technology Hyperloop: Changing the Future of Transportation from Delft University of Technology Electric Cars: Technology from Delft University of Technology Electric Cars: Policy from Delft University of Technology Through Engineers’ Eyes – Expanding the Vision: Engineering Mechanics by Experiment, Analysis and Design from University of New South Wales Through Engineers’ Eyes – Introducing the Vision: Engineering Mechanics by Experiment, Analysis and Design from University of New South Wales First Order Optical System Design from University of Colorado Boulder Design of High-Performance Optical Systems from University of Colorado Boulder Optical Efficiency and Resolution from University of Colorado Boulder Motors and Motor Control Circuits from University of Colorado Boulder Semiconductor Physics from University of Colorado Boulder Sensors and Sensor Circuit Design from University of Colorado Boulder Transistor – Field Effect Transistor and Bipolar Junction Transistor from University of Colorado Boulder Diode – pn Junction and Metal Semiconductor Contact from University of Colorado Boulder Diseño de diques rompeolas con cubípodos from Universitat Politècnica de València Introducción a la energía solar fotovoltaica: El módulo fotovoltaico from Universitat Politècnica de València Introducción a los encofrados y las cimbras en obra civil y edificación from Universitat Politècnica de València BIM Fundamentals for Engineers from National Taiwan University BIM Application for Engineers from National Taiwan University Distribución de la energía eléctrica from Tecnológico de Monterrey Smart grid: fundamentos técnicos from Tecnológico de Monterrey Transmisión de energía eléctrica from Tecnológico de Monterrey Energía eléctrica: conceptos y principios básicos from Tecnológico de Monterrey Smart grid: las redes eléctricas del futuro from Tecnológico de Monterrey Essentials of MOSFETs from Purdue University Fundamentals of Current Flow from Purdue University Primer on Semiconductor Fundamentals from Purdue University Introduzione ai circuiti elettrici from University of Naples Federico II Standardisation from EIT Digital Introduction to battery-management systems from University of Colorado System Equivalent Circuit Cell Model Simulation from University of Colorado System Battery State-of-Charge (SOC) Estimation from University of Colorado System Introduction to Web Cartography: Part 2 from ETH Zurich High Performance Finite Element Modeling – Part 2 from KTH Royal Institute of Technology Energy Systems Integration: A Trend or a Revolution? from KU Leuven University Propagation radio from Institut Mines-Télécom “Monotsukuri” Making Things in Japan: Mechanical Engineering from Tokyo Institute of Technology Ingeniería de Tráfico from Pontificia Universidad Católica de Chile Introducción al Control Numérico por Computadora from TenarisUniversity Agile for Project Control from University System of Maryland COMPUTER SCIENCE Machine Learning with Python: from Linear Models to Deep Learning from Massachusetts Institute of Technology Blockchain Technology from University of California, Berkeley Bitcoin and Cryptocurrencies from University of California, Berkeley Introduction to Machine Learning from Duke University Introduction to Computer Programming from University of London International Programmes How Computers Work from University of London International Programmes IT Infrastructure and Emerging Trends from University of Minnesota Enterprise Systems from University of Minnesota IS/IT Governance from University of Minnesota Embedded Software and Hardware Architecture from University of Colorado Boulder Industrial IoT Markets and Security from University of Colorado Boulder Введение в технологию блокчейн from Moscow Institute of Physics and Technology 人工智慧:機器學習與理論基礎 (Artificial Intelligence – Learning & Theory) from National Taiwan University Introducción al diseño de hardware con Verilog from Galileo University IoT (Internet of Things) Wireless & Cloud Computing Emerging Technologies from Yonsei University Introduzione all’informatica from University of Naples Federico II Il linguaggio naturale, dall’uomo alla macchina from University of Naples Federico II Nuove tecnologie digitali from University of Naples Federico II C Programming: Language Foundations from Institut Mines-Télécom C Programming: Modular Programming and Memory Management from Dartmouth C Programming: Advanced Data Types from Dartmouth Linux Basics: The Command Line Interface from Dartmouth C Programming: Using Linux Tools and Libraries from Dartmouth C Programming: Getting Started from Dartmouth C Programming: Pointers and Memory Management from Dartmouth Introduction to Computation Theory from Santa Fe Institute Fundamentals of Machine Learning from Santa Fe Institute Introduction to FinTech from The University of Hong Kong FinTech Ethics and Risks from The University of Hong Kong Blockchain and FinTech: Basics, Applications, and Limitations from The University of Hong Kong DDoS Attacks and Defenses from University of Colorado System Cloud Computing Security from University of Colorado System Introducción a la programación en C: Instrucciones de control y ficheros de texto from Universidad Autónoma de Madrid Introducción a la programación en C: Tipos de datos y estructuras from Universidad Autónoma de Madrid Introducción a la programación en C: Funciones y punteros from Universidad Autónoma de Madrid Cyber-Physical Networks from KTH Royal Institute of Technology Comprendre le coeur d’internet : les réseaux d’opérateurs from Institut Mines-Télécom Advanced Algorithmics and Graph Theory with Python from Institut Mines-Télécom Arduino Programming, from novice to ninja from Institut Mines-Télécom Ciberseguridad: ataques y contramedidas from Universidad Rey Juan Carlos Digital Transformation and the IT Team from University of the Witwatersrand Strategic and Transformational IT from University System of Maryland Basics of Network Security from Coventry University An Introduction to Cryptography from Coventry University