xplosive Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 (edited) aha, stai asa ca ma apuc acum sa fac unele pe cont propriu poate asa e bine. dute coco si lasa-ne, din cate vezi unii nu le stiau, si s-au mai amuzat nitel, acum DND________no2 vaporizer Edited January 25, 2011 by xplosive Quote
BlackCode Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 (edited) Mai am si eu 2 dar nu stiu exact in ce categorie sa le incadrez, cred ca prima e de atentie si a doua de...nu stiu, un fel de paradox cred 1. Mama Alexandrei are 4 fiice: Chacha, Chichi, Chuchu si.....?2. Daca ai o bila care trece prin absolut orice si un perete care blocheaza absolut orice cand arunci bila in perete ce se va intampla? (ceva de genul era, nu mai tin minte exact) Edited July 10, 2010 by BlackCode Quote
ZeroCold Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 1. ChuChu v2 beta, daca mai scoate masa 1.2. ca si cum ai lovi cu o bila normala, un perete normal. Quote
loki Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 (edited) 1) Alexandra2) e de fapt un paradox. Nu are rezolvare logica.1) Un explorator e prins de canibali. Shefu ii zice: "Spune-mi o propozitie. Daca e falsa te fierbem. Daca e adevarata te frigem". Cum a scapat exploratorul?2) Intr-o camera avem 3 becuri. In cealalta 3 intrerupatoare. Apas pe intrerupatoare cum vreau apoi ma duc in camera cealalta cu becuri - cum pot stabili fiecare bec ce intrerupator ii corespunde?3) Un individ intra intr-un magazin "7,11" si alege 4 obiecte. Vanzatorul ii zice ca ele costa in total 7,11 lei. Clientul se mira ca pretul coincide cu numele magazinului iar vanzatorul ii zice ca atat da inmultite. Clientul ii spune ca preturile trebuie adunate, nu inmultite. Vanzatorul le aduna si ii spune: costa tot 7,11 lei. Cat costa obiectele? Edited July 10, 2010 by loki Quote
BlackCode Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 La punctul 1 gresisem eu, prima oara am pus 3 in loc de 4 fiice, my mistake. Quote
loki Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 1) Un explorator e prins de canibali. Shefu ii zice: "Spune-mi o propozitie. Daca e falsa te fierbem. Daca e adevarata te frigem". Cum a scapat exploratorul?2) Intr-o camera avem 3 becuri. In cealalta 3 intrerupatoare. Apas pe intrerupatoare cum vreau apoi ma duc in camera cealalta cu becuri - cum pot stabili fiecare bec ce intrerupator ii corespunde?3) Un individ intra intr-un magazin "7,11" si alege 4 obiecte. Vanzatorul ii zice ca ele costa in total 7,11 lei. Clientul se mira ca pretul coincide cu numele magazinului iar vanzatorul ii zice ca atat da inmultite. Clientul ii spune ca preturile trebuie adunate, nu inmultite. Vanzatorul le aduna si ii spune: costa tot 7,11 lei. Cat costa obiectele?BUMPuna din ele?... Quote
gamer Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Intr-o camera avem 3 becuri. In cealalta 3 intrerupatoare. Apas pe intrerupatoare cum vreau apoi ma duc in camera cealalta cu becuri - cum pot stabili fiecare bec ce intrerupator ii corespunde?aprinzi un bec, stai zece minute apoi mai aprinzi inca unul. te duci in camera cu becuri si vezi. cel mai cald dintre cele 2 aprinse este becul corespunzator primului intrerupator, cel rece corespunde celui de-al 2lea intrerupator iar cel stins celui de-al 3lea intrerupator Quote
icebird Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 1) Ori l-au fiert ori l-au fript, each way... au avut ce manca. Quote
loki Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 gamer okicebird: se poate si fara sa-l consume. Apeleaza la un paradox. Quote
vizitatoru123 Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 (edited) lol loki tari intrebari.La prima intrebare banuiesc ca ar trebui sa le spuna o propozitie care in acelasi timp e si falsa si adevarata ... Sa nu mai stie canibali ce sa ii faca. Ceva de genul:"Voi o sa ma mancati" Edited July 11, 2010 by vizitatoru123 Quote
curiosul Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Sa va pun si eu intrebare/banc mai porcos/a:Intr-un hotel erau cazati 3 barbati care erau cei cu pulele cele mai mari din lume si trebuiau sa participe la un concurs ziua urmatoare.3 blonde aflate in trecere au zis sa treaca pe acolo sa vada si ele...Se duc la fiecare usa:Franta - 40 cmSUA- 45 cmsi in cele din urma Romania- 13 cmBlondele vazand ca o are atat de mica se sfatuira sa se duca sa-si bata joc de elSe duce prima blonda...iese fututa de nu-i mai trebuie..Se duce blonda a doua, iese si aia flenduri...Se duce si blonda a treia, se sperie si fugee tipand.=======================================Intrebare: De ce a fugit blonda tipand?Raspundeti fara sa va uitati pe google:D=======================================Raspunsul corect este premiat cu un cont filelist Quote
euMahu Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 1. Care este cel mai mare numar posibil pe care il puteti scrie folosind doar 2 numere ?-doar 2 numere, nici alte simboluri matematice.2. Inainte de a fi descoperit Everest, care a fost cel mai inalt munte din lume?3. Deoarece un trabuc nu poate fi fumat in intregime, un vagabond care colecteaz? mucurile poate face un trabuc din fiecare 5 pe care le gaseste. Ast?zi, el a adunat 25 mucuri. Cat de multe trabucuri va putea fuma?4.Ce zi din an are 25 de ore în ea?5.ce este al tau dar este utilizat in general de catre altii? Quote
loki Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 (edited) lol loki tari intrebari.La prima intrebare banuiesc ca ar trebui sa le spuna o propozitie care in acelasi timp e si falsa si adevarata ... Sa nu mai stie canibali ce sa ii faca. Ceva de genul:"Voi o sa ma mancati"La logica esti aproape. Dar valoarea de adevar este TRUE: TE MANCAM.Ok dau solutia, trebuia un simplu paradox. Gen "Eu mint in tot ce spun". El minte ca minte deci spune adevarul. Dar spunand adevarul inseamna ca minte, etc.A treia am gasit-o de ceva vreme si mi-a placut. Pentru usurare: accepta si solutii nu neaparat exacte (ci cu eroarea de 2 zecimale - ca e vorba de monede deci se aproximeaza, in adaos). Am aflat recent ca are si solutie exacta. Totul tine de putina matematica.1. Care este cel mai mare numar posibil pe care il puteