Speed13x Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 Recent o prietena de a mea , nu inteleg cum si cum a reusit , poate sa intre pe alte conturi de instagram , si de pe telefon. Avand in vede ca nici nu are prea mare treaba cu ce se intampla pe internet , cum e posibil asa ceva de pe telefon sa spargi conturi de instagram , daca ma puteti lamurii / ajuta v as fii foarte recunoscatori , sa avetii o zii frumoasa😘 1 Quote
Active Members SynTAX Posted May 8, 2020 Active Members Report Posted May 8, 2020 La cum scrii sunt convins ca altul este scopul acestui topic. Quote
QuoVadis Posted May 8, 2020 Report Posted May 8, 2020 @aismen avea un tutorial pentru asta, da-i un PM si daca il rogi frumos poate ti-l trimite Quote
Speed13x Posted May 8, 2020 Author Report Posted May 8, 2020 (edited) Nu e vorba ca e chestia de altceva , ca nu am eu treaba cu hack uri si ce este pe aici , doar va intreb daca asa usor ar putea fii , si nu mi l da , ca a spus ca nu il da la nimeni , nu am crezut-o , m am gandit ca spune doar sa se dea "smechera" dar mi a dovedit ca merge , dar daca nu puteti sa imi dati un raspuns concret asta e🤷♂️ Va multumesc oricum😘 Edited May 8, 2020 by Speed13x Quote
Speed13x Posted May 8, 2020 Author Report Posted May 8, 2020 12 hours ago, SynTAX said: La cum scrii sunt convins ca altul este scopul acestui topic. Nu stiu de ce esti tu convinsa / convins dar daca te referi la scris gresit , era 4 dimineata , scuza mi scrisul gresit 😉 Quote
Kev Posted May 8, 2020 Report Posted May 8, 2020 ^ convins/ã On: daca i-ai dat acces la telefon, normal ca poate, poate si farã dar cu mici exceptii Quote
Speed13x Posted May 8, 2020 Author Report Posted May 8, 2020 Ma refer de pe telefonul ei ca poate sa intre pe orice cont de insta , dintr toti prietenii , nu ca pe al meu , da face asta de pe telefon nu de pe calculator sa zici ca e program asta ziceam Quote
yoyois Posted May 8, 2020 Report Posted May 8, 2020 4 hours ago, Speed13x said: Nu e vorba ca e chestia de altceva , ca nu am eu treaba cu hack uri si ce este pe aici , doar va intreb daca asa usor ar putea fii , si nu mi l da , ca a spus ca nu il da la nimeni , nu am crezut-o , m am gandit ca spune doar sa se dea "smechera" dar mi a dovedit ca merge , dar daca nu puteti sa imi dati un raspuns concret asta e🤷♂️ Va multumesc oricum😘 Fie e vrajeala, fie e ceva bug serios gasit din intamplare. Eu pariez pe priva varianta. Ce inseamna 'mi-a dovedit ca merge'? Daca chiar e un bug in securitatea instagramului, facebook te poate plati cu mii de $ daca este raportat legal. PS: Instagram e o sub-parte a facebook. Instagram e parte din Facebook Bug bounty (https://www.facebook.com/whitehat/) Quote
Active Members vatman32 Posted May 8, 2020 Active Members Report Posted May 8, 2020 Da' si voua va plaaace... . Speed13x , abcd-urs in discutii si exprimari .. @Speed13x prietena ta face misto de tine. Dai o buca si zii sa iti intre-n cont sa stearga filmuletul. O sa te convingi ca nu poate. 2 Quote
Speed13x Posted May 8, 2020 Author Report Posted May 8, 2020 1 hour ago, vatman32 said: Da' si voua va plaaace... . Speed13x , abcd-urs in discutii si exprimari .. @Speed13x prietena ta face misto de tine. Dai o buca si zii sa iti intre-n cont sa stearga filmuletul. O sa te convingi ca nu poate. Esti amuzant la ora asta observ , viata mea mi a dovedit ca merge , ca orice cont i am zis a intrat pe el , ce sa mai imi dovedeasca altceva , abcd-ursule 😉 Quote
promoseo Posted May 8, 2020 Report Posted May 8, 2020 (edited) Cine foloseste instagram sa-i dea baiatului care la randul lui sa-i dea vietii lui sa il sparga ca sa ne demonstreze si noua ca se poate asa ceva, dupa mai discutam problema. Dar de ce viata ta nu iti zice cum se face ca doar e viata ta. De ce ne intrebi pe noi despre ceva ce face viata ta? Nu inteleg logica. Eu am impresia ca tu doar cauti scuze ca sa-ti dam noi ceva cu care sa-i spargi vietii tale contul de instagram fiindca o suspectezi ca te inseala cu cineva si vrei sa fii si tu ca prietenul fotbalistului aluia!! Tu chiar crezi ca instagram este un site facut ieri de niste persoane in stare de ebrietate ca sa fie spart de oricine? Edited May 8, 2020 by promoseo Quote
Speed13x Posted May 9, 2020 Author Report Posted May 9, 2020 Stai linistit ca nu sunt femeie sa fiu geloasa , las-o asa multumesc oricum de ajutor 😘 Quote