Diseño de sistemas de información gerencial para intranet con Microsoft Access from Universidad del Rosario Palo Alto Networks Cybersecurity Essentials I from Palo Alto Networks Palo Alto Networks Academy Cybersecurity Foundation from Palo Alto Networks Palo Alto Networks Cybersecurity Gateway I from Palo Alto Networks Palo Alto Networks Cybersecurity Gateway II from Palo Alto Networks Palo Alto Networks Cybersecurity Essentials II from Palo Alto Networks Blockchain: Foundations and Use Cases from ConsenSys Academy Networking and Security Architecture with VMware NSX from VMware SOCIAL SCIENCES Citizen Politics in America: Public Opinion, Elections, Interest Groups, and the Media from Harvard University U.S. Public Policy: Social, Economic, and Foreign Policies from Harvard University American Government: Constitutional Foundations from Harvard University U.S. Political Institutions: Congress, Presidency, Courts, and Bureaucracy from Harvard University Lean Research Skills for Conducting Interviews from Massachusetts Institute of Technology Creating an Effective Child Welfare System from University of Pennsylvania Listening to Puerto Rico Teach-Out from University of Michigan Crisis at the Border Teach-Out from University of Michigan Exploring Basic Income in a Changing Economy Teach-Out from University of Michigan Community Engagement: Collaborating for Change from University of Michigan Civil Liberties from Princeton University Corporate & Commercial Law II: Business Forms, Financing & Governmental Regulation from University of Illinois at Urbana-Champaign Understanding Gender Identity: Trans People in the Workplace from The Open University Make Change Happen from The Open University Introduction to English Common Law from University of London International Programmes African cities : An Introduction to Urban Planning from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Groundscape Architecture Design Lab, re-thinking cities underground from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Logic for Economists from University of Amsterdam Mathematics for economists from Higher School of Economics Возможно ли воспитать детей «правильно»? from Higher School of Economics Monetary Policy in the Asia Pacific from The Hong Kong University of Science and Technology Copyright Law in the Music Business from Berklee College of Music Business Opportunities and Risks in a Globalized Economy from IE Business School Xi Jinping’s Thought on Socialism with Chinese Characteristics for a New era|习近平新时代中国特色社会主义思想 from Tsinghua University Exploring Psychology’s Core Concepts|走进心理学 from Tsinghua University Accessibility to the Scenic Arts from Universitat Autònoma de Barcelona (Autonomous University of Barcelona) Originalité et modernité du mutualisme from ESSEC Business School Belong / Appartenir: Community, Race, and Space in the U.S. and France from Davidson College Survey Research Methodology from Politecnico di Milano Action Learning for Inclusion from Politecnico di Milano Regards croisés sur les migrations from Université catholique de Louvain SDG: Moving Towards Sustainable Work from Universidad Carlos iii de Madrid Conversazioni di diritto amministrativo from University of Naples Federico II Introducción a la teoría política: conceptos y grandes pensadores from University of Naples Federico II Comparative Political Systems from University of Naples Federico II Contemporary Issues in World Politics from University of Naples Federico II Global Politics from University of Naples Federico II La riforma del lavoro in Italia from University of Naples Federico II Le politiche pubbliche come strategia di governo from University of Naples Federico II Le forme di governo nel mondo from University of Naples Federico II Comparative Research Designs and Methods from University of Naples Federico II Psicologia della personalità: un’introduzione from University of Naples Federico II Come fare ricerca nelle scienze sociali from University of Naples Federico II Landscape Finance: Investing in Innovation for Sustainable Landscapes from Wageningen University Landscape Governance: Collaborating Across Sectors and Scales from Wageningen University Landscape Leadership: Catalyse Sustainable Development in Landscapes from Wageningen University Development and Planning in African Cities: Exploring theories, policies and practices from Sierra Leone from University College London Vote For Ethics: A How-to Guide for Voters (Alumni Students) from Santa Clara University Vote For Ethics: A How-to Guide for Voters from Santa Clara University The Presidency and the Shape of the Supreme Court from Trinity College Sustainable Construction and Development from London South Bank University Globalisation and Sustainable Development from Curtin University Circular Economy – Sustainable Materials Management from Ghent University Social Change: How Can Marketing Help? from Griffith University Supporting Adolescent Learners: Social and Emotional Wellbeing from Griffith University Правовое обеспечение бизнеса в России from Saint Petersburg State University Neurociencia empresarial: siete claves para la PYME from Universidad Rey Juan Carlos Des réseaux pour comprendre le monde from Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne Sustainable Development: The Water-Energy-Food Nexus from RWTH Aachen University Osez le numérique dans l’Economie Sociale, l’Habitat Social et la Protection Sociale ! from Université Jean Moulin Lyon 3 The Supreme Court & American Politics from University System of Maryland Security, Terrorism and Counterterrorism from Murdoch University Микроэкономика (вводный курс) from Moscow State Institute of International Relations (MGIMO) Le consommateur connecté & ses données personnelles from Institut national de la consommation Communicating Effectively with Vulnerable Children and Young People from University of Kent SCIENCE The Health Effects of Climate Change from Harvard University Backyard Meteorology: The Science of Weather from Harvard University Quantum Information Science II: