loki Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 (edited) Presa american?: Michael Jackson a murit! :: Libertatea.rohttp://news.yahoo.com/s/ap/20090625/ap_en_mu/us_obit_michael_jackson_7azi la 1,22 cica.Dumnezeu sa-l ierte! Edited June 25, 2009 by loki Quote
Guest Praetorian Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Acum vorbeam cu uni.. si nu mi-a venit sa cred..RIP Quote
nullbyte Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Super! Al?turi de el pot s? crape ?i ceilal?i arti?ti pop. Quote
begood Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 RIP... ametit ametit...dar tot mi-a placut Quote
loki Posted June 26, 2009 Author Report Posted June 26, 2009 Acu imi pica fisa:Omu asta chiar a avut bani. A avut chiar mai multi bani. Cred ca si sireturile lui costau mai mult decat mertzanu vreunui grandiosu mirificu sau formidabilul de pe la noi.Da o piesa de-a lui macar nu a sunat ceva pe aproape de "banii mei valoarea mea".Michael a fost si iubit si urat. Totusi concertul de la Bucuresti de prin 90 a schimbat multe pareri, nu s-a vazut si multa vreme nu se va mai vedea asa ceva.Chiar is curios cand va mai exista o singura persoana sa isi merite titlul de regele oricaru stil muzical si-ar merita.PS: Am fost fan o scurta vreme, doar clasele 5-8. Apoi rock tot inainte. Nu pot insa sa nu apreciez calitatea. Quote
kenny Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Aaaaand the trifecta is complete.1. MJ2. McMahon3. Fawcett Quote
Mish Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 bag pula'n masa de hemafrodit , sa se duca, sa se duca cu totii , ce il plange lumea . vai . ma fut in cresterea lui si punct.. Rest in Pula maical. Quote
HackKing Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Corect... pariu c? dac? murea Jimmy Plant sau Robert Page de la Led Zeppelin nu f?cea nimeni atâta mediatizare...cine sunt aia ma ? Quote
paxnWo Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 aveam la status : Michael Jackson a luat ban! Cica avea ratio mic. Daca esti fan Michael posteaza si tu asta.RIP Michael Jackson ( (( ( (mass)bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: RIP From Romania RIP MJ (Mass)bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: BEST EVER MOON WALK Hide Recent Messages (F3)BUZZ!!!Pax Nwo: da bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: mj a luat ban ?Pax Nwo: Pax Nwo: dabitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: cum adikbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: ban pe csPax Nwo: i-a dat viata banbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: omgbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: de ce vb asabitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: de elPax Nwo: iti place de mj ?bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: da cum sa nu coaebitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: lolbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: a fost o legendabitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: dar ce sa stii tuPax Nwo: nu stiu nimic despre elbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: plmbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: nimeni nu dansa ca elbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: ai vazut cum dansa'Pax Nwo: daPax Nwo: canta bine ?bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: ba nuPax Nwo: nu ?bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: cum sa nubitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: asculta Billie JeanbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: ThrilerPax Nwo: mj fute copii si suge pula bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: uitate cum face moon walkbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule is typing a message.bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: ce sa stii tuPax Nwo: stiu ca ii cadea fatabitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: asta ebitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: dar oricum ramane o legendaBUZZ!!!bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: plmbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: ramai cu manelele Nicolae Guta .. Florin SalambitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: Copilu de aurPax Nwo: astia sunt valoriPax Nwo: ce michael jacksonPax Nwo: el a fost un ratatPax Nwo: facea muzica misto de elbitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule is typing a message.bitzA , Direct din coltul blocului Degle-ristule: bn bn Quote
nullbyte Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 cine sunt aia ma ? ?ia sunt clasici ai rock-ului, aia sunt.App Null , ii poti compara pe cei de sus (Jimmy Plant sau Robert Page ) cu Michael Jackson ??? Ps: sa nu-mi zici ca sunt mai tari ca o sa-ti raspund "in visele tale erotice" !Nu, nu îi pot compara. Cei doi îi sunt superiori pedofilului, a?a cum rock-ul este superior pop-ului. ?i nu, nu am vise erotice, poate tu ai. Quote
