xcata Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 (edited) Salutare! Sunt nou pe aici si as vrea sa stiu pe ce platforma fac hackerii virusii astia mai periculosi, care pot sa se injecteze ca un thread in procese, descarca si creeaza fisiere malware, poate lansa atacuri DDoS etc. Am auzit de visual basic, dar cred ca exista ceva mai bun decat asta. Edited June 21, 2010 by xcata Quote
Bebe1911 Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Cauta despre zimuse.. si ai sa ramai prost. Quote
xcata Posted June 21, 2010 Author Report Posted June 21, 2010 (edited) Zimuse este un vierme, nu este o platforma de programare, nu am cautat despre el, daca nu vrei sa spui sau nu stii, de ce ai mai dat "reply"? Eu am vorbit frumos. Edited April 26, 2013 by xcata Quote
Nytro Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 E multi care nu are ce face pe acasa xcata, se baga si ei in seama.In practica se poate folosi orice limbaj din care se poate apela o functie API. Se foloseste Visual Basic pentru ca e practic mai simplu, mai usor de invatat. E mai "smecher" C++. Si cred ca principalul avantaj il reprezinta pointerii. Si faptul ca pentru C++ exista deja acele headere. Decat incluzi <window.h> si apelezi functia, nu trebuie sa o declari. Dar in mare, ce poti face in C++ (aproape orice, cred ca nu chiar orice) poti face si in Visual Basic, sau C# sau alt limbaj de programare. Quote
Bebe1911 Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Nytro tu chiar crezi ca "xcata" stie vreun limbaj de progamare? Maine poimaine il vad cu posturi "Am facut virus.." si altele.. sa fim seriosi Quote
xcata Posted June 21, 2010 Author Report Posted June 21, 2010 (edited) Stiu putin VB.NET, HTML si putin PHP. N-ai sa ma vezi cu posturi "Am facut virus.." ,Bebe1911 Edited June 21, 2010 by xcata Quote
sese Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 revolutioneaza crearea virusilor si fa un virus in html te rog .fara java Quote
xcata Posted June 21, 2010 Author Report Posted June 21, 2010 @seseNu stiu sa fac virusi in HTML, stiu doar chestii esentiale dupa W3Schools Online Web Tutorials Quote
Flubber Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 @seseNu stiu sa fac virusi in HTML, stiu doar chestii esentiale dupa W3Schools Online Web TutorialsNU AI CUM sa faci virusi in HTML. Din cate stiu eu... poate ai revolutionat standardele.. Quote
Nytro Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Teoretic se pot face si virusi in HTML.<a href="aaaaaaa_nops_shellcode">A</a>Si sa fie browser engine-ul prost, sa aibe buffer overflow Quote
strike Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Ba da terminati-o cu tampenii de genul asta.Omul a pus o intrebare perfect normala pe forumul asta, de aia se cheama Romanian Security Team.@xcata Nu exista un limbaj de programare special pentru asta.Un virus e doar un program care urmeaza cateva instructiuni doar atat. Quote
DarkIceee Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Din cate am vaz omu zicea cam ce stie . Nu spune nimic , ca ar vrea sa faca virus cu html sau orice altceva Poate nu o sa faca deloc Quote
CrYsTy4N Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 Inca odata raman la parerea ca forumul e plin de ratati.... Quote
Paul4games Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 Din cate stiu eu multi fac virusii in vb6 dar c++ este cel mai bun dar este mai greu..... Quote
xcata Posted June 22, 2010 Author Report Posted June 22, 2010 (edited) @strike stiu ce e un virus, dar vroiam sa stiu pe ce platforma se fac virusii astia mai periculosi.@DarkIceee Ai dreptate, nu am zis ca vreau sa fac virusi in html sau orice altceva, am intrebat doar pe ce platforma se fac virusii astia mai periculosi. Edited June 22, 2010 by xcata Quote
Nytro Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 C++ (sau C mai bine zis) sau Assembly. Asta deoarece in general programatorii care lucreaza in C++ si mai ales in Assembly sunt mult mai experimentati. Quote
Fitty Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 Da, C ar fi ideal, dar sa stii ca virusi ca lumea se fac si in batch, AutoIT, chiar Pascal (Stiam de un trojan complex facut in Pascal..) Quote
loki Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 ce faci in C poti face similar si in Pascal - in general folosesc aceleasi librarii. Si din Pascal ai acces la assembler. Ai doar mai mult de scris. Si ii lipsesc pointerii la functii daca imi aduc bine aminte (ni s-a oferit un exemplu in facultate despre incercarea unui astfel de pointeri: programul era compilat corect dar nu se executa).Poti face virus in orice iti poate compila intr-un executabil, fara sa iti ceara sa instalezi nu's ce librarii (depinde cum il faci).De asemenea vbs-urile - dar asta pentru wormi, nu explicit virusi (infectarea exe-urilor). Quote