Efficient Quantum Computing – fault tolerance and complexity from Massachusetts Institute of Technology Quantum Information Science II: Quantum states, noise and error correction from Massachusetts Institute of Technology Quantum Information Science II: Advanced quantum algorithms and information theory from Massachusetts Institute of Technology Nuclear Energy: Science, Systems and Society from Massachusetts Institute of Technology Nitrogen: A Global Challenge (Hungarian) from University of Edinburgh Nitrogen: A Global Challenge from University of Edinburgh Global Arctic from École Polytechnique Fédérale de Lausanne The Multi-scale brain from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Conservation & Protected Areas Management in Africa from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Gestion des aires protégées en Afrique from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Equine Welfare and Management from University of California, Davis Open Science: Sharing Your Research with the World from Delft University of Technology The Building Blocks of a Quantum Computer: Part 1 from Delft University of Technology The Building Blocks of a Quantum Computer: Part 2 from Delft University of Technology Ácidos y bases: reacciones químicas y aplicaciones from Universitat Politècnica de València Sales: reacciones químicas y aplicaciones from Universitat Politècnica de València Small and Mighty: Introduction to Microbiology from University of Reading Mercados de carbono: una forma de mitigar el cambio climático from Tecnológico de Monterrey Ahorro de energía from Tecnológico de Monterrey Huella Hídrica: una mirada integral al uso del agua from Tecnológico de Monterrey Física: Vectores, Trabajo y Energía from Tecnológico de Monterrey Física: Dimensión y Movimiento from Tecnológico de Monterrey Introduction to the Schrödinger Equation and Quantum Transport from Purdue University D’un infini à l’autre – Voyages de l’infiniment grand à l’infiniment petit from École Polytechnique Case Study Methodology from Politecnico di Milano Nuclear Reactor Physics Basics from National Research Nuclear University MEPhI Methods of Surface Analysis from National Research Nuclear University MEPhI La fisica: dall’elettromagnetismo all’ottica from University of Naples Federico II La genetica tra scienza, storia e società from University of Naples Federico II Zoologia from University of Naples Federico II Astro 101: Black Holes from University of Alberta Catalytic Conversions for Biobased Chemicals and Products from Wageningen University Biorefinery: From Biomass to Building Blocks of Biobased Products from Wageningen University From Fossil Resources to Biomass: A Business and Economics Perspective from Wageningen University Climate Adaptation in Africa from University of Cape Town The Science Behind Forensic Science from King’s College London Sex and Human Reproduction from University of Adelaide Research Impact: Making a Difference from University of Glasgow Metagenomics applied to surveillance of pathogens and antimicrobial resistance from Technical University of Denmark (DTU) 走进天文学 from Nanjing University Our Place in the Universe from The University of Hong Kong Landscape Ecology from ETH Zurich Systematic Innovation for Life Science from Karolinska Institutet Why Planning Your Research Matters from Deakin University Protists: Evolution and Ecology of Microbial Eukaryotes from Saint Petersburg State University Air pollution: causes and impacts from Institut Mines-Télécom Metal and Metalloids of the Main Groups: Basis and Their Role in the Daily Life from Universidad Rey Juan Carlos Gulf Stories 2 from University of West Florida Citizen Research: From Data to Action from University of Dundee Research integrity in scientific professions from Université de Bordeaux Intégrité scientifique dans les métiers de la recherche from Université de Bordeaux Conceptos base para el estudio del medio ambiente from Universidad Austral Introducción a la gravedad cuántica de lazos from Universidad Nacional de Córdoba Introducción a los ritmos y relojes biológicos from Universidad Nacional de Córdoba Chimie : ouvrez les portes de l’enseignement supérieur ! from University of Liège Global Biosecurity for One Health from Murdoch University ART & DESIGN 18th-Century Opera: Handel & Mozart from Harvard University Avatar Psychology for Designers from Michigan State University Web Design: Wireframes to Prototypes from California Institute of the Arts UX Design Fundamentals from California Institute of the Arts Visual Elements of User Interface Design from California Institute of the Arts Percepção Musical from Berklee College of Music Guitar Scales and Chord Progressions from Berklee College of Music Fundamentos de la guitarra eléctrica y acústica from Berklee College of Music Разработка инновационного продукта from Moscow Institute of Physics and Technology Radio para internet con Podcast: creación y conceptos básicos from Universitat Politècnica de València Sustainability in Architecture: An Interdisciplinary Introduction from Universitat Politècnica de València Realistic Architectural 3D Modeling from Indian Institute of Technology Bombay 3D Modeling from Architectural Drawings from Indian Institute of Technology Bombay Flower Arrangements in China and Japan | 现代生活美学:花之道 from Tsinghua University L’écoute en jeu(x) : une introduction à la musicologie from Université Paris-Saclay Introducing Metadesign from Politecnico di Milano Caligrafía y paleografía: espacios históricos para su estudio y práctica from Universidad Carlos iii de Madrid Adobe Illustrator: aprende a crear presentaciones de impacto from The Pontificia Universidad Javeriana Innovation Through Design: Think, Make, Break, Repeat from The University of Sydney Interpreting Vernacular Architecture in Asia from The University of Hong Kong Creative Thinking: Techniques and Tools for Success from Imperial College London Music Psychology: Why Does “Bohemian Rhapsody” Feel so Good? from Griffith University Exploring Japanese Avant-garde Art Through Butoh