Guest Nemessis Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Microsoft | Faces of piracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekorvaz Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Victim? a pirateriei?Sun? la 021.311.16.28 , deci... lol? Mai bine ar face un numar pentru copii orfani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Acum sa fim seriosi. Cum sa fii victima a pirateriei? Cati dintre utilizatorii Windows sunt atat de idioti incat sa nu stie ca nu au platit licenta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Acum sa fim seriosi. Cum sa fii victima a pirateriei? Cati dintre utilizatorii Windows sunt atat de idioti incat sa nu stie ca nu au platit licenta?1+e^(i*pi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 nr ala e de centrala ceva.... de robot sau raspunde cineva....ca ar fi bun pt un raid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ballack Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Microsoft | Genuine people, genuine storiesd'oh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 (edited) Cred ca defapt se intampla in felul urmator:- cei care stiu sa-si instaleze sistemul de operare, stiu ca sistemul lor nu e licentiat- sunt persoane care nu se prea pricep la instalare, dar stiu ca prietenul ce-l vor chema sa le instaleze sistemul, va instala software piratat- sunt persoane care apeleaza la altii sa le instaleze sistemul, is paraleli cu domeniul si nu se asteapta sa aiba software piratat, si cred eu ca nu poate fi considerata "tzeapa"- si mai sunt si de-astia de duc PC-urile la service, le instaleaza sisteme piratate si zic ca e legal - asta e tzeapaAm dreptate?Edit: Am citit cateva randuri din povestile alora..unele mi se par cam inflorate..si toti aduc in discutie erorile.. Eu am XP SP3 piratat, si nu am probleme.. o fi de la un patch de l-am gasit pe net, ca sa pot sa fac update, fara sa-mi zica ca n-am sistem autentic? Edited March 20, 2010 by AlStar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Pai da, ai dreptate si nu cred ca sunt multi cu windows nepiratat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 (edited) Pai da, ai dreptate si nu cred ca sunt multi cu windows nepiratat...De regula firmele si o parte din utilizatorii home carora li se baga pe gat la cumpararea pc-ului un sistem de operare (de obicei vista sau win7)... Edited March 20, 2010 by skipper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrYsTy4N Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Cunosc multi idioti care fac asta.Habar nu au sa dezactive windows update pe XP si habar nu au sa utilizeze un trial reset pe windows vista/7 ( care merge de 3 ori,totul de la Microsoft ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Cunosc multi idiotiMai degraba necunoscatori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Ce autoritate face controlul asta impotriva pirateriei la societati comerciale ?Daca windowsul trece de WGA si carcasa cd-ului "nu o mai gasesc",cum demonstreaza ca e piratat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 si carcasa cd-ului "nu o mai gasesc"Carcasa devine extrem de importanta. Care n-are carcasa, are soft piratat:)) Ca si cum n-ai avea acte.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Ce autoritate face controlul asta impotriva pirateriei la societati comerciale ?Daca windowsul trece de WGA si carcasa cd-ului "nu o mai gasesc",cum demonstreaza ca e piratat ?aici iti va raspunde temp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Totusi mi se pare aiurea. Cine e atat de retardat incat sa nu isi dea seama ca nu plateste licenta si in plus cine ar suna sa declare ca are un soft piratat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
030893 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Totusi mi se pare aiurea. Cine e atat de retardat incat sa nu isi dea seama ca nu plateste licenta si in plus cine ar suna sa declare ca are un soft piratat.Ideea e sa suni daca cineva ti-a pus un soft piratat. in fn.. e o mare pierdere de timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideovi Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 As avea curaj sa mi tai ce am eu ma scump a mai mult de 3 ssferturi de romanie foloseste windowsuri piratate;)))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...