Jump to content
Guest Nemessis

[PWN - clipuri furate] Doua tarfe facute posta

Recommended Posts

Posted

WTF Intrerupatorul din camera lor din poze este exact exact, dar exact la fel ca al meu (pana si stratul de jeg / praf e acelasi): aceeasi rama cu patratele albe iesite in afara, aceleasi dimensiuni si forme ale carcasei si butoanelor din interior, aceeasi raza a celor 2 becuri de pe fiecare buton si aceeasi orientare a butoanelor cand e becul stins si culmea ca si la mine cand e becul stins alea nu sunt aprinse, nici una din ele. Si culmea 2 eu am rama de la un intrerupator mult mai vechi care l-am inlocuit cu altul mai nou, deci rama nu intra in setul standard al intrerupatorului si totusi coincid :D.

BTW: Daca mai avea si usa geam imi dadeam foc :).

Posted (edited)

mi-ai adus aminte ca pe DC a aparut "dora din bistrita, buna rau"

inainte de a apare cativa mega cu ea, am downloadat eu 9 giga de poze de pe compu fetei... daca va intereseaza... Ii place sa faca poze in padure si pe stadion.

Edited by loki
Posted

Io vreu asa : 2 pizde pe care sa le fut din ceas in ora, o prietena (foarte buna) pe care s-o fut dupa o cina romantica (am deja), la care chiar sa-i placa sexu fara inhibitii si obligatii si o sotie care sa accepte toate astea, ba chiar sa participe activ.

@neme doar blowjob ? :(

Posted
Nemesis, tu le-ai "rezolvat" pe alea? Ca am vazut stire pe ProTV, da' parca a fost arestat atacatoru'..:-?

le-a rezolvat, ba mai mult , i-a rezolvat si matii suveica.

posturi d'astea proaste ca ale voastre n-am mai vazut din 98' , c

Posted
crezi ca toata lumea are 15 ani si 30 kile ca tine ?

Aaa..acu' am inteles.. asta e limbaju' vostru'..al adultior...

ba futu-ti familia matii de lingau infect, de fatalau ratat , de imputitu dracu , uitate-n natia matii la posturile tale de pocnit, lingeami-ar toti membrii casei tale cateaua'n pizda.

mai bagam un edit ca nu mi-a ajuns:

ba futu-ti copilu matii , prafu s-aleaga de tine , sa faci leucemie si gastrita acuta .

acu m-am calmat.