Dance from Keio University The Power of Podcasting for Storytelling from University of Wollongong Learn Jazz Piano: III. Solo Piano and Advanced Topics from Goldsmiths University of London Основы фотографии from Novosibirsk State University Растровая графика. Adobe Photoshop CC from St. Petersburg State Polytechnic University The Dream of Streaming: Rethinking the Role of On-Demand Entertainment from Coventry University MATHEMATICS Introduction to Probability from Harvard University Differential Equations: Fourier Series and Partial Differential Equations from Massachusetts Institute of Technology Probability – The Science of Uncertainty and Data from Massachusetts Institute of Technology Fundamentals of Statistics from Massachusetts Institute of Technology Causal Inference from Columbia University Probability and Statistics: To p or not to p? from University of London International Programmes Introduction au raisonnement mathématique : préparation à l’entrée dans l’enseignement supérieur from École Polytechnique Matrix Algebra for Engineers from The Hong Kong University of Science and Technology Introducción a las ecuaciones diferenciales from Galileo University Laboratorio di Matematica per Architettura from Politecnico di Milano Automated Reasoning: satisfiability from EIT Digital Random Walks from Santa Fe Institute Game Theory II- Dynamic Games from Santa Fe Institute Introduction to Information Theory from Santa Fe Institute Functions and Iterations from Santa Fe Institute Introduction to Renormalization from Santa Fe Institute Introduction to Differential Equations from Santa Fe Institute Ordinary Differential Equations from Santa Fe Institute Game Theory I – Static Games from Santa Fe Institute Maximum Entropy Methods from Santa Fe Institute Vector and Matrix Algebra from Santa Fe Institute Sta(r)tistics: Statistics for everyone – Applied statistics for new science students from University of Sunderland HUMANITIES Othello’s Story from Harvard University PredictionX: Lost Without Longitude from Harvard University Sikhism Through Its Scriptures from Harvard University The Tabernacle in Word & Image: An Italian Jewish Manuscript Revealed from University of Pennsylvania HOPE: Human Odyssey to Political Existentialism from Princeton University Sports Marketing from Northwestern University Introduction to Research Ethics: Working with People from University of Leeds Introduction to Linguistics from University of Birmingham Violences et religions from University of Geneva Upper-Intermediate English: Technology Today from Universitat Politècnica de València Upper-Intermediate English: Globalization from Universitat Politècnica de València Upper-Intermediate English: Modern Life from Universitat Politècnica de València Upper-Intermediate English: Business from Universitat Politècnica de València 莊子─人情 (Zhuangzi─Between People) from National Taiwan University Learning Chinese : Start From Scratch (零到一學中文) from National Taiwan University Ideological & Moral Cultivation and Fundamentals of Law|思想道德修养与法律基础 from Tsinghua University Develop Your Cultural Intelligence from Purdue University Mandarin Chinese for Intermediate Learners: Part 1 from Shanghai Jiao Tong University Imparare il latino attraverso lo studio dei papiri from University of Naples Federico II Dialetti in Italia from University of Naples Federico II Letteratura latina, dalle origini all’età augustea from University of Naples Federico II Perdón y reconciliación: cómo sanar heridas from The Pontificia Universidad Javeriana Learning Spanish in Paradise from The Pontificia Universidad Javeriana Sports Coaching: How effective are you? from IOC Athlete MOOC John Milton: Paradise Lost from Dartmouth Religious Transformation in Early China: the Period of Division from The Chinese University of Hong Kong The Book of Kells: Exploring an Irish Medieval Masterpiece from Trinity College Dublin Toledo: Deciphering Secrets of Medieval Spain from University of Colorado System Lancaster Castle and Northern English History: The View from the Stronghold from Lancaster University Learning from the Past: A Guide for the Curious Researcher from The University of Nottingham How We Remember War and Violence: Theory and Practice from University of Bath Introducción al griego clásico from Universidad Autónoma de Madrid Noongar Language and Culture from Curtin University A Question of Time: How We Date Human Evolution from Griffith University Взаимодействие языков и культур: сохраняем и расширяем свою идентичность (на примере изучения татарского языка как родного и иностранного) from Tomsk State University Русский язык как иностранный B2-2 from Saint Petersburg State University Histoire des représentations et du traitement de la folie from Paris Diderot University School of Salamanca from Universidad Francisco Marroquín New Zealand Landscape as Culture: Maunga (Mountains) from Victoria University of Wellington Coaching the Mental Game from Deakin University Civil Society and African Media Policy in the Digital Age from University of the Witwatersrand Verdun d’hier à aujourd’hui from Université de Lorraine Activism and Citizen Journalism through Media from University of the Witwatersrand Media Literacy and Representation from University of Newcastle Digital Wellbeing from University of York Renforcer ses compétences orthographiques from Université de Caen Normandie Éthique de la recherche from Université de Lyon Irish 104: An Introduction to Irish Language and Culture from Dublin City University Norwegian for Beginners 1 from Norwegian University of Science and Technology Mindfulness: What It Is, Where It Comes From, and How to Practice It from Naropa University Irish 106: An Introduction to Irish Language and Culture from Dublin City University La Gestothèque from Sorbonne Paris Cité University Le bien-être des animaux d’élevage from VetAgro Sup Pratiques de l’enseignement de la prononciation en FLE from Université fédérale de Toulouse Midi-Pyrénées Cours de stratégie de l’École de Guerre (Partie I) from École Pratique des Hautes