Jump to content

Erase

Active Members
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Erase

  1. Consider ca daca au aceasta clauza in contract, nu sunt seriosi, si poate ar trebui sa te indrepti catre o alta institutie, si din fericire nu esti limitata. Sunt suficiente site-uri de profil care ofera informatii de calitate si te pot pregati pentru certificare; cand vine vorba de acreditari, cartonul acela pe care-l flutura pe site cu atata mandrie nu valoreaza o basina.
  2. Pentru inceput, daca vrei sa existe o probabilitate ca cineva sa te ajute urca arhiva si virusul pe un site de file sharing. Mai departe, daca esti crestin invoci divinitatile si speri sa nu fi fost folosit un algoritm de criptare asimetrica.
  3. Scopul topicului a fost ca sa iti dovedesti ca esti inteligent sau sa vezi daca reuseste cineva sa descifreze textul ? Este un challenge, ar trebui sa aiba cel putin un indiciu. In cazul tau, pentru ca oricum este la vedere, trebuia sa ne dezvalui constanta. Ca fapt divers, datorita faptului ca algoritmul tau este format din doua operatii lipsite de logica, nu are o singura cheie, prin urmare isi pierde importanta; fiecare numar impar de la 4027 in sus este o cheie valida. In orice caz, esti pe drumul cel bun, continua ceea ce faci. Fiti ma mai pozitivi.
  4. Putem sa vedem ce ai facut pana acum ?
  5. Pe un forum de genul asta se presupune ca sunt oameni maturi, calculati. Ce rost au postarile astea de cacat ? Dati dovada de creier ca parca erati programatori ... prostia cu logica nu se leaga.
  6. In try-catch trebuie sa prinzi exceptiile pe care vrei sa le manipulezi in ordine si doar in ultima instanta cele neasteptate. try { } catch (NullReferenceException ex) { //aici iti va returna ca sDataSet == null } catch (Exception ex) { }
  7. Intentia initiala a serviciului este colectarea de numere si pentru asta va bag pula-n gat tie si celor care mai practica treaba asta. Lasand asta deoparte, ce crezi ca am putea invata din sursa ta ? //[LegalCopyright] ©1999-2018 Jonathan Bennett & AutoIt
  8. NetFramework iti returneaza exceptia FileNotFound atunci cand accesezi un path invalid si UnauthorizedAccess cand nu ai drepturi suficiente pentru actiunea respectiva. http://blogs.microsoft.co.il/sasha/2012/04/04/what-anycpu-really-means-as-of-net-45-and-visual-studio-11/ Referitor la raspunsul tau, path-ul nu se schimba setand CorFlags.
  9. Formatul este irelevant. Pentru a citi un fisier nu ai nevoie de acces de administrator.
  10. Ai jignit fara sa lasi argumente. Cu ce pula mea esti mai special ? Esti din 2007 dar mentalitatea tot aia a ramas.
  11. kutiman, Ai cumparat btc ca sa cumperi x crypto cand ti se spune. In alte cuvinte ai devenit o marioneta care la final de zi va fi in pierdere sau, in cel mai bun caz, daca prinzi momentul, vei avea ceva profit.
  12. Invata ambele insa aprofundeaza doar limbajele de prog. in care crezi ca vei activa in viitor.
  13. Cerinta este sa folosesti un array. The indexes of an array range from 0 to one less than the total number of elements in the array. When you use Visual Basic syntax to define the size of an array, you specify its highest index, not the total number of elements in the array.
  14. Imi dai impresia ca nu ai citit nimic din referinta din postul anterior. Esti sigur ca nu ai rezolvarea acolo ? DoubleG, acei oameni n-ar avea ce cauta in domeniul asta.
  15. Pentru a face asa ceva n-ar trebui sa ai nevoie de documentatie ci de putin creier. Incepi prin a invata despre arrays si cum se manipuleaza acestea apoi lucrezi cu controalele din IDE. Ce sa faceti si voi daca dormiti la ore acum trebuie sa reluati materia la un proiect banal.
  16. MessageBox.Show("The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.", "BitcoinStealer.exe - Application Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Hand); Intr-adevar este ransom, insa, sunt surprins cum av cu reputatie nu inteleg tehnica asta.
  17. Erase

    rezolvat

    Ai un mop pe cap.
  18. Spune-ne pretul la care il vinde si lasa un link catre executabil.
  19. https://prnt.sc/hor2qm https://prnt.sc/hor463 Personal nu recomand. LE: Intradevar este de laudat initiativa insa este a doua oara cand ii atentionez si tot prost au modificat intrebarea.
  20. Metoda este invocata dinamic. Tu ai codul sursa dar nu-l intelegi.
  21. Codul este neobfuscat. Nu stiu ce fel de rev cauti tu.
  22. LocalBtc iti ofera o oarecare anonimitate cu conditia de a face schimbul doar cu persoane fizice.
×
×
  • Create New...