11february11 Posted September 21 Report Share Posted September 21 De mult mi-am dorit să înțeleg strategiile care trebuie folosite atunci când pariezi pe sport, în special pe fotbal. Poate cineva să-și împărtășească experiența? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaNt0maX Posted September 23 Report Share Posted September 23 Singurele si sigurele strategii pe care le cunosc e la nivelul antrenorilor ei decid daca echipa castiga sau pierde restul e cancan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1ll2013 Posted September 25 Report Share Posted September 25 nu mai bine va deschideti pacanarie ? ca nu mai is cotele de acum 15 ani.meciurile is pe muchie de cutit, multe "cakes". era frumos cand se castiga pe primedice. eu chiar m am dedicat studiul academic al jocurilor de noroc, ca stiti cum e.tot cate um zombie pacanist ori parior iasa dintr o casa de pariuri ori slot si se duce in alta. dar vai de familie, cand iti vezi copilul ca e si pe sintetice si jocuri de noroc. asa ca baieti mai bine pierdeti pe mana voastra decat cu strategii.recunosc si am castigat pe stregii, dar pariuri in timp real, iar cand ajungi spre final si nu iasa, tot pariezi, pariezi, mai tremuri, te ia o sudoare pe spate si gata, iara m au facut... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted September 25 Report Share Posted September 25 On 9/21/2024 at 6:19 PM, 11february11 said: De mult mi-am dorit să înțeleg strategiile care trebuie folosite atunci când pariezi pe sport, în special pe fotbal. Poate cineva să-și împărtășească experiența? dar nu mai bine studiezi stategii de investitii la bursa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted September 25 Report Share Posted September 25 7 hours ago, UnixDevel said: dar nu mai bine studiezi stategii de investitii la bursa. Exact, ai putea sa investesti in indicele BET, SuperBET 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaNNNNNu Posted September 29 Report Share Posted September 29 In primul rand ai nevoie de autocontrol , asta e marea problema , restul se invata si fara sa iesi in pierdere , dar atata timp cat esti atent pe cota ( sa fie cat mai mare ) si pe posibilul castig ... nu ai nici o SANSA!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted September 29 Report Share Posted September 29 34 minutes ago, MaNNNNNu said: In primul rand ai nevoie de autocontrol , asta e marea problema , restul se invata si fara sa iesi in pierdere , dar atata timp cat esti atent pe cota ( sa fie cat mai mare ) si pe posibilul castig ... nu ai nici o SANSA!!! se numeste money management 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mannnu Posted September 29 Report Share Posted September 29 3 minutes ago, M4T3! said: se numeste money management Cum ai ajuns la concluzia asta cand nu am zis nimic de bankroll ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...