ESCAPE98 Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 Salut, stie cine-va un vps hosting bun pentru minat? (bitcoin)
Gushterul Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 Tu crezi ca exista hosteri normali la cap care sa iti vanda tie cu 1$ un vps cu care sa faci 2$ din minat ?:) 1
.Breacker Posted September 18, 2019 Report Posted September 18, 2019 18 hours ago, ESCAPE98 said: Salut, stie cine-va un vps hosting bun pentru minat? (bitcoin) Care-va stie ca-ti dam la mumu, pune mana la munca futu-te-n gura de antisocial. Stati toata ziua pe banii parintilor si vreti totul gratis. 1 1 1
mDOS Posted September 18, 2019 Report Posted September 18, 2019 O sa pretind ca nu am ajuns pe aici 1
ESCAPE98 Posted September 21, 2019 Author Report Posted September 21, 2019 (edited) On 9/18/2019 at 9:28 AM, .Breacker said: Care-va stie ca-ti dam la mumu, pune mana la munca futu-te-n gura de antisocial. Stati toata ziua pe banii parintilor si vreti totul gratis. E usor sa injuri pe internet, ha? ce faci tu? Te tin plamani sa-mi spui acelasi lucru in viata reala? Ce vreau eu, am spus host free sau ceva, de genu'? La munca, daca tu dai cu sapa pe camp sau stai pe la cablaje, nu inseamna ca toti ne dorim sa facem fix pix cu viata (dar stai chill cine-va trebuie sa faca si treaba de jos, oricum eu prefer sa-mi folosesc si creierul. Tu ramai la sapa sau ce drq faci tu). Anti social? Ba "socialule", frustatule freci menta si injuri oameni pe internet inca din 2013. Sa mor eu ce "interesant" esti. A.. da' si pe ce stau e pe banii parintilor? De-aia eu in vara lucram ajutor de bucatar? "Ca stau pe banii parintilor". A da.. si un mic Edit: Inainte sa-mi spui tu (fara nici o dovada desigur) ca lucrezi pe la mama drq nu stiu unde si faci enspe mii de euro. Vreau sa stii ca nu-mi pasa, du-te si descarcate pe ma-ta si pe tac-to nu pe forum daca esti frustat din cauza jobului tau unde faci nu stiu cate pule de aur dar seful tau tot nu-i multumit asa ca urla la tine mai ceva ca hitler. Edited September 21, 2019 by ESCAPE98 1
mariusdmm Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 (edited) 39 minutes ago, ESCAPE98 said: oricum eu prefer sa-mi folosesc si creierul. also 39 minutes ago, ESCAPE98 said: cine-va descarcate tac-to 🤣🤣🤣🤣🤣🤣hahahahahahahahahahahahahahahaha Edited September 21, 2019 by mariusdmm 1
theandruala Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 48 minutes ago, ESCAPE98 said: oricum eu prefer sa-mi folosesc si creierul L-ai folosit de cand ai inceput sa scrii postul, si ai incetat la "cine-va" ? 1
ESCAPE98 Posted September 21, 2019 Author Report Posted September 21, 2019 26 minutes ago, theandruala said: L-ai folosit de cand ai inceput sa scrii postul, si ai incetat la "cine-va" ? Daca cel mai mare argument al tau e ortografia sau gramatica, pa.
Active Members SynTAX Posted September 21, 2019 Active Members Report Posted September 21, 2019 (edited) Mai bine sa ne conduca robotii in viitor, ca daca ajungeti voi la conducere e jalos. Edited September 21, 2019 by SynTAX
Active Members Fi8sVrs Posted September 21, 2019 Active Members Report Posted September 21, 2019 Cauți eronat tipule, in primul rând nu ai 777, 2: nici de pe RDP-uri nu se poate mina 3: bani de investit, + categorie geeşitā
QuoVadis Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 What the actual fuck... intru rar, ca nu am vreme, dar cand vad topic-uri de genul parca imi vine sa intru si mai rar.
Nytro Posted September 21, 2019 Report Posted September 21, 2019 Cand o sa am timp o sa fac curatenie (fara sa mai tin cont de vechimea si utilitatea userilor care fac caterinca si injura). Desi nu e cea mai buna intrebare, dati voi dovada de inteligenta si oferiti un raspuns din care sa inteleaga cum functioneaza lucrurile. 1 2 2