andrei0105 Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 (edited) felicitari administratorilor- e un site reusit sincer eu mi-am facut cont doar pentru a va intreba, totodata de a va provoca sa "hakariti" jocul warpfire.ro eu cred ca am pierdut mai mult de o saptamana incercand sa dau doar de adresa serverului(e bine ascunsa), dar nimic-- am primit o oferta acum 2 saptamani sa fac un script si de atunci incerc tot ce se poate sa fac ceva pentru ofertant,dar nimic. Am ramas in lipsa de idei, va rog frumos verificati si voi jocul ala si vedeti ce puteti face, e un javaGame . Puteti sa va inspirati de la resursele jocului darkorbit.ro -ideea este aceeasi Mult succes:roll: Edited March 31, 2010 by andrei0105 Quote
Paul4games Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Salut si nu am inteles pana la urma ce vrei un script sa faca ce? sau sa spargem site-ul? Quote
BlackRose Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Aoleu Nytro ce rau esti cu "proaspetii" membri rst Quote
Bebe1911 Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Bine ai venit. Ban! ) wtf...maxim am spus Quote
cnzz Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 baieti gasiti-mi si mie un script pt jocul darkorbit sa culeaga cuti oua dovleci etc in timp ce fac npc-uri si sa vada invizibili si sa schimbe munitia automat cu ie rsb shoter.Multumesc Quote
BogdanNBV Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 @cnzz esti un idiot si nici nu rogi frumos daca te poate ajuta cineva, marsi in gatu matii de aici, si in plus topicul asta e foarte vechi mars! Quote
nullbyte Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 baieti gasiti-mi si mie un script pt jocul darkorbit sa culeaga cuti oua dovleci etc in timp ce fac npc-uri si sa vada invizibili si sa schimbe munitia automat cu ie rsb shoter.MultumescNu suntem armata ta personala? Quote
crs12decoder Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Simpatic pustiu' .. glumetz as zice... Quote
IsLucian Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Nytro a facut alegerea cea mai buna.Nici nu vine bine si mai si spune ca vrea sa "sparga" jocul mentionat de el.Nici macar nu s-a obosit sa citeasca regulamentul, in care parca zicea ca nu este voie sa se ceara asa ceva decat la categoria request.A nu se crede ca judec pe cineva; doar cat mi-am spus parerea.Si eu sunt incepator pe acest forum dar nu ma apuc sa cer tot felul de 'lucruri' Quote