Études Irish 105: An Introduction to Irish Language and Culture from Dublin City University ga094: 東日本大震災の教訓を活かした実践的防災学へのアプローチ from Tohoku University BUSINESS Improving Your Business Through a Culture of Health from Harvard University Introduction to Systematic Reviews from Stanford Medicine The Role of Impact Assessments in Real Estate Development from Massachusetts Institute of Technology Creating Shared Benefits in Real Estate Development from Massachusetts Institute of Technology FinTech Law and Policy from Duke University Auditing I: Conceptual Foundations of Auditing from University of Illinois at Urbana-Champaign Auditing II: The Practice of Auditing from University of Illinois at Urbana-Champaign Managing My Money for Young Adults from The Open University Using Email for Networking in English from University of Washington Natural Gas from University at Buffalo Safety in the Utility Industry from University at Buffalo Energy Industry: The Enterprise from University at Buffalo Agile Meets Design Thinking from University of Virginia Customer Segmentation and Prospecting from Northwestern University Building a Toolkit for Your Sales Process from Northwestern University Sales Pitch and Closing from Northwestern University Connecting with Sales Prospects from Northwestern University Юридическое оформление инвестиционных идей from Higher School of Economics FinTech Security and Regulation (RegTech) from The Hong Kong University of Science and Technology FinTech Risk Management from The Hong Kong University of Science and Technology Market Segmentation Analysis from University of Queensland Influencing Stakeholders: Dealing with Power and Dynamics in Teams and Networks from Delft University of Technology Waste Management and Critical Raw Materials from Delft University of Technology Sustainable Packaging in a Circular Economy from Delft University of Technology Effective Decision Making: Dealing with Business Complexity from Delft University of Technology Electric Cars: Business from Delft University of Technology Measure and Improve Innovation at the Workplace from Universitat Politècnica de València Branding: ¿cómo convertirte en una gran marca? from Universitat Politècnica de València Foreign Exchange Markets: Concepts, Instruments, Risks and Derivatives from Indian Institute of Management Bangalore Special Topics in Risk Management of Banking and Financial Markets from Indian Institute of Management Bangalore Banking & Financial Intermediation: Concepts, Risks, Capital & Regulation from Indian Institute of Management Bangalore Risk Management in Banking and Financial Markets Professional Certificate Exam from Indian Institute of Management Bangalore Money & Debt Markets: Concepts, Instruments, Risks and Derivatives from Indian Institute of Management Bangalore Equity Stock Markets: Concepts, Instruments, Risks and Derivatives from Indian Institute of Management Bangalore 服務模式的體驗、設計與創新:從痛點到賣點 from National Taiwan University Mercados de energía: oportunidades de negocio from Tecnológico de Monterrey Liderazgo en la empresa familiar from Tecnológico de Monterrey Fundamentos del emprendimiento en la empresa familiar from Tecnológico de Monterrey Intelligence Tools for the Digital Age from IE Business School Social and Digital Media Analytics from Purdue University Introduction to Strategic Doing: An Agile Approach to Strategy from Purdue University L’innovation managériale en pratique from ESSEC Business School L’excellence opérationnelle en pratique from ESSEC Business School Designing and Implementing Effective Entrepreneurship Policies from Politecnico di Milano Человеческий фактор в разработке корпоративных систем from National Research Nuclear University MEPhI Strategie di produzione e sistemi di logistica from University of Naples Federico II Financial Regulation in Emerging Markets and the Rise of Fintech Companies from University of Cape Town Executing Breakthrough Innovations with the Three Box Solution from Dartmouth Developing Breakthrough Innovations with the Three Box Solution from Dartmouth Influencer Marketing Strategy from Rutgers University Supply Chain Analytics Essentials from Rutgers University Culture of Services: Paradox of Customer Relations from Kyoto University Finance for Startups from Korea Advanced Institute of Science and Technology Advanced Valuation and Strategy – M&A, Private Equity, and Venture Capital from Erasmus University Rotterdam Organisational design: Know your organisation from Macquarie University Organisational behaviour: Know your people from Macquarie University Risk Management of Work Related injuries using RAMP II from KTH Royal Institute of Technology Proficiency in using RAMP for Risk Management of work-related injuries from KTH Royal Institute of Technology Assessment of Work-Related Injury Risks using RAMP I from KTH Royal Institute of Technology Entreprendre dans les Industries Culturelles à l’ère du numérique from Institut d’Etudes Politiques de Paris Прикладное управление рисками from Tomsk State University Практики создания аналитических панелей в среде Microsof Power BI from Saint Petersburg State University Основы налогообложения бизнеса в России from Saint Petersburg State University Основы бизнес-планирования и маркетинга from Saint Petersburg State University Emprendimiento: cómo gestionar el desarrollo tecnológico de una startup from Universidad Rey Juan Carlos Управление людьми и командами from Saint Petersburg State University Discover the Leader in You: Six Questions to Ask Yourself from Austin Peay State University Dans le secteur alimentaire, le digital : c’est primordial ! from Université Jean Moulin Lyon 3 Banque, assurance, assistance : le digital, une opportunité à saisir ! from Université Jean Moulin Lyon 3 SMEs and New Markets: Trade, the Chinese Powerhouse and Online Opportunities from Deakin University SMEs and Digital Engagement from Deakin University MAPs-Management des Alliances, des Partenariats et de la Coopétition from Université Montpellier 2 Маркетинг. Часть 2. Инструментарий маркетинга from