LegendKiller Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Am fost la cascada Tamina ( Timisul de sus ) cu prietenii Quote
yceman Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 eo dk mai aud vreo manea crek mi se ridica paru pe mana Quote
DLD Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Am fost in cuc cu liftu. Mortii mami ei de gastrita Ps: deacord cu yceman_yceman Quote
yceman Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 bere, bere si iar berefunny^^asa da distractie da micii ? Quote
Fitty Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Voiam sa ma duc la mare, dar dupa ce mi s-au dat toate alea peste cap tot cu astia de la mine am iesit Quote
BigT Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Am stat acasa si am baut bere in timp ce ma uitam la televizor si vedeam alti oameni care beau bere. Quote
xact Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 CS+Bere+bucurat din plin de linistea orasului ! ... si ce liniste era... !Pana seara cand au revenit manelele... Quote
yceman Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 CS+Bere+bucurat din plin de linistea orasului ! ... si ce liniste era... !Pana seara cand au revenit manelele... sa sti iesisem pe zi cu cainele afara ... o liniste deaia totala...doar pasarile le auzeai..parca eram in I`m Legend ... will smith and his dog Quote
demon_zone Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 ce mici...am venit rupti de la fotbal, ne-am asezat la terasa si dai...pe la 9 ne-am adunat in fata blocului sa dam o tabla si-o saptica si gata 1mai^^a, stiti bancu cu 1mai? Quote
FlaVirus Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 am fost dimineata la un gratar si la un pescuit , pe la pranz am fost in mamaia unde dupa o ora de stat in trafic m-am intors la primul sens giratoriu , apoi seara am fost la phoenicia ( coral beach ) Quote
Nytro Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Am fost la gratar, "am facut baie" intr-un rau de munte, si seara am fost la un fotbal la o sala. Quote
yceman Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 am fost dimineata la un gratar si la un pescuit , pe la pranz am fost in mamaia unde dupa o ora de stat in trafic m-am intors la primul sens giratoriu , apoi seara am fost la phoenicia ( coral beach )ciudat...seara se circula chiar bine... da politie din 100 in 100 de metrii sa ii ia draqu Quote
FlaVirus Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 eu am incercat sa ajung la perla in parcare (unde era tuning show-ul) , ora era in jur de 16, deci nu era chiar pranz , si se circula bara la bara (veneam dinspre navodari) . Pe sensul celalalt era mai liber , fapt care ne-a si determinat sa ne intoarcem . In rest , atmosfera placuta , multe masini de renume , fete frumoase . Quote
yceman Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 da...a fost animata mamaia..ziceai ca e vara partea de nord .... ca la inceput satu de vacantza ..cleopatra ..etc ...era cam gol... Quote
th3kid Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 am fost la Timis,am facut gratare am baut bere ,vin,am stat toata ziua in soare...iar acum sunt scrum...tot sunt negru,nu stiu cum plm merg maine la scoala deabea ma misc,or sa rada aia de mine -.- Quote
caveman Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 M-am relaxat si am terminat de citit o carte... Quote
begood Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 M-am relaxat si am terminat de citit o carte...+1 prin casa cu begooda Quote
Maverick Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Am fost la un gratar intr-o padure care era la marginea dunarii...ma rog nu era dunarea era o baltoaca mare care avea legatura cu dunarea...pe romaneste apa a crescut si a inundat un camp.Concluzia: Am dat si la peste:)) (am prins 2 kg de guvizi) Quote
yceman Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 deci majoritatea am drojdit sau dezinfectat (bere/tarie) Quote
pest19 Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 plecat in "familie" de miercuri la sinaia.gratare la greu .. 4 persoane 30 l vin , drumetie si multa piscina! Quote
BlackRose Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Eu am fost in Herastrau si m-am plimbat cu barca Quote