EastSider Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 5 mai e recunoscuta a fiind ziua barbatilor in Romania, zi oficiata de prin 2007 de Bergenbier . Prin aceasta metoda tin sa va urez la multi ani (tuturor barbatilor) si sa va distrati cat mai bine alaturi de prieteni =D Quote
yceman Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 inca un motiv pentru a bea maine sarbatorim revizia la apa calda , sfanta jigodie..si tot asa Quote
daatdraqq Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Nu mai cautati premiile de la Bergenbier ca sunt luate de je ,am colectie . Quote
yceman Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Nu mai cautati premiile de la Bergenbier ca sunt luate de je ,am colectie .nu mai cautati nici berea ca am bauto eu Quote
BigT Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 inca un motiv pentru a bea maine sarbatorim revizia la apa calda , sfanta jigodie..si tot asa Exact La multi ani masculi Bere multa va doresc! Quote
sevex Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 La muuuuuulti ani!!! Tot berea romaneasca e mai buna! Quote
MrRip Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 sucu' la tec e za best)) Cand am citit "tec" mi-ai trezit niste amintiri foarte frumoase ) tecurile ... amintiri frumoase La multi ani tuturor celor care poarta maciuca intre picioare ! Quote
ANdreicj Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 La multi ani tuturor barbatilor !Inca un motiv de a te sparge. Quote
Shinny Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Voi va dati seama sper ca zilele astea cum ar fi ziua femeii sau ziua barbatului si chiar ziua indragostitilor sunt doar comerciale.Eu sarbatoresc ziua barbatului in fiecare zi cand am bani . Quote
Marian Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 La multi ani tuturor barbatilor !Inca un motiv de a te sparge.sa speram ca de data asta sa fie cu alcool )))) Quote
demon_zone Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 pana nu fac 18, n-am ce cauta aici Mda, curat sa lingi pe jos, nu alta.. Quote
Nytro Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Pff, problema e ca fetele nu prea vor sa recunoasca aceasta zi ca fiind a noastra, a barbatilor. Cu greu mi-au urat si mie cateva fete clasicul "La multi ani"... Quote
wildchild Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 @ nytro : si pe mine ma dispera chestiile astea.atata tam tam fac de 8 martie si se cred super speciale iar cand vine vorba de noi,singura chestie e "unde-s florile de 8 martie,urarile"? noi nimic,numa ele s-ar distra.as vrea sa vad cum ar arata planeta peste 100 de ani daca n-ar fi barbati.cum ar pedala ele conectate la un dinam sa aiba un dram de curent sa incarce acumulatorul la vibrator.La multi ani ma baieti,ii ziua voastra in fiecare zi din an,beti,petreceti,fu***i cat cuprinde.Meritam! Quote
Dieliric Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 (edited) La multi ani va urez si eu si sa aveti grija cum consumati bergenbeer-ul ala . Edited May 5, 2010 by Dieliric Quote