xTwIsTx Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 ma crezi ca nam auzit de astia 2 ? "clasicii rockului" sunt aia pe care ii stie lumea in general nu numai rockerii ... Quote
nullbyte Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Ai auzit de Jimmy Hendrix? Sau Yngwie Malmsteen? Quote
nullbyte Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 lol... IMHO pop-ul r?mâne pentru feti?e.?i PS: pentru mul?i nu e o meserie... e o pasiune. Quote
Zakuta Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 nullbyte: facem pariu ca la inceput cantau doar pt bani? nu fac referire doar la rockari vostrii, vb in general Quote
kenny Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 din placere de a canta au dat de bani si au ajuns la placere de a canta pentru bani si mai incolo au ajuns la placere de a canta pentru ca aveau bani Quote
OrIaX Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 YouTube - Ameno Pro - www.avsasitesi.com va ramane in istorie. a reprezentat ceva. dar e o pierdere doar pt fani si pt pasionatii genului. spre exemplu Elvis a fost regele rock`n`roll-ului dar pe mine nu ma misca cu nimic. in schimb page, hendrix, chiar si santana sau kirt sunt mult peste el, din punctul meu de vedere.poate ca nu prea au sens lucrurile care le spun eu acum dar deh` e vara e cald e sete mareAMENO Quote
loki Posted June 26, 2009 Author Report Posted June 26, 2009 (edited) Dooamne ce am starnit (eram doar fericit ca eram printre primii care au aflat - da a trecut - deja polemica e in floare la TV)Mai lasati comparatiile, sunteti culmea. Daca Hendrix e regele chitarii electrice, ce naiba il comparati cu Michael? Vorba aia - nu te poti caca in gustul altuia. Chiar tre sa demonstram ca suntem generatia Nikitei si Roxy Manelistei sa ne huiduim ca la OTV?Pariu ca Adrian Minune canta manele mai bine decat Yngwie Malmsteen? Ma poate contrazice cineva? Pai si atunci?... Edited June 26, 2009 by loki Quote
OrIaX Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 nu poti sa te caci in gustu` omului , dar te poti caca in gura lui sa ii schimbi gustul Quote
nullbyte Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 @Zakuta, m? refer doar la rock/metal: trupe comerciale ?i underground... cele underground fac muzic? din pasiunea pentru art?, multe trupe punându-?i pe site-uri albumele (dar nu e neap?rat ca cele underground s? nu vând?)... cele comerciale, AC/DC, Led Zeppelin, Black Sabbath, Queen, Guns 'n' Roses etc. sunt veteranii rock-ului ?i mi se pare corect s? fie mainstream ?i comerciali! Merit? to?i banii! Totu?i, c? tot veni vorba de clasici, pe lâng? bani au ?i satisfac?ia moral? c? î?i realizeaz? arta ?i c? dup? atâ?ia ani înc? mai sunt de calitate. Unele undergrounduri devin comerciale (de exemplu Dimmu Borgir, sau Cradle of Filth). Dar asta se întâmpl? rar.@lokipaki, am r?spuns lui xTwistx acela, ce mi-a spus:ma crezi ca nam auzit de astia 2 ? "clasicii rockului" sunt aia pe care ii stie lumea in general nu numai rockerii ...Eram curios dac? a auzit de Hendrix, Malmsteen, Satriani etc. Pentru c? ei sunt renumi?i ca fiind cei mai mari chitari?ti din lume. Quote
loki Posted June 26, 2009 Author Report Posted June 26, 2009 (edited) ah nullbyte, ziceam de tine, ci de discutia in general. O murit omu, asta e. S-a realizat, a demonstrat ceva, chiar am citit si destule despre el, totul e treaba lui. Inca din copilaria mea imi aduc aminte ca toti am fost exclusivisti: depeshari, rockeri, gecsonisti, repari, etc etc... cand mai bine te dedici muzicii care iti place si ignori ceea ce nu te prinde. Ca de exemplu: nu rad de manele, le evit (desi ma kk pe mine de ras de fernando si roxy - am putina ureche muzicala cat sa mi-o mute din loc).Acu a murit, e inca o legenda. Cand o sa moara si ailalti o sa fie si ei legende. Acum sa fiu si eu exclusivist: eu ii dau un kil de puncte pentru concertul de la Bucuresti din 92. Si aici nu aveti cu ce sa ma contraziceti cu toata lista de rockeri. Si cum am spus nu sunt fan, imi plac alea mai culte gen Rammstein, Theatre of Tragedy, Skyclad, Tiamat, Therion, Nightwish, Crematory, Within Temptation care totusi nu s-au ridicat la rang de legenda desi muzica lor e de apreciat.aveam la status : Michael Jackson a luat ban! Cica avea ratio mic. Daca esti fan Michael posteaza si tu asta.loloool pax Edited June 26, 2009 by loki Quote
nullbyte Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 @lokipaki, unele din trupele men?ionate de tine nu sunt mainstream, deoarece lumea nu ascult? a?a ceva. Singurul rock (dac? pot s?-i spun a?a) ce îl vezi difuzat pe MTV de exemplu e nu-metal (bor?sc) ?i alternativul care v?d c? a început s? fie ascultat de to?i cocalarii în cluburi... ocazional black metal - Dimmu Borgir & Cradle care sunt curve.@DLD, p?i eu doar ziceam c? dac? murea altcineva nu-i p?sa mass mediei în halu' ?sta.. da' deh... ce nu face omul pentru trafic?!Treceam pe lâng? ni?te cocalari înr?i?i pe strad?: ai auzit m?? a murit Michael ce o s? mai ascult acum?...Te cac? râsul... Quote