wildchild Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 ideea de a invatat programare in limba romana este destul de aiurita, avand in vedere ca in engleza o sa gasesti mai multe informatii.in romana nu stiu decat carti, tutoriale decat in engleza.
adi1010bos Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 si in engleza ar fi bune..ma poti ajuta cu cateva link-uri ceva?Mersi mult si scuze de off-topic!
bubu2005 Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 si in engleza ar fi bune..ma poti ajuta cu cateva link-uri ceva?Mersi mult si scuze de off-topic!Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
wildchild Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Pe youtube gasesti multe tutoriale decente, cu explicatii.Apoi mai aiHowStuffWorks "How C Programming Works"Cprogramming.com - Programming Tutorials: C++ Made Easy and C Made EasyC Tutorial+ LIMBAJELE C SI C++ PT INCEPATORI LIMBAJUL C VOL I si II de Liviu Negrescu+ thinking in c++ de bruce eckelsi tot ce mai gasesti pe Google.Lectura placuta!
chill_toica Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 (edited) Salutari as dorii si eu un tutorial creeare pagina de log , si configurare ardmax keylogger pt a trimite logurile pe pagina de log.. nu reusesc sa configurez serveru sa trimita pe pagina de log am gasit tutorial aici pe rts dar degeaba.. sunt incepatorEDIT : am gasit , cum fac sa mi le trimita vada in fisier .txt ? Edited October 10, 2011 by chill_toica
sleeky Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 (edited) salut uite am si eu nevoie de ajutor in a dobora acest site findca am incercat toate metodele stiute de mine , dar fara rezultat(fiind pe server dedicat cu linux pe el) p.s.:sunt incepator in ale crackingului deci nu stiu mai nimic despre mysql injection asa ca am incercat cu havij si brutusacesta e siteul Radio Fiesta Manele Radio online fiesta Radio manele fiesta Live Asculta Si Tu Radio Online fiesta manele Romania | radio manele non-stop | radio dance | Muzica Noua | manele noi | Singurul post Ce conteaza | Radiouri online | Vino alaturi de noi Si - ati face un bine societatii daca ar cadea pentru o vreme tinand cont de ce oamenii sunt acolo:) , si daca totusi nu va implicati in treburi "murdare" as dori daca se poate un tutorial si ma voi implica eu:)multumesc anticipatP.S:nu vreau warn / ban eventual daca am gresit cu ceva postand asta as ruga un admin sa stearga si un mesaj langa cum ca am gresit .Dupa ce am citit regulile nu am gasit niciunde ceea ce am postat eu ilegal , oricum ramane la decizia voastra Edited October 25, 2011 by sleeky
DrPsychO Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 hmm....As vrea si eu un "tutorial"....pentru BackTrack 5....wireless penetration...De preferat pm nu reply.Multam'
malsploit Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 http://rstcenter.com/forum/34856-how-crack-wep-using-backtrack-w-pictures.rst 1
Anonimul Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Salut!Ash dori un tutorial. Cum pot sa floodez (metoda yahoo)
vladutzik00 Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Salut ...as dori si eu un tutorial bun pentru iStealer
say3er. Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Un tutorial in romana sau unul in engleza dar sa fie explicit despre Blind SQL Injection
mariusman22 Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 As dorii un tutorial cum sa trec de survey'uri
florin_you Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Un tutorial cum iti schimbi ip prin cmd
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Un tutorial cum iti schimbi ip prin cmdTe auzi ce spui?
GraFFik Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 (edited) As dori un tutorial despre metoda SEO.@ cove: Baga ureche 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre SEO 6. Cererile se fac in categoria speciala. Trebuie sa ai MINIM 10 POSTURI/CEREREAi citit si tu regulamentul inainte sa postezi? Edited April 1, 2012 by GraFFik
cove Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Multumesc pentru link si imi cer scuze ptr ca nu am citit regulament. Daca se pricepe cineva bine la SEO, am un site de promovat si sunt dispus sa platesc.
bossalex94 Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 uite ceva care iti poate folosi pana termin tutorialul in rom Biquad Antenna Constructionadica antena aia inprovisata de ajuta sa ai mai mult semnal ? bestial
Beginner112 Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Un tutorial despre cum as face un user ascuns pe un remote win ? (am folosit search...dar n-am gasit nimic de genu, daca exista....lasati un link va rog)
.Slacker Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Un tutorial despre cum as face un user ascuns pe un remote win ? (am folosit search...dar n-am gasit nimic de genu, daca exista....lasati un link va rog)Topicul este din 2006. Nu le mai reinvia
gthief Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 fami si mie un tutorial cu rat setup ...keylogger
Stereonon Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Cum dau deface la un site ? te rog frumos