Guest Praetorian Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Cu nick-ul Nytro sunt multi, mii poate, dar nu pe board-urile romanesti. Quote
AlStar Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Nytro is multi, TinKode e numa' unu'! Era doar un exemplu, da' daca spui tu ca-s mii, bine..is mii. Sa nu explodeze dracu' Terra de la atata nitrogen.. Quote
Nytro Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Nytro e doar unul, restul sunt fani ai mei. Quote
BlackRose Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 hahaha Bine spus Nytro Nick-ul meu mi-a venit pe moment cand mi-a facut noul cont pe RST... initial aveam Michel dar dupa o perioada mi-a "expirat" intram pe rst dar nu faceam nici un post pe forum doar citeam articole, il folosesc pe orice site care necesita nick (username)Black = cica vrea sa exprime (sa demonstreze) partea intunecata din minte asa m-am gandit eu atunci.Rose (trandafir) = porecla,asa ma striga toti care ma cunosc.. BlackRose = trandafirul negru suna cam penal nu ? Quote
CODEX Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 nytro e numai unul ..tinkode e mai multe Quote
N-W-A Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 eu am nickul asta de la 11 ani(007m), cred ca asta explica tot. Quote
Rockerdish Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Sunt destul de creativ , am gasit asta singur , extrem de creativ. Quote
AlStar Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Nytro e doar unul, restul sunt fani ai mei. Eee.. si tu acu'... Exagerezi nytro e numai unul ..tinkode e mai multeSe putea sa nu fie unu' sa zica si chestia asta? Quote
CODEX Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Se putea sa nu fie unu' sa zica si chestia asta?Nup De aia is CODEX sa zic chestii care nu le zic altii =) Quote
Krisler12™ Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 Nickname-ul meu este luat din cartea lui Kevin Mitnick The Art of Intrusion - The Real Stories Behind the Exploits of Hackers.Este foarte interesanta si recomand sa o cititi.Ai putea , te rog, sa zici asa ca un fel de rezumat cam despre ce e vorba in carte si de ce se merita sa o citim ?Multumesc !btw, Krisler12: nu are legatura cu masina , l-am ales pe moment prima oara cand mi-am facut cont pe un site de underground hacking (avhackers). L-am ales ca suna bine , fara sa imi vina in gand ca se aseamana cu cel al masinii pana nu mi-a zis altcineva abia anu trecut pe un forum romanesc cum ca l-am scris gresit si ca trebuia cu "y". 12.... suna bine citit in engleza: [chraislar ilevan]. Quote
curiosul Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 Ce pot sa zic, curiozitatea ma omoara . Mai stiu doar o persoana care are acest nick, si acel nick nu este pe site-uri sau altele, doar pe serverul de starcraft din Romania si in plus pe toate site-urile pe care sunt inregistrat acest nick este liber, sansele ca nick-ul meu sa fie folosit si de altii sunt mici mici pt ca e doar din ROmania, si in plus nu am nevoie de cifre dupa. Quote
Flubber Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 [.blah.blah.] 12.... suna bine citit in engleza: [chraislar ilevan].ELEVEN(11):TWELVE(12): Quote
Krisler12™ Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 ELEVEN(11):TWELVE(12):da... Nu am ce zice ))) Sunt vinovat ! ))) Quote