Jump to content

Brenin

Active Members
  • Posts

    541
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Brenin

  1. Brenin

    Fun stuff

    Q: Cum se numeste un tigan urcat intr-un copac? A: Branch manager.
  2. Reclama ascunsa, se vede clar. Sunt curios cand vin plangerile, ce scuza o sa inventeze? Ca a gresit 50 000 de numere de telefon pana a dat de clientul corect ?
  3. Brenin

    Fun stuff

    Din seria pentru ca RRomania : Intrebae : Cum se numesc 3 tigani pe o bicicleta? Raspuns : Crima Organizata
  4. Mereu cand e vorba de ceva free, este plin index-ul de reply-uri la thread-ul respectiv. Nu pot sa cred ca daca va doreati pana acum un domeniu .eu, nu l-ai cumparat pentru ca costa bani
  5. Tipu e irelevant, nu avea altceva ce face mai bun cu viata , DAAAR Europa 1 -USA 0. Suck on it yankees.
  6. Offtopic, dar macar sa-mi zic parerea. Copil sau adult, nu te duci sa-i futi nevasta la sot in casa. Si eu, si datdraaq, si majoritatea, am fi reactionat la fel. Poate nu impuscat in ceafa, ci mai intai in coaie, si apoi in fata, dar tot pe acolo. Si-a facut-o cu pula lui ca sa zic asa. Iovan a rezolvat o problema, si ma bucur ca a scapat. Acum ontopic, ca moartea lui e cumva o gluma proasta a vietii, sau ca s-a intors roata, nimeni nu stie. Asa s-au nascut N legende pornite de babe care nu pot percepe o coincidenta. Cert este ca omul a murit, si nu mai poate da nicio declaratie. Nu vad nimic de discutat aici, beat, neatent, sau pur sis implu ghinionist, asta e, s-a intamplat, mor oameni in fiecare zi, cum s-a mai spus si mai sus. INSA!!! nu e normal ca un serviciu de informatii cum are Romania, sa nu fie in stare sa dea de un om in padure! Inadmisibil. Da-le-n pula mea de GPS, trimiteau 2 elicoptere. ERA UN AVION IN PULA MEA, nu o bicicleta, sa nu sar ain evidenta, si prin mama lor de pomi. Ba nene, un avion !!! Sa nu fi in stare sa dai de un avion prabusit in 2014, este deplorabil Acum... ca sa ne apucam sa le dam muie la STS, sau sa ne bagam organele propri in organele publice si in ale lor mame ... tot nimic nu rezolvam. Ca ei or sa fie in continuare. Trist si urat. De vina si jurnalistii, da, prea faceau circ, ca un caine fara os. Pana acum cativa ani, se zicea ca este o rusine ca esti polistist. Deja, este o rusine mai mare sa te faci reporter, si sa te bagi ca un sclav in seama forat, cum au facut acum cu accidentul aviatic. Au auzit Adelin Petrisor Matase? Mama ta nu e madra de tine, nu te mai mintii singur. Cu toate astea fiind spuse, sa discutam lucrurile astea aici, nu are rost, sigur o sa incepem sa ne injuram intre noi, Iovan tot mort ramane, nevasta-sa tot o curva, si organele publice care romanii le platesc tot niste muisti raman, cu sau fara 30-40 de posturi ale noastre aici despre subiect. Ca un ultim punct, totusi, respect pt iovan, ca a tras cat a putut pana in ultimul moment, au fost si cazuri cand pilotul s0a salvat singur lasandu-i pe restu sa se aleaga prafu.
  7. Acum ce obicei ajungi pe la diicot, sau cel putin cu un ban pe vine cat de curand, sa se scoale aelius.
  8. Cine isi doreste si mai multi moldoveni?
  9. Brenin

    DarkComet

    %APPDATA%\dclogs sunt acolo pe zile Cateodata mai este si un masterlog in %APPDATA% sau %USERPROFILE% , nu stiu exact ce versiuni, dar dclogs trebuie sa existe cam pe toate.
  10. Am citit drepturi de admin, scuze, fgdump si Saminside nu o sa mearga Incearca asta http://www.exploit-db.com/exploits/25912/
  11. fgdump: Take *THAT* LSASS! SAMInside NU am folosit niciodata windows 8, daca nu mai merg programele, imi cer scuze
  12. Brenin

    Noroc !

    Ai vreun mini proiect realizat in C/++ ? In afara de adunari de matrici si vectori, etc.
  13. Atentie ! Este bindat cu Dark Commet, si serverul este inca sus. Hostname: minecraftnet.servegame.com IP: 218.161.35.168 Port: 888 Trimite date pe un ftp separat Hostname: voltus.host.my.id IP: 110.232.73.155 Port: 21 Porneste un fisier numit PrintConfig.exe la procese, numele este la fel pe diferite calculatoare, nu este generat random. Serverul este inca sus. Cine l-a descarcat pe pc-ul bun, si nu intr-un vm, sa se uite pe la procese, si sa veriice daca exista folderul %APPDATA%\dclogs Am descoperit azi cand l-am rulat intr-un vm sa il testez. Ip-ul de la ftp se pare ca este picat, nu am reusit sa capturez datele de logare.
  14. Probabil undeva la 1500 EUR, asta daca gasesti pe cineva dispus sa isi bata capul cu asta. Nu te va baga nimeni in seama cu XXX$
  15. Un thread despre cum se descurca oamenii astia sa tina forumul sus , care nu produce niciun venit nu faceti. Sau o initiativa de donare.
  16. Ti-am dat baza programului, acum ajuta-te si un pic singur.
  17. Trebuie mutate cele 3 randuri inainte de for, impreuna cu clear screen. Asta poti sa o faci si tu.
  18. Pai nu in python ai spus ? LOL, ma faci sa regret ca te-am ajutat
  19. Nu am apucat sa fac si un test, dar cam asa ar arata. import os with open('1.txt','rU') as af: authors = af.read().splitlines() keyw = raw_input('Introduceti Un Cuvant Cheie: ') for author in authors: if keyw in author: os.system('cls' if os.name == 'nt' else 'clear') print '================================================== =======\n' print 'Titlu | Autor | Editura | An |\n' print '================================================== =======\n' titlu = author.split(", ")[0] autor = author.split(", ")[1] editura = author.split(", ")[2] an = author.split(", ")[3] print titlu+' | ' +autor+' | ' +editura+' | ' +an+' |\n' Daca vrei sa efectuezi cautari mai multe, bagi for-ul intr-un while infinit, si iesi din el daca keyw este Quit. Trebuie sa bagi keyw in for in cazul asta.
  20. Arata-ne cum sunt in fisier intai. In general, e f usor, tabelul ti-l creezi tu, si afisezi dupa delimitator. Da-ne un exemplu ca sa fie mai usor.
  21. Te-au prostit legalele. Mai faceti si voi contact cu o femeie din cand in cand.
×
×
  • Create New...