begood Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 cica e posibil sa pice una din astea treiEnigma otiliei, ion si luceafarul.//don't ask. si nu garantez nimic.tema familiei si/sau tema banului. Quote
Cril Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Cica am picat in prima banca pe mijloc, cica adio copiat Conform facebook, aplicatie "Ce vers din melodiile lui Spike ti se potriveste" a reiesit: TU O SA TE DUCI DRACU http://img88.imageshack.us/img88/7891/spikemel.jpg Quote
LiviuCool Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Cica e posibil sa pice Baltagul Baltagul in nici un caz, nici nu cred ca este in programa pentru bacalaureat.Eu presimt ca nuvela psihologica sau basmul ...deja mi se scoala parul pe mine Nu avem vreun clarvazator printre noi??? Quote
yceman Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Cica am picat in prima banca pe mijloc, cica adio copiat Conform facebook, aplicatie "Ce vers din melodiile lui Spike ti se potriveste" a reiesit: TU O SA TE DUCI DRACU http://img88.imageshack.us/img88/7891/spikemel.jpgstai omu linistit...daca iau lovelele o sa copiezi si daca stai la catedra...-dar nu a raspuns nimeni la intrebarea mea....se va afla cu 10 minute 15 inainte ce opera s-a extras ? la sigur nu cu presupuneri Quote
LiviuCool Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 la mine a inceput panica -auziti ma ... o sa se afle ce opera sa extras la partea 3 cu cateva minute inainte ? ca doar no sa stau in mijlocu examenului sa caut opera intre cele 35 de fituiciToate subiectele ( I, II, III) vin odata, nu? adica asa stiu eu....Extragere de subiecte se face maine la 9 parca. Nu cred ca vom putea afla inainte subiectul III decat daca face iar videoconferinta minstrul educatiei si le comunica la directori inainte de a le trimite subiectul prin fax sau prin ce il trimit ei... Quote
informatician Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Multa bafta tuturor celor care dati BAC-ul !Sa auzim numai de note bune ! Quote
begood Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Multa bafta tuturor celor care dati BAC-ul !Sa auzim numai de note bune !pardon. note de trecere. Quote
yceman Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 pardon. note de trecere.omu sa ai tastatura aurita sa te auda Cel de sus .. -deja mi`a crescut pulsu & tensiunea Quote
Cril Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Imi propusesem ca azi sa mai invat cate ceva, poate o caracterizare... Am ars-o p'afara. Baga-mi-as, sper sa nu fac la fel la mate sau la chimie. Quote
begood Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 luati si asta http://dl.dropbox.com/u/6179878/niste%20chestii%20utile%20rst.rar Quote
H2K Posted June 28, 2010 Author Report Posted June 28, 2010 spor la copiat ptr azi sanatate multumim begood. Quote
LiviuCool Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Aleluia...a picat la subiectul III "Particularitatile de constructie a unui personaj dinr-un basm cult studiat".Acelasi lucru l-am avut si la capacitate si la teza anul acesta.Doamne ajuta sa fie asa de bine si la mate si geogra... Quote
PetreTerror Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Deci pana la urma ce ati facut?:)eu unul m-am descurcat...mi-o zis profa de meditatii ca o sa ne dea ceva ce a fost propus la model...si asa a fost ,pentru ca asa a fost si la cei din cls a 8-a . Ce le-a dat la model , le-a dat si la examen. Quote
SirGod Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Pfff, comisie nasoala. Ne-a mai lasat sa vorbim asa cate putin, dar nu cu fituici. Sper sa scot un 8. Mi-am luat degeaba munitia la mine. Quote
dragosh1904 Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 nu a dat foarte greu ati scapat.m am uitat si eu pe ele chiar stiam sa le fac..greu urmeaza la cellalate..@sir ba esti nebun:)) dc ai 3 carti la fel? poate iti picau asta exact cand ieseai pe usa... Quote
SirGod Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Nu sunt la fel... Una cu subiectul 1, una cu subiectul 2, una cu subiectul 3. Si le-am bagat mai mult in interior, dar cand ma ridicam sa ma duc sa imi iau ciorna tineam mainile in fata tricoului ca se vedeau colturile drepte. Oricum, degeaba, nu le-am putut folosi. Asta e, la mate e adevarata provocare, acolo trebuie sa vad ce fac... Quote
yceman Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 (edited) romana ca romana...o fabulezi..o lalaiesti ... vrajeli etc.... ce dracu facem la mate ? ca nai ce sa lalaiesti...rezultatu ala e ...altu n-are cum.... sa vezi show la mate ma gandeam la mate sa imi iau handsfree deala cu magnet..care il arunci in ureche si sa imi dicteze un einstein de afara sau mai multi Edited June 28, 2010 by yceman Quote
SirGod Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Aici ai dreptate. Nu stiu ce sa fac la mate. Trebuie sa copiez neaparat. Si la nesimtire, nu sa imi zica o idee, ca degeaba imi zice ce trebuie sa fac... Parca vad "foloseste teorema lui AHKGDHA" sau "integreaza prin parti" . Quote
H2K Posted June 28, 2010 Author Report Posted June 28, 2010 care pizda mamii lui s-a spart ca a dat mita de au dat astia la televizor va dati seama ca la mate ne-am dus si nu mai copie nimeni ? sa-i dau muie 2 bilete cine se baga ? Quote
Nytro Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Nasol examen. Nu stiam nimic legat de basm. Nu stiam nici de cine e scris, si credeam ca e "Harap Alb si merele de aur", credeam ca e si cu zmeu si cu span. Dar mi-am adus aminte cateva lucruri... Noroc cu fata care a fost in fata mea, super de treaba, orice o intrebam ma ajuta, si am copiat de la ea de pe foaie. Noua ne-au zis din start ca ne lasa sa vorbim dar nu ne lasa sa copiem. Si cineva statea la catedra si cineva in spate si se plimbau cam mereu prin banci. Nici nu aveam basmul pe foi, nu ma gandeam ca pica porcaria asta. La alte clase am inteles ca i-a prins cu foi, dar le-au luat foile si nu i-au dat afara. Si nu ma oftic ca nu am facut, ma enerveaza ca am stat sa citesc 10 rezumate si comentarii + 2 nuvele...La mate sa vedem ce va fi. Daca imi da cineva trebuie sa imi dea exercitiul cap-coada, degeaba imi zice ideea de rezolvare sau alte prostii. Plm, ce o fi o fi. Quote
yceman Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 cautam miercuri dimineata care e mai destept din sala....ia de aici 50 de lei de o ciorbica...faci pe ciorna mai intai si o pasezi ... si o plimbam toata clasa Quote
begood Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Nytro ai picat odata bacu ?deja ma plictisesc asteptand s-o dai in bara. Quote
vizitatoru123 Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Nytro ai picat odata bacu ?deja ma plictisesc asteptand s-o dai in bara.Hai Nytro arata-i la begood de ce esti in stare !!Btw cum a fost azi la mate ? Quote