hackeru555 Posted yesterday at 03:10 PM Report Posted yesterday at 03:10 PM (edited) Sunteți o generație pierduta de hackeri si experți in IT. A-ți fi putut sa apăsați pe butoane si sa va vina milioane de dolari. Aia prosti de aveau capul calculator de prin Alexandria, Pitești, Valcea, si Drăgășani de s-au crezut mari pianisti ca știu ei sa apese pe butoane ca sa producă bani pe eBay... uni s-au ars cu câțiva ani pentru 50 de mii de coco. Ceilalți care aveau ceva experienta in programare, IT si hacking au fost prea speriati si nu au încercat niciodată. Voi, mari experți in ethical hacking, v ati ales o viata de cacat sa faceți laba șefilor pe la corporațiile din Pipera si Germania. Nu știu daca știți, dar aia de s-au crezut pianiști pe eBay, lucrau pentru șefi din lumea interlopa locala. Ce dracu de digital forensics știe unu cu ceafa lata care a aflat el ca eBay e fabrica de bani si ca cardurile pot fi clonate cu MSR de $100. In anii 2000, in Romania exista lume interlopa locala. In anii aia interlopii locali se stiau cu gaborii, procurorii, si judecătorii. Ce dracu nu v-ati prins ca șefi tzepariilor de pe eBay sunt atehnici si sunt o grămada de oportunități in cybersecurity. Fraților, de când cu cripto criminalitatea cibernetica BUBUIE. Apucați-va dracului de făcut bani ca altfel, o sa muriți flamanzi când ieșiți la pensie. Edited yesterday at 03:49 PM by hackeru555 Quote
Nytro Posted yesterday at 03:45 PM Report Posted yesterday at 03:45 PM Mie nu mi se pare ca o duc rau deloc, nu am griji (ma doare putin lombaru ce-i drept) dar in rest toate bune si frumoase, fara frica de puscarie. ❤️ 1 Quote
hackeru555 Posted yesterday at 03:51 PM Author Report Posted yesterday at 03:51 PM 4 minutes ago, Nytro said: Mie nu mi se pare ca o duc rau deloc, nu am griji, fara frica de puscarie. ❤️ Te inteleg boss, eu am niste griji... ma tot gandesc daca sa vand BTC in valaore de 14 milioane de USD si sa cumpar la 70K Quote
Nytro Posted yesterday at 06:22 PM Report Posted yesterday at 06:22 PM Imi pare rau, nu te pot ajuta, nu stiu sa numar atat de mult Quote
FaNt0maX Posted yesterday at 07:20 PM Report Posted yesterday at 07:20 PM 3 hours ago, hackeru555 said: Te inteleg boss, eu am niste griji... ma tot gandesc daca sa vand BTC in valaore de 14 milioane de USD si sa cumpar la 70K pai si tu ai "hackuit" bitcoini aia sau ai minat dupa ei boss ? ca na poate vor unii sa afle cum sa "hackuiasca" bitcoin ... nu tine pentru tine spune-ne si noua cum facem sa avem bitcoini sa hackuim tot Quote
aelius Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago In lumea noastra, la specimene de genul le spunem escroci. Ei se considera hackeri 🤣 Ma bucur ca ai pus titlul prin care iti faci descrierea, fie ea si putin eronata. Lasa-ne ma nene cu sfaturi dinastea. Vezi-ti de banii tai, de cartela ta reincarcabila de la vodafone sau ce valori consideri tu ca ai. Pentru noi esti doar un tomberon de gunoi. 1 Quote
aelius Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago 5 hours ago, Nytro said: Mie nu mi se pare ca o duc rau deloc, nu am griji (ma doare putin lombaru ce-i drept) dar in rest toate bune si frumoase, fara frica de puscarie. ❤️ Imediat iti zice ala ca te doare lombarul pentru ca nu ai pus o compresa cu teancuri de euro la el 🤣 3 Quote
hackeru555 Posted 8 hours ago Author Report Posted 8 hours ago 17 hours ago, FaNt0maX said: pai si tu ai "hackuit" bitcoini aia sau ai minat dupa ei boss ? ca na poate vor unii sa afle cum sa "hackuiasca" bitcoin ... nu tine pentru tine spune-ne si noua cum facem sa avem bitcoini sa hackuim tot bossule, bitcoinii imi intra in fiecare zi in wallet-urile mele. Am un "business" care are venituri recurente. In fiecare zi tot acumulez btc. 20 hours ago, Nytro said: fara frica de puscarie. ❤️ Pușcărie fac doar pusti de se cred mari pianiști. Ce vedeți voi la televizor si prin ziarele online sunt aia 10% cei mai prosti pianiști. Oricum si aia de fac pușcărie, fac 1-2 ani si mai stau prin tribunale vreo 5 ani sa se judece. Daca nu ai bani de avocat si te-ai ars e cam naspa viata. Quote
Nytro Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Pacat ca monedele alea, bitoin cum le ziceti, nu intra in carucioarele de la Lidl. Quote
hackeru555 Posted 5 hours ago Author Report Posted 5 hours ago 15 minutes ago, Nytro said: Pacat ca monedele alea, bitoin cum le ziceti, nu intra in carucioarele de la Lidl. Pacat de voi, pareti baieti destepti. In realitate sunteti o cloaca de IT-isti ratati superficiali care nu stiu sa faca bani. Quote