vizitatoru123 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Ok am cautat pe forum si nu am vazut ceva de genu asta si m-am gandit, de ce nu?Postati fiecare genul de muzica favorit si poate un link youtube cu o melodie preferata.I'll start first: Ascult rock/metall (nu grohaielile astea noi)Whitesnake - Too Many Tears : http://www.youtube.com/watch?v=e9G_97GRUXc Quote
dragosh1904 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 tot ce inseamna muzica..nu am un stil preferat..de la populara,simfonica,house la manele..de toate ce e placut urechii:)si ce dispozitie am:D Quote
CyberWolf08 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Depinde. Cand frec menta sau pe strada(la mp3 player) bag un hip-hop/rap cateodata chiar si rock(mi-am dat seama ca imi place Metallica si apocalyptica) sau alte chestii de genu.Cand am ceva serios de facut ascult cate un soundtrack bun(YouTube - Broadcast Yourself. de exemplu) Quote
kenny Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 www.last.fm/user/kenz0idVedeti si voi Quote
Vlachs Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 only urban type(hiphop,rnb, dance-hall, reggae,reggaeton...) Quote
SympleBoy22 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Hip-Hop,House,Dance,Trance.Mai ascult si manele la o petrecere ceva. Quote
AlStar Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Rock si Hip-Hop/Rap- Linkin Park, Apocalyptica, Metallica- Eminem, Jay-Z ..ceva sa vorbesc..sa-mi exersez engleza;))+ alte genuri..cam toate..inafara de manele la petreceri..imi ia ceva pana ma obisnuiesc cu ele..mai bine-mi pune dracu o sarba (chiar daca nu-s prea bun ) Quote
N-W-A Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 lasati-o dracu cu manelele la petreceri, incercati un reggaeton.asta cu manelele e o scuza stupida pentru fanii pasivi ai manelelor. Quote
vizitatoru123 Posted February 4, 2010 Author Report Posted February 4, 2010 Nu e chiar asa da majoritatea oamenilor sunt manelari la a 2-a sticla de vin (Deko Caffe rulz) probabil daca te imbeti si ii vezi pe toti din jurul tau ca se distreaza pe ele simti si tu nevoia ... (good thing ca merg doar la petreceri rock ) Quote
daatdraqq Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Distrati-va ma voi cu rock si reggaeton la sprituri , eu il prefer pe nea' Nelu Ploiesteanu . Quote
vizitatoru123 Posted February 4, 2010 Author Report Posted February 4, 2010 Distrati-va ma voi cu rock si reggaeton la sprituri , eu il prefer pe nea' Nelu Ploiesteanu . Esti un adevarat Patriot Quote
qbert Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 @daatdraqq bine spuson:under romanesc Quote
b3b3 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 manele cand esti beat melodii simfonice cand vrei sa adormi mai repederock cand ai chef de ras ... in special dupa ce tragi un bonzai hip-hop/rap in masina in casa.. depinde la ce asculti Quote
kenny Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Distrati-va ma voi cu rock si reggaeton la sprituri , eu il prefer pe nea' Nelu Ploiesteanu . Eu Nicu Paleru Si dupa ce sunt ametit putin parca nu-mi mai arde de dat din cap pe puls. Quote
remuszica Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 daca iti zic ca ascult manele,te deranjeaza? Treci direct la subiect si lasa marsaliile Quote
N-W-A Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 daca iti zic ca ascult manele,te deranjeaza? Treci direct la subiect si lasa marsaliile apreciez oameni care spun ca asculta manele mai mult decat pe cei care spun ca asculta decat la petreceri.dar nu cred ca are vreo importanta. Quote
Sinnerman Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 ... in special dupa ce tragi un bonzai Bine zis ! Subscriu ) Quote
qbert Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Bine zis ! Subscriu )hai sa ne cacam pe noi Quote
wvw Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Hai s? fum?m ierburi de la ?amanii din Siberia în timp ce ne uit?m la Avatar ?i ascult?m Nicu Paleru. Quote
vizitatoru123 Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Hai s? fum?m ierburi de la ?amanii din Siberia în timp ce ne uit?m la Avatar ?i ascult?m Nicu Paleru.Sweeeeeet! I'm in ... Quote