St. Petersburg State Polytechnic University Data Analysis for Decision Making from University System of Maryland Applied Scrum for Project Management from University System of Maryland Leadership and Influence from University System of Maryland Управление человеческими ресурсами from St. Petersburg State Polytechnic University Driving Speed through Agile Planning from University System of Maryland Global Business Strategy from University System of Maryland Corporate Finance from University System of Maryland Agile Solutions for Greater Innovation from University System of Maryland Agile Leadership Principles from University System of Maryland The Importance of Project Management in the Global Construction Industry from Coventry University An Introduction to Financial Management in Construction from Coventry University Principles of Service Management from Hanken School of Economics Комплекс маркетинга: 5Р from Moscow State Institute of International Relations (MGIMO) An Introduction to the Assessment of People at Work from Coventry University Финансы компаний: взгляд инвестора и кредитора from Sberbank Corporate University Introducción a la Siembra Directa from Universidad Nacional de Córdoba Bridging the Gap between Strategy Design and Delivery from Brightline Initiative An Introduction to Organisational Behaviour: How to Understand Your People from Coventry University Understanding Financial Statements from Coventry University L’Aviculture, une filière d’avenir from Agrocampus Ouest Introducción a las finanzas: Principios de valoración from Universidad del Rosario Management Essentials from Honeywell Biobased Business Development from HZ University of Applied Sciences HEALTH & MEDICINE Antibiotic Stewardship from Stanford University Fighting HIV with Antiretroviral Therapy: Implementing the Treat-All Approach from Columbia University Pediatric HIV Nursing from Columbia University Managing Your Health: The Role of Physical Therapy and Exercise from University of Toronto Cancer Survivorship for Primary Care Practitioners from University of Melbourne Introduction a l’immunologie from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Environmental Public Health from Ohio State University Fundamentals of Pharmacology from Ohio State University Drugs, drug use, drug policy and health from University of Geneva Biohacking Your Brain’s Health from Emory University Beyond Medical Histories: Gaining Insight from Patient Stories from Brown University Actúa ante el dolor crónico from Universitat Autònoma de Barcelona (Autonomous University of Barcelona) Microbiologia e immunologia from University of Naples Federico II Nutrition, Heart Disease and Diabetes from Wageningen University Nutrition and Cancer from Wageningen University Ortodoncia: tratamientos dentales sencillos para casos complejos from The Pontificia Universidad Javeriana Integrating Care: Depression, Anxiety and Physical Illness from King’s College London Medical Cannabis for Pain Control from Technion – Israel Institute of Technology Agir pour la santé des reins from Sorbonne Universités An Introduction to Radiation Oncology: From Diagnosis to Survivorship from Trinity College Dublin Introduction to: Physical Examination and History Taking from Karolinska Institutet Diabetic Eye Disease: Strengthening Services from London School of Hygiene & Tropical Medicine Organ Donation: The Essentials for Healthcare Professionals from St. George’s University Future-proofing the Health Workforce from Griffith University Assessment of the Newborn from Griffith University Bridging healthcare and society from Tomsk State University Grundlagen der Unfallchirurgie from Technische Universität München (Technical University of Munich) Health and healthcare in transition: dilemmas of governance from Tomsk State University Essentials of Good Pharmacy Practice: The Basics from Taipei Medical University El dolor lumbar: Mucho más que un dolor from Universidad Rey Juan Carlos Maladie de Parkinson from Université de Nantes Developing Clinical Empathy: Making a Difference in Patient Care from St George’s, University of London Principles of Health Law and Regulatory Issues from Doane University Health Informatics Technology in Population Healthcare Analytics from Doane University U.S. Healthcare Systems from Doane University Population Health: Disease Prevention and Management from Doane University Fundamentals of Advocacy in Health Policy from Doane University Applying Leadership and Strategy Fundamentals in Healthcare from Doane University Healthcare Administration Comprehensive Exam from Doane University Leading Organizational Change in Healthcare from Doane University Strategic Leadership in Healthcare from Doane University Understanding Different Diets: Mediterranean, Baltic sea, and Okinawa from EIT Food Essentials of Lifestyle Medicine and Population Health from Doane University Introduction to Lifestyle Medicine from Doane University Organizational Culture and Change in Healthcare from Doane University Health Law, Policy, and Advocacy from Doane University Healthcare Finance, Economics and Risk from Doane University Vulnerable Populations from Doane University Healthcare Organization and Delivery Models from Doane University Health Informatics and Technology in Decision Making from Doane University Could You Be the Next Florence Nightingale? from Coventry University An Introduction to Physical Health Assessment from Coventry University Food for Thought: The Relationship Between Food, Gut and Brain from EIT Food Certified Lifestyle Medicine Executive Comprehensive Exam from Doane University Sweet Dreams from Communauté Université Grenoble Alpes DATA SCIENCE Data Analysis in Social Science—Assessing Your Knowledge from Massachusetts Institute of Technology Capstone Exam in Statistics and Data Science from Massachusetts Institute of Technology Image Processing and Analysis for Life Scientists from École Polytechnique Fédérale de Lausanne Big Data Emerging Technologies from Yonsei University Foundations of mining non-structured medical