QuoVadis Posted October 11, 2019 Report Posted October 11, 2019 Daca ati fi sa pariati... (eu am facut-o deja 😎), pe cine ati miza sa intre in turul 2 si apoi sa castige? Doar de curiozitate... Quote
Active Members SynTAX Posted October 11, 2019 Active Members Report Posted October 11, 2019 Cu totii stim ca decat o persoana are sanse reale, deci... Quote
gigiRoman Posted October 12, 2019 Report Posted October 12, 2019 (edited) SRI Ar fi tare ca toti romanii sa parieze pe candidatul cu cele mai mici sanse si sa voteze in consecinta. Cel putin am falimenta o casa de pariuri. Stiu ca sunt si cote de 7. Edited October 12, 2019 by gigiRoman Quote
gigiRoman Posted October 12, 2019 Report Posted October 12, 2019 13 minutes ago, Wav3 said: 7? Poate 999 Ar fi tare sa parieze si sa voteze toata lumea la sto pe catarama. Oricum romanii si-au luat catarame in frunte de la toti. Quote
UnixDevel Posted October 12, 2019 Report Posted October 12, 2019 ma gandeam daca ar merge pus un AI sa faci un predecting , stiu ca cei de la europafm ofereau niste dataseturi Quote
gigiRoman Posted October 12, 2019 Report Posted October 12, 2019 51 minutes ago, lzomedia said: ma gandeam daca ar merge pus un AI sa faci un predecting , stiu ca cei de la europafm ofereau niste dataseturi Si Hilary se lauda cu inteligenta artificiala si cand a castigat Trump au pus in carca hackerilor rusi. Stiu ca fusese acuzat si un roman care a scris pe blogul lui ca Trump a primit binecuvantarea de la Papa. Ar fi interesant de studiat softul de validare a voturilor. Ei zic ca ii facea Asesoftul mentenanta, acum e la STS. In principiu, ar trebui sa fie cu sursa deschisa. Quote
Zatarra Posted October 13, 2019 Report Posted October 13, 2019 E simplu, Iohannis cu Barna in turu 2, castiga Iohannis. EOF Quote
Guest Posted October 13, 2019 Report Posted October 13, 2019 20 minutes ago, Zatarra said: E simplu, Iohannis cu Barna in turu 2, castiga Iohannis. EOF Si eu cred ca lupta se va da intre Iohannis si Barna, tind sa cred si eu ca Iohannis va castiga, dar poate avem parte de surprize, cine stie. Quote
Active Members vatman32 Posted October 13, 2019 Active Members Report Posted October 13, 2019 E interesant cum s-a facut tragerea la sorti vizavi de ordinea buletinelor. 5 coroane direct, Iohannis primul. Sper sa vina un cutremur de 7-8-12 in ziua alegerilor. Da Doamne! Quote