Jump to content

Massaro

Active Members
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by Massaro

  1. Ai MOTD descarcat? Era un exploit prin MOTD, poate mai functioneaza.
  2. dispensar de aruncat gunoaiele pe geam automat :))))))
  3. Baiatu sufera de schizofrenie cel mai probabil. La celalalt topic cand i-am zis de KGB a cerut sa i se stearga contul, probabil a crezut deja ca sunt de la SIE.
  4. Intrebarea e de ce vrei sa creezi ceva ce exista deja, cu ce ai veni in plus? Nu e chiar atat de greu, isi introduc aia serverele si dupa iti trebuie scripturi sa faca check la x minute sa iei datele de pe server (harta, playerii, kills, toate cu API-ul de la Steam)...
  5. Cred ca o sa devii urmatorul Tom Clancy. Lasand gluma la o parte, imi vine greu sa cred ce am citit, totusi - de ce ar face asta? Suna de parca tu erai agent KGB si te-au demascat, lol. Hell of a story.
  6. Imi pare rau ca n-am ascultat de @aelius cand ne spunea acum cativa ani sa fugim din tara asta. Si nu legat de impozitarea asta, ci legat de tot. N-o sa se faca aici nimic si totul merge numai in mai rau. Ca se iau acum actiuni legate de x discutii (vezi 2 mai s.a.m.d) sunt doar de fatada. Te pisi pe el nepotism unde nimeni nu face nimic ca e mai bine asa sau ca le e teama ca y il stie pe z.
  7. Cand te-am intrebat eu, n-ai vrut Ti-am raspuns la mesaj.
  8. A, super atunci. Daca vreodata vrei ceva de genul cum am scris mai sus, ma poti contacta.
  9. Nice, dar cred ca @everbeam vrea ca acea lista sa fie verificata intruna, el urmand sa fie notificat cand apare o locatie noua sau doar ceea ce i-ai dat tu, nu stiu, intreb eu ca sa clarifice el :D. Sau poti face asta si prin metoda ta?
  10. Urmaresc de ceva timp forumul (asta nu e primul cont) si numele tau mereu mi-a sarit in ochi. Mereu ti-am urmarit munca pe care o postai. Felicitari tuturor si la cat mai multe.
  11. https://www.facebook.com/ads/library - cred ca de aici Trimite-mi PM cu suma pe care esti dispus sa o platesti (nu m-am documentat inca pe subiectul asta, dar daca se poate prin link-ul de mai sus, o pot face).
  12. Hai, ma, ce problema ai :))))) Bucura-te ca nu-ti arata Romania, sa stie aia ca esti cigany :)))))) Nu erai conectat si de aia nu aveai reclamele la care sperai
  13. adaugi pp dupa youtube(pp).com/restu_linkului
  14. @Nytro daca tot e deschis topicul: e normal sa isi dea refresh pagina dupa ce dau un like la o postare? gen daca dau like la primul post si is multe posturi pe pagina si eu dau scroll rpd in jos dupa like, isi da refresh la postul la care am dat like
  15. Massaro

    simple-regex

    Tocmai ce am dat de el. N-am putut invata regex veac, o sa ma folosesc de asta momentan. https://simple-regex.com
  16. makestrongpassword.com’s server IP address could not be found.
  17. Asa cum e indicat si aici, eu il pun in spate la un VPN. Blocat pt public prin Firewall, lasat doar Private si pt Domain. Daca cineva vrea sa faca pasii de mai sus pe PC-ul propriu din whatever reason, sa ajungeti la Group Policy folositi "gpedit.msc", "GPMC.MSC" e doar pentru servere care au AD (sunt Domain Controllers).
×
×
  • Create New...