pyth0n3 Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Am terminat de citit asta , pe care il intereseazaTake the book here =====>>>Attack_Simulation_and_Threat_ModelingSummary:Threat Vectors and Attack SignaturesAttack Virtualization and Behavioural analysisSecurity Event Correlation and Pattern RecognitionExploratory Security Analytics and Threat HypothesisMachine Learning Algorithms Quote
Ellimist Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Orson Scott Card-Jocul lui Ender.Urmeaza -Vorbitor in numele mortilor de acelasi autor. Quote
Nytro Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Mda, am citit si eu Moara cu noroc, Alexandru Lapusneanul si 150 de pagini din Ion pentru bac, dar a picat basmul Quote
nedo Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Vreau sa citesc Gazda de Stephenie Meyer am auzit ca este foarte foarte interesanta,...sunt curioasa daca a citit`o cineva de aici pana acum:)Dar acum citesc "Misterioasa disparitie a tinerei marchize de Loria" de la editura Trei sectiunea Eroscop.E foarte tare:DGazda e foarte interesanta, dar de preferat sa o citesti in engleza, sunt anumite aspecte care se inteleg mai repede in engleza decat in romana.printre ultimele carti citite au fost gazda si in acest moment ion si principii si practici in programare c++, carte pentru incepatori in ale programari (scrisa de creatorul c++)O sa ma apuc si eu de cateva din cartile sugerate pe aici Quote
Arduino Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 Nu stiu cum de nu mi-a sarit in ochi acest topic.Momentan citesc "Viata la puls 200" si acum cateva zile am dat din greseala peste cartea "Amuzamentele matematicii" - o recomand cu drag. Quote
archaeus5 Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Richard Dawkins - The God DelusionStiinta.info : Am?girea numit? Dumnezeu (The God Delusion), de Richard Dawkins Quote
pest19 Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Gabriel Barcia - Dragoste in vremea holerei .. va recomand si filmul daca nu vreti sa cititi cartea Quote
begood Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Gabriel Barcia - Dragoste in vremea holerei .. va recomand si filmul daca nu vreti sa cititi carteami-o bagat iubita pe gat cartea si sa vizionez filmul, nu-s rele Quote
Adso Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 (edited) mesaje din lumea de dincolo! (destul de tampita)@@begood tu te plangi, eu o trebuit sa citesc twilight toate 4 volume Edited July 6, 2010 by Adso Quote
Angellike Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 cui ii place World of Warcraft , aka WoW .. ar trebui sa citeasca seria Warcraft . Momentan citesc prima carte din serie : Of Blood and Honor de Chris Metzen Quote
Ellimist Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 din seria asta am citit Ultimul Gardian parca cu toate ca urasc Wow cartea a fost ok...nu am vazut legaturi prea mari cu jocul. Quote
Nytro Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Mi-am cumparat si eu "Cartea numelor", oferta, 20 de RON, dar nu am citit-o.Momentan citesc manualul de matematica de clasa a IX-a, manualul de fizica de clasa a IX-a (deh, daca nu am invatat la timpul potrivit si acum am nevoie de asa ceva...), gramatica limbii engleze dupa niste foi (120) si articole din Phrack ( .:: Phrack Magazine ::. ) Quote
SirGod Posted July 31, 2010 Author Report Posted July 31, 2010 Acum citesc Simbolul pierdut de Dan Brown. Cum ma asteptam, exceptionala carte. Mai am putin si o termin. Quote
archaeus5 Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Stephen Hawking and Leonard Mlodinow - The Grand Design DownloadPdf-ul e urcat de mine. Am cautat-o mult timp pe net. Lectura placuta! Quote
Doctor Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 "Jocul lui Ender" de Orson Scott Card - Premiul Nebula (1985), Premiul Hugo (1986) Quote
Nytro Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Mi-am luat si eu o carte:"1000 de retete pentru incepatori si bucatari amatori" Quote
Park Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Tocmai am terminat de citit cartea de psihologie "Programarea neuro-lingvistica si arta comunicarii" si pot spune ca am inteles cate ceva in plus fata de ceea ce stiam, acum urmeaza sa incep o noua carte, tot de psihologie: "Terapia pentru fericire".Apucati-va de citit carti de psihologie va ajuta sa aveti un caracter puternic. Quote
begood Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Mai demult am gasit un site destul de interesant, Shelfari.exemplu de profil : Iulia's Shelf Quote
archaeus5 Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Mi-am luat si eu o carte:"1000 de retete pentru incepatori si bucatari amatori" Asta mi-ar trebui si mie ca pleaca logodnica in afara si raman singur. Nytro, daca prinzi mai repede ma iei ca ucenic? Ca eu sunt paralel. Quote
Cheater Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Mie mi s-a pus pata pe asta Psihologie politica-Stiinta guvernarii de Gustave-Le-Bon ( Psihologie politica - Stiinta guvernarii )Asa ca, cat de curand o sa rup din bugetul pt IT si o sa fac cumparaturi intr-o librarie Nu intrebati dece Quote
Nytro Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 archaeus5: Momentan nu stiu sa fac decat clatite . Dar o sa incerc eu tot felul de porcarii.Park: Imi place si mie psihologia, am citit o carte si din alta doar ce m-a interesat. Insa parca "te duc in lumea lor", abunda in termeni psihologici, in diverse denumiri stiitifice pentru orice lucru banal, te baga putin in ceata. Quote
pyth0n3 Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 @begood thanks pt sugestie Here Pyth0n3's Shelf Trebuie s? mai lucrez la el Quote
archaeus5 Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 archaeus5: Momentan nu stiu sa fac decat clatite . Dar o sa incerc eu tot felul de porcarii.Park: Imi place si mie psihologia, am citit o carte si din alta doar ce m-a interesat. Insa parca "te duc in lumea lor", abunda in termeni psihologici, in diverse denumiri stiitifice pentru orice lucru banal, te baga putin in ceata.Mie nu prea imi place sa gatesc Si mie imi place psihologia si am incercat sa citesc cateva carti ... dar foarte greoi. Iti trebuie google si Dex Cu toate asta mi-am format o foarte buna capacitate de a intelege oamenii fara prea multa literatura de specialitate. Chiar si persoane cu studii de specialitate au recunoscut. Cantitatea nu e asa importanta cum e capacitatea de a intelege esentialul. Quote