data from EIT Digital Data Science for Environmental Modelling and Renewables from University of Glasgow Técnicas de Análisis de Datos y Big Data from Universidad Rey Juan Carlos Практики работы с данными средствами Power Query и Power Pivot from Saint Petersburg State University Information Visualization: Applied Perception from New York University (NYU) Information Visualization: Foundations from New York University (NYU) Information Visualization: Advanced Techniques from New York University (NYU) Information Visualization: Programming with D3.js from New York University (NYU) Introducción a la Minería de Datos from Pontificia Universidad Católica de Chile EDUCATION & TEACHING College Algebra from Johns Hopkins University Calculus from Modern States College Mathematics from Modern States Precalculus from Modern States Assessment for Learning from University of Illinois at Urbana-Champaign Learning, Knowledge, and Human Development from University of Illinois at Urbana-Champaign Financial Accounting from Modern States Information Systems from State University of New York Western Civilization I: Ancient Near East to 1648 from State University of New York Principles of Management from Modern States Scratch: Programming for Teachers from Delft University of Technology Scratch: Programming for Kids (8+) from Delft University of Technology Теория и практика создания онлайн-курсов from Moscow Institute of Physics and Technology Biology from Purdue University Physique : préparation à l’entrée dans l’enseignement supérieur from École Polytechnique Contenido de las matemáticas de primaria from Universidad de los Andes PlanU: escoge la mejor carrera y universidad para ti from Universidad de los Andes Creating Apps in the Classroom from Queensland University of Technology Teaching Phonics in Early Childhood from Queensland University of Technology Modelli di insegnamento nella ricerca educativa from University of Naples Federico II Teaching the Beauty and Joy of Computing Curriculum from Friday Institute American Government from Modern States Understanding and Teaching Evolution from University of Bath Good Practice in Autism Education from University of Bath How to Succeed in Your Welsh Bacc: the Individual Project Essentials from University of Bath Introductory Sociology from New York Institute of Technology Innovating Instruction: Learning Design in the STEM Classroom from Teachers College, Columbia University Enhancing Catholic School Identity from KU Leuven University University Governance and Academic Leadership from Vrije Universiteit Brussel Enseñar, aprender y evaluar en Escuelas Rurales from Universidad Austral La escuela y su comunidad: lecciones desde la ruralidad from Universidad Austral Gestión estratégica de Escuelas en Contextos Rurales from Universidad Austral Educación en Contextos Rurales: Perspectivas en América Latina from Universidad Austral Developing Your Educational Leadership and Management Vision from University of Newcastle Applying Strategic Leadership in Education from University of Newcastle Leading Transformative Change in Education from University of Newcastle Your Adventure Story: From Home to a US University from University of Denver English Literature from Modern States College Composition from Modern States Analyzing and Interpreting Literature from Modern States American Literature from Modern States Natural Sciences from Modern States Western Civilization II: 1648 to the Present from Modern States Spanish Language from Modern States French Language from Modern States Humanities from Modern States Human Growth and Development from Modern States Introduction to Educational Psychology from Modern States German Language from American University Éducation par la recherche : le pédagogue chercheur from Sorbonne Paris Cité University PERSONAL DEVELOPMENT 業務効率や生産性向上につながる時間管理 from University of California, Irvine Conducting an Informational Interview from University of Washington Attending a Networking Event from University of Washington Preparing to Network in English from University of Washington Communication Strategies for a Virtual Age from University of Toronto Communicating Effectively: How to Inspire and Convince from Delft University of Technology Effective Business Communication from Indian Institute of Management Bangalore Crafting Realities: Work, Happiness, and Meaning from Indian Institute of Management Bangalore Los videojuegos como medio de comunicación efectiva from The Pontificia Universidad Javeriana Психология карьеры from Saint Petersburg State University Креативная коммуникация: методы и инструменты from Saint Petersburg State University Career Credentials: Evidence Your Expertise in Problem Solving from Deakin University Career Credentials: Evidence Your Self-management Skills from Deakin University Career Credentials: Evidence Your Expertise in Digital Literacy from Deakin University Negociación 4.0 from Universidad Austral Emotional Intelligence at Work from Coventry University Sursa: https://www.classcentral.com/report/new-courses-october-2018/
 42. 5 points
  Din mai multe domenii: http://index-of.es/
 43. 5 points
  San Francisco: Electric automaker Tesla has once again challenged hackers to find bugs in its connected cars. The Elon Musk-run company is returning to the annual hackers' competition "Pwn20wn" to be held in Vancouver in March, reports electrek. Some Model 3 cars and $1 million in award money will be up for grabs. In March last year, a group of hackers won a Tesla Model 3 and $35,000 for hacking into its systems. Amat Cama and Richard Zhu of team called 'Fluoroacetate' exposed a vulnerability in the vehicle system during the hacking competition. The hackers targeted the infotainment system on the Tesla Model 3. According to the Electric Vehicle maker, such hacking events it test as well as improve its security systems. Hackers have also demonstrated how they could trick a Tesla Model S to enter into the wrong lane by using a method called "adversarial attack", a way of manipulating a Machine Learning model.
