Jump to content
ESCAPE98

Stie cine-va un vps hosting bun pentru minat?

Recommended Posts

On 9/18/2019 at 9:28 AM, .Breacker said:

Care-va stie ca-ti dam la mumu, pune mana la munca futu-te-n gura de antisocial. Stati toata ziua pe banii parintilor si vreti totul gratis.

E usor sa injuri pe internet, ha? ce faci tu? Te tin plamani sa-mi spui acelasi lucru in viata reala? Ce vreau eu, am spus host free sau ceva, de genu'? La munca, daca tu dai cu sapa pe camp sau stai pe la cablaje, nu inseamna ca toti ne dorim sa facem fix pix cu viata (dar stai chill cine-va trebuie sa faca si treaba de jos, oricum eu prefer sa-mi folosesc si creierul. Tu ramai la sapa sau ce drq faci tu). Anti social? Ba "socialule", frustatule freci menta si injuri oameni pe internet inca din 2013. Sa mor eu ce "interesant" esti. A.. da' si pe ce stau e pe banii parintilor? De-aia eu in vara lucram ajutor de bucatar? "Ca stau pe banii parintilor".

A da.. si un mic Edit: Inainte sa-mi spui tu (fara nici o dovada desigur) ca lucrezi pe la mama drq nu stiu unde si faci enspe mii de euro. Vreau sa stii ca nu-mi pasa, du-te si descarcate pe ma-ta si pe tac-to nu pe forum daca esti frustat din cauza jobului tau unde faci nu stiu cate pule de aur dar seful tau tot nu-i multumit asa ca urla la tine mai ceva ca hitler.

Edited by ESCAPE98
  • Downvote 1
Link to post
Share on other sites

Cand o sa am timp o sa fac curatenie (fara sa mai tin cont de vechimea si utilitatea userilor care fac caterinca si injura). Desi nu e cea mai buna intrebare, dati voi dovada de inteligenta si oferiti un raspuns din care sa inteleaga cum functioneaza lucrurile.

 

  • Like 1
  • Sad 2
  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...