xEduard18 Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Recomandati-mi si mie niste jocuri faine pe telefon Quote
theandruala Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Learn c++ Learn php Learn java Learn python Toate sunt făcut De aceeași developeri 9 Quote
tjt Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 2 minutes ago, theandruala said: Learn c++ Learn php Learn java Learn python Toate sunt făcut De aceeași developeri Da, metoda perfecta de a te relaxa. Eu am un singur joc pe telefon si acela e chess de pe https://www.chess.com/. Ca si aplicatie de "relaxare" cel mai mult folosesc pintherest si street view de la google. Quote
Byte-ul Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 (edited) pokemooooooooooon Edited July 19, 2016 by Byte-ul 2 Quote
SticKyWoX Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Real Drift - cred ca e a5-a oara cand il instalez. Dupa ce ii fac capatul resetez totul sa o iau de la capat e super buna mecanica jocului Quote
xEduard18 Posted July 19, 2016 Author Report Posted July 19, 2016 33 minutes ago, theandruala said: Learn c++ Learn php Learn java Learn python Toate sunt făcut De aceeași developeri Foarte faina ideea jocurilor..e un mod mai distractiv de a invata. O sa i-o arat fiului meu. Quote
xEduard18 Posted July 20, 2016 Author Report Posted July 20, 2016 9 hours ago, gafi said: clash royale Joc si eu acel joc am aproape level 9 1 Quote
Wav3 Posted July 20, 2016 Report Posted July 20, 2016 Nu prea imi mai sta mintea si n-am nici timp, dar inca mai am instalate Agar.io si Brain it on. Agar are si versiune desktop. 1 Quote
xEduard18 Posted July 22, 2016 Author Report Posted July 22, 2016 On 20.07.2016 at 11:34 AM, Cripterul said: pokemon go Acel joc este o tampenie. Daca nu esti atent poate sa dea si masina peste tine. 2 Quote
Byte-ul Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 1 hour ago, xEduard18 said: Acel joc este o tampenie. Daca nu esti atent poate sa dea si masina peste tine. Masina poate sa dea peste tine daca nu esti atent si fara sa joci Pokemon 2 Quote
theandruala Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 7 hours ago, xEduard18 said: Acel joc este o tampenie. Daca nu esti atent poate sa dea si masina peste tine. Este o tâmpenie, dar este cel mai jucat joc pe mobil din istorie? Da A scos bani în prostie? A scos Va mai scoate? Foarte mult Ție ți se pare o prostie, mie mi se pare cea mai buna idee din ultimii ani, mai ales ca nu au muncit foarte mult, au copiat o mare parte din ingress, joc făcut tot de ei, mult mai complex, dar nu la fel de cunoscut. Vrei jocuri bune? Intra pe magazin play, în top uri. 2 Quote
devilox Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 (edited) 6 hours ago, Byte-ul said: Masina poate sa dea peste tine daca nu esti atent si fara sa joci Pokemon Edited July 22, 2016 by devilox 1 Quote
Byte-ul Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 33 minutes ago, devilox said: Teach me master! 1 Quote
devilox Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 (edited) it's a home made c# app ma gandeam sa fac un sistem de licentiere si sa o vand some configs <setting name="DefaultLatitude" serializeAs="String"> <value>40.764906877112807</value> </setting> <setting name="DefaultLongitude" serializeAs="String"> <value>-73.972663879394531</value> </setting> <setting name="MaxDistanceKM" serializeAs="String"> <value>5</value> </setting> <setting name="MaxPokeStopsBeforeHomeRun" serializeAs="String"> <value>512</value> </setting> <setting name="GoogleRefreshToken" serializeAs="String"> <value /> </setting> <setting name="UsePTC" serializeAs="String"> <value>True</value> </setting> <setting name="VisitOnlyLuredPokeStops" serializeAs="String"> <value>False</value> </setting> <setting name="MinimumCPForRaspberry" serializeAs="String"> <value>800</value> </setting> <setting name="MinimumCPForMasterBall" serializeAs="String"> <value>900</value> </setting> <setting name="MinimumCPForUltraBall" serializeAs="String"> <value>600</value> </setting> <setting name="MinimumCPForGreatBall" serializeAs="String"> <value>300</value> </setting> <setting name="RecycleMaxPotion" serializeAs="String"> <value>10</value> </setting> <setting name="RecycleMaxSuperPotion" serializeAs="String"> <value>10</value> </setting> <setting name="RecycleMaxHyperPotion" serializeAs="String"> <value>10</value> </setting> <setting name="RecycleMaxMaxPotion" serializeAs="String"> <value>10</value> </setting> <setting name="RecycleMaxRevive" serializeAs="String"> <value>10</value> </setting> <setting name="RecycleMaxMaxRevive" serializeAs="String"> <value>10</value> </setting> <setting name="TransferMaxPokemonCP" serializeAs="String"> <value>1500</value> </setting> <setting name="RecycleMaxPokeBall" serializeAs="String"> <value>100</value> </setting> <setting name="RecycleMaxGreatBall" serializeAs="String"> <value>100</value> </setting> <setting name="RecycleMaxUltraBall" serializeAs="String"> <value>350</value> </setting> <setting name="RecycleMaxMasterBall" serializeAs="String"> <value>350</value> </setting> Edited July 22, 2016 by devilox Quote
Active Members SynTAX Posted July 22, 2016 Active Members Report Posted July 22, 2016 1 hour ago, theandruala said: Este o tâmpenie, dar este cel mai jucat joc pe mobil din istorie? Da A scos bani în prostie? A scos Va mai scoate? Foarte mult Ție ți se pare o prostie, mie mi se pare cea mai buna idee din ultimii ani, mai ales ca nu au muncit foarte mult, au copiat o mare parte din ingress, joc făcut tot de ei, mult mai complex, dar nu la fel de cunoscut. Vrei jocuri bune? Intra pe magazin play, în top uri. Noi aici vorbim de idei bune de business sau de jocuri pentru telefon? Si ce a facut Bill Gates e bine, la fel si Mark Zuckershit. Iar va dati destepti si voi sunteti bata. 1 Quote
theandruala Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 1 hour ago, SynTAX said: Noi aici vorbim de idei bune de business sau de jocuri pentru telefon? Si ce a facut Bill Gates e bine, la fel si Mark Zuckershit. Iar va dati destepti si voi sunteti bata. Bill Gates nu prea a facut jocuri populare. A spus de joc ca e o tampenie, dar chiar este foarte reusit.Ma rog, n-are rost sa ma cert cu tine. Salut! Quote
gaddafi Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Marginal Utility! Toate jocurile sunt reusite pana nu ii scade farmecul si utilitatea. Acest trend al utilitati marginale se poate vedea cam in orice domeniu de la muzica la relatii fie ele de cuplu sau prietenie. Exemple: Lady Gaga si Bieber erau foarte in voga pana nu s-a plictisit lumea de ei. La fel ii si Carlas Dreams, dupa trei melodii in acealasi stil/mesaj scoase in jumatate de an nu prea mai are nici un farmec. In concluzie ,la cat de repede a ajuns sus la fel de repede se va duce si la fund acest fenomen numit Pokemon Go. P.S. Flappy Bird cat a rezistat? Parca si ala era wow Quote
greenie Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 Fun Run 2 Multiplayer e simpatic joculetul, il joc la munca de plictiseala .. Quote