 44. 5 points
  Ba daca esti prost macar taci, sa nu se afle ca esti. Tu chiar nu vezi ca atragi numa hate? In toate topicurile esti negativist, deaia se comporta ceilalti rau cu tine. Pula mea nu stiu de ce nu ti-ai luat ban pana acum, probabil ai vre-un membru din staff care-ti tine spatele sau poate donezi pentru plata server-ului, altfel nu-mi explic. Util nu esti deloc pe forum-ul asta, in toate reply-urile tale descurajezi si instigi la ura. Cunostinte dovedite = 0 Prostie = 100% Lauda = 100% Dezinformare prin minciuna = 100% Ajutor pentru ceilalti membri = 0% (ba mai rau descurajezi si instigi la ura) Respect pentru cei din jur = 0% Content de calitate = 0% Facem un poll pt. ban Vasile? Cine se baga? Comunicam prin Upvote
 45. 5 points
  Real-Time Voice Cloning This repository is an implementation of Transfer Learning from Speaker Verification to Multispeaker Text-To-Speech Synthesis (SV2TTS) with a vocoder that works in real-time. Feel free to check my thesis if you're curious or if you're looking for info I haven't documented yet (don't hesitate to make an issue for that too). Mostly I would recommend giving a quick look to the figures beyond the introduction. SV2TTS is a three-stage deep learning framework that allows to create a numerical representation of a voice from a few seconds of audio, and to use it to condition a text-to-speech model trained to generalize to new voices. Video demonstration (click the picture): Papers implemented URL Designation Title Implementation source 1806.04558 SV2TTS Transfer Learning from Speaker Verification to Multispeaker Text-To-Speech Synthesis This repo 1802.08435 WaveRNN (vocoder) Efficient Neural Audio Synthesis fatchord/WaveRNN 1712.05884 Tacotron 2 (synthesizer) Natural TTS Synthesis by Conditioning Wavenet on Mel Spectrogram Predictions Rayhane-mamah/Tacotron-2 1710.10467 GE2E (encoder) Generalized End-To-End Loss for Speaker Verification This repo News 20/08/19: I'm working on resemblyzer, an independent package for the voice encoder. You can use your trained encoder models from this repo with it. 06/07/19: Need to run within a docker container on a remote server? See here. 25/06/19: Experimental support for low-memory GPUs (~2gb) added for the synthesizer. Pass --low_mem to demo_cli.py or demo_toolbox.py to enable it. It adds a big overhead, so it's not recommended if you have enough VRAM. Quick start Requirements You will need the following whether you plan to use the toolbox only or to retrain the models. Python 3.7. Python 3.6 might work too, but I wouldn't go lower because I make extensive use of pathlib. Run pip install -r requirements.txt to install the necessary packages. Additionally you will need PyTorch (>=1.0.1). A GPU is mandatory, but you don't necessarily need a high tier GPU if you only want to use the toolbox. Pretrained models Download the latest here. Preliminary Before you download any dataset, you can begin by testing your configuration with: python demo_cli.py If all tests pass, you're good to go. Datasets For playing with the toolbox alone, I only recommend downloading LibriSpeech/train-clean-100. Extract the contents as <datasets_root>/LibriSpeech/train-clean-100 where <datasets_root> is a directory of your choosing. Other datasets are supported in the toolbox, see here. You're free not to download any dataset, but then you will need your own data as audio files or you will have to record it with the toolbox. Toolbox You can then try the toolbox: python demo_toolbox.py -d <datasets_root> or python demo_toolbox.py depending on whether you downloaded any datasets. If you are running an X-server or if you have the error Aborted (core dumped), see this issue. Wiki How it all works (WIP - stub, you might be better off reading my thesis until it's done) Training models yourself Training with other data/languages (WIP - see here for now) TODO and planned features Contribution Feel free to open issues or PRs for any problem you may encounter, typos that you see or aspects that are confusing. I try to reply to every issue. I'm working full-time as of June 2019. I won't be making progress of my own on this repo, but I will still gladly merge PRs and accept contributions to the wiki. Don't hesitate to send me an email if you wish to contribute. Sursa: https://github.com/CorentinJ/Real-Time-Voice-Cloning
 46. 5 points
  Ești un gay Ești o gay Ești maro la chiloței
×
×
 • Create New...