Jump to content
EastSider

La multi ani de 5 mai

Recommended Posts

Posted

5 mai e recunoscuta a fiind ziua barbatilor in Romania, zi oficiata de prin 2007 de Bergenbier . Prin aceasta metoda tin sa va urez la multi ani (tuturor barbatilor) si sa va distrati cat mai bine alaturi de prieteni =D

Posted
sucu' la tec e za best

=)))) Cand am citit "tec" mi-ai trezit niste amintiri foarte frumoase :))) tecurile ... amintiri frumoase :)

La multi ani tuturor celor care poarta maciuca intre picioare !

Posted

Voi va dati seama sper ca zilele astea cum ar fi ziua femeii sau ziua barbatului si chiar ziua indragostitilor sunt doar comerciale.Eu sarbatoresc ziua barbatului in fiecare zi cand am bani :).

Posted

Pff, problema e ca fetele nu prea vor sa recunoasca aceasta zi ca fiind a noastra, a barbatilor. Cu greu mi-au urat si mie cateva fete clasicul "La multi ani"...

Posted

@ nytro : si pe mine ma dispera chestiile astea.atata tam tam fac de 8 martie si se cred super speciale iar cand vine vorba de noi,singura chestie e "unde-s florile de 8 martie,urarile"? noi nimic,numa ele s-ar distra.as vrea sa vad cum ar arata planeta peste 100 de ani daca n-ar fi barbati.cum ar pedala ele conectate la un dinam sa aiba un dram de curent sa incarce acumulatorul la vibrator.La multi ani ma baieti,ii ziua voastra in fiecare zi din an,beti,petreceti,fu***i cat cuprinde.Meritam!