Patricutz Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Exista vreo posibilitate de a accesa o camera dintr-un lift? 1 Quote
spider Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 3 hours ago, Patricutz said: Exista vreo posibilitate de a accesa o camera dintr-un lift? Camera asta ? http://observator.tv/eveniment/pedofilul-din-lift-a-fost-prins-237368.html Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 lol ce creepy wtf. bucurestiu e straniu rau Dar da, cred ca si la mine in bloc cam ceva de genu este. Sunt curios de mama cu cine se intalneste, cat stau la servici...ca am dubii.. Deci e vreo posibilitate? e ceva circuit inchis, sau e tot la o retea ceva.? Quote
gaddafi Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 23 minutes ago, Patricutz said: Sunt curios de mama cu cine se intalneste, cat stau la servici 23 minutes ago, Patricutz said: lol ce creepy wtf 2 Quote
spider Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 32 minutes ago, Patricutz said: Sunt curios de mama cu cine se intalneste, cat stau la servici...ca am dubii.. Ai dubii ca mama ta si-o trage-n lift si nu stii tu cu cine? lasa femeia in pace.. 3 Quote
QuoVadis Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Matematic si statistic vorbind, daca e vorba de mame, e posibil ca @aelius sa fie implicat. Spune-i sa isi ia un GoPro sa vezi actiunea din lift cu mami tau in 60fps si HD. 2 1 2 Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 nu era vorba ca face cv in lift...da sunt sigur ca respectivul merge cu liftu, deoarece 8 etaje sigur nu urca scarile. tehnic vorbind, ar trebui sa fie un router ceva care sa aiba conectat camera oare? nush daca e ip cam, nu m-am mai uitat.Deci e posibil sa intri in ea? Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 daca faci un scan ceva cu un alpha network sau un simplu app pe tel, nu e sansa sa-i gasesti semnalu? Quote
kznamst Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 De ce nu pui o camera video la intrarea de la apartament? Sau in apartament. Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 ptc ca mama e "smechera", sincer sunt multe intrebari si reply-uri irelevante pe aici, am intrebat daca e posibil, si cam care ar fi pasii. Quote
Spacetrip Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 6 minutes ago, kznamst said: De ce nu pui o camera video la intrarea de la apartament? Sau in apartament. Just now, Patricutz said: ptc ca mama e "smechera", sincer sunt multe intrebari si reply-uri irelevante pe aici, am intrebat daca e posibil, si cam care ar fi pasii. Foloseste Rasberry PI Camera video: https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00E1GGE40/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&condition=all Si raspberry pi (primul model) gasesti la 10-15 dolari. Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 pe astea m-am uitat si eu, dar daca tot e deja una in lift, nu e mai usor sa ne conectam la ea? sigur duce tot la un local addrs pana la urma, cu 'admin' & 'admin' lol Quote
Active Members dancezar Posted January 21, 2018 Active Members Report Posted January 21, 2018 Just now, Patricutz said: pe astea m-am uitat si eu, dar daca tot e deja una in lift, nu e mai usor sa ne conectam la ea? sigur duce tot la un local addrs pana la urma, cu 'admin' & 'admin' lol Pai ce mai astepti? Incearca... Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 azi dim am incercat un quick scan, da n-am dat de reteaua aia... Quote
aelius Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Ce treaba ai tu ma. Lasa femeia sa bage si ea o mufa ceva :))))))) Puteai sa spui simplu ca vrei sa accesezi o camera, nu ca e coana ma-ta implicata acolo. Deja mi s-au sculat doua pule cu gandul la ce ar putea face in lift. Dubiosule. 2 4 Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 clar ai probleme. i-ati o viata si tu, daca nu ai cunostintele necesare sa raspunzi la o intrebare 1 Quote
aelius Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Am accesat eu camera. Uite ce zice. 1 1 9 Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 poate o confunzi cu a ta. cica esti admin, dar n-ai cunostinte. orice script kiddie pune 'linux' la desc. ca sa se dea mare, pana la urma tot roman e. 2 Quote
aelius Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 2 minutes ago, Patricutz said: poate o confunzi cu a ta. cica esti admin, dar n-ai cunostinte. orice script kiddie pune 'linux' la desc. ca sa se dea mare, pana la urma tot roman e. Clar, dar aici in topicul asta vorbeam de coana ma-ta si o camera :)))))) 1 Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 sa inteleg ca e imposibil sa se acceseze o camera de supraveghere dintr-un lift. Quote
aelius Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Fara sa aduc in discutie ineptia debitata de tine ca vrei sa-ti supraveghezi mama sa vezi ce face in lift, desi ... ma indoiesc ca ar face ceva acolo ... Trebuie sa vezi ce fel de camera este si cum este conectata (rca shit, wlan, lan). Quote
Active Members dancezar Posted January 21, 2018 Active Members Report Posted January 21, 2018 Just now, Patricutz said: sa inteleg ca e imposibil sa se acceseze o camera de supraveghere dintr-un lift. Daca esti in reteaua potrivita cu setul de credentiale potrivite da, poti. Obtine astea 2 si apoi revin-o, pana atunci nu avem cu ce sa te ajutam. Nu ai oferit nici-un detaliu tehnic ca de exemplu ce camera e aia ca asa camere de lift sunt sute. Apoi mai gandeste-te ca este ilegal ce vrei sa faci. 2 Quote
Patricutz Posted January 21, 2018 Author Report Posted January 21, 2018 era o intrebare, da infine..lumea mereu interpreteaza altfel. Quote
gogusan Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 (edited) 16 minutes ago, aelius said: Fara sa aduc in discutie ineptia debitata de tine ca vrei sa-ti supraveghezi mama sa vezi ce face in lift, desi ... ma indoiesc ca ar face ceva acolo ... Trebuie sa vezi ce fel de camera este si cum este conectata (rca shit, wlan, lan). 20 minutes ago, Patricutz said: sa inteleg ca e imposibil sa se acceseze o camera de supraveghere dintr-un lift. binenteles ca se poate accesa (https://www.cctvcamerapros.com/v/images/cctv-cameras/wireless-elevator-security-camera-system.jpg) nimeni nu ti-a raspuns pe topicul asta conform cu subiectul tau de interes: esti foarte IDIOT Edited January 21, 2018 by gogusan 2 Quote