Fitty Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 M-T hacked cumva? Acum, la 9:25 asa, am vazut un index frumos la ei, si acum e blank page."Hacked by Providor"Any questions? Need to cry? Contact providor@hotmail.com.)))))) Quote
Marian Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Scuze, dar pana nu gasim alt server nu avem nici o sansa decat deface unul dupa altul, serverul e praf tot! + ca are backdoor, ceea ce admini nu m-au crezut. revenim cand putem.Acum se dau la fund Quote
Guest Praetorian Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 A fost un mass deface!Ala a dat la tot ce e pe host, inclusiv la www.tutorial-z.org, si care mai sunt.De unde este host-ul, sunt aia ratati si nu stiu ce sa faca, cu toate ca le-a trimis email puscas.O sa revenim cand luam un host sigur. Quote
Cheater Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Sunt praf 98% din admini de servere, mai ales firmele mari, avand multi clienti nu prea dau importanta la ce se intampla p'akolo.Am o recomandare, un server mai secure au cei de la Gazduire Web - Gazduire Domenii si preturi bune . Quote
Vlachs Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 gatehost.org in curand, mai safe de atat nu o sa se poata Quote
Adso Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 acolo are acces root cine doreste de la cel mai pampalau la cel mai dobitoc.... folosesc un so de vro 2 ani! a fost tampenie din partea mea sa il pun pe acel server! mie trebuie sa imi fie rusine! Quote
d3v1l Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 probabil prea putini bani pt un server dedicat Scuze, dar pana nu gasim alt server nu avem nici o sansa decat deface unul dupa altul, serverul e praf tot! + ca are backdoor, ceea ce admini nu m-au crezut. revenim cand putem. asta da explicatzie Quote
Adso Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 (edited) daca vrei alta cauta singurda prea putini bani pt dedicat! Edited June 14, 2009 by Adso Quote
Guest vini4p Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 iara ?T_T l-au spart de prea multe ori what...? glumesti nu? asa credeam si eu !si ma rog de cate ori a fost 'spart' ? Quote
Guest Praetorian Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Cam asa, dar se putea intampla oricui. Quote
Vlachs Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 tinkode incepi sa ma superi, sincer dute in ... pe alt board Quote
Guest Praetorian Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 He didn't like meSo ignore me! Quote
Vlachs Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 He didn't like meSo ignore me!u esti ignorat de toti, ti-ai facut cont pe toate site-urile de hack si ti-ai pus "marea realizare" cu nasa si toti s-au luat de tine pe cand u te asteptai sa fii aplaudat sau ceva, in mare ai dat-o in bara si acum e cunoscuta si faza cu accidriper(sau cum il cheama) Quote
Guest Praetorian Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 u esti ignorat de toti, ti-ai facut cont pe toate site-urile de hack si ti-ai pus "marea realizare" cu nasa si toti s-au luat de tine pe cand u te asteptai sa fii aplaudat sau ceva, in mare ai dat-o in bara si acum e cunoscuta si faza cu accidriper(sau cum il cheama)Nu sunt la curent, cu acea faza.Ti-as multumi daca m-ai lamuri!Nu am dat-o cu nimic in bara, numai ca peste tot exista ratati care nu cred.Nu am ce sa le fac. Quote