Zatarra Posted 54 minutes ago Author Report Posted 54 minutes ago 6 hours ago, jasdeep25 said: Sunt si altfel de afaceri mai profitable decat afilierile seo. Cu cat riscul e mai mare, cu atat marginea de profit e mai mare? Eu am dosare pe la FBI si fac zeci milioane pe an din afacerile mele Teach us master! Vrem si noi sa dormim ca iepurii, sa ne uitam mereu daca vin colindatori Quote
Active Members vatman32 Posted 42 minutes ago Active Members Report Posted 42 minutes ago (edited) @jasdeep25 Bai frate, vrei sa vorbim asa, golaneste, fara sa ne certam? Ce sa furi ma si de unde? 1-2-300k euro in opinia ta sunt bani multi pentru care merita sa dormi cu un ochi deschis catre usa pe care ti-o sparg mascatii? Un apartament in Galati e 50-70k, la ce mama dracu sa... dar ma rog, treaba ta, sper sa fii bine si nu-s ironic deloc. Nu merge, zi-mi tu cum facem 100 de milioane (macar) si ma duc dracu' si la puscarie 4-7 ani din pasiune, dar ma indoiesc ca ai vreun plan in sensul asta. Stau sa ma chinui pe 5 lei si dorm 4 ore din 8 de frica lu' DIICOT, voi sunteti nebuni nu alta. 8 hours ago, Zatarra said: Oare noi ca Romanian Security Team, ar trebui sa facem ceva? @Zatarra Ani in urma am vazut un articol amplu despre comunitatile de genul RST, facusera chiar si o harta unde se afla in toata Europa de Est plus Rusia si Turcia, cele mai mari comunitati de hackeri. Era o analiza din ce imi amimtesc despre generica idee, 'cine e acolo si ce face?'. Bucata asta de forum era in articolul ala, si, na, ca bonus ....... [se uita statul pe aici cum nici nu banuim] (Bonus, da?)]. Nu prea ai ce face, cu cine sa vorbesti... Edited 26 minutes ago by vatman32 Quote