Kevin Mitnick Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Salut comunitatii Rst!Numele meu este Vlad si sunt fericit ca de acum fac parte din comunitatea voastra.De laudat nu prea am cu ce sa ma laud, nu cred ca e ceva sa stiu la perfectie.Doresc pt inceput indulgenta din partea adminilor ( in special Nytro:)) )Posturi momentan nu cred ca o sa fac prea multe, deoarece las' pe cei mai priceputi sa o faca!Cred ca majoritatea posturilor o sa fie la rubrica "ajutor" , pe care sper sa mi-l acordati.c-am asta am avut de spus pt inceput. sper sa ne intelegem!Multumesc. Quote
BlackCode Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Bine ai venit Nytro chiar asa de barbar esti cum e scris in manuscrise ? Quote
AndrusKanu Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Bun venit!@Nytro ai cam speriat lumea, cu o team? profund? se înregistreaz? pe forum... ) Quote
Kevin Mitnick Posted April 12, 2010 Author Report Posted April 12, 2010 @ AndrusKanu Nu e neaparat o teama profunda. Dar din cate am observat eu de cand mai citesc RST cam el e cel care se ocupa de penalitati, asa ca ... Quote
Nytro Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Eu sunt rau de fel, dar daca nu ai fi eu s-ar alege praful. Imi place "slujba" mea Bine ai venit, daca respecti regulile nu ai de ce sa iti faci griji. Quote
kenny Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Bine ai venit Kevin... srly coaie ? alt nume nu ti-a venit in minte ? Quote
begood Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 maximul meu 15 ban-uri /day.nytro tu cu ce te lauzi ?@Vlad, bun venit. Quote
Kevin Mitnick Posted April 12, 2010 Author Report Posted April 12, 2010 In legatura cu numele, daca tot a venit vorba, are cineva cartea The Art of Deception, tradusa? Quote
daatdraqq Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 alt nume nu ti-a venit in minte ?Kevin David Mitnick (born August 6, 1963) is a computer security consultant and author. In the late 20th century, he was convicted of various computer- and communications-related crimes. At the time of his arrest, he was the most-wanted computer criminal in the United States.Aveti grija ,e rau asta mic .Edit : Salut ! Quote
Kevin Mitnick Posted April 12, 2010 Author Report Posted April 12, 2010 @vlad nu faci nimic fara engleza...La engleza nu imi fac probleme, ma descurc (nu sunt as, dar merge), insa e alta viata cand citesti in lb natala. nu?? Quote
ZeroCold Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Kevin Mitnick cere indulgenta lu' Nytro Bine ai venit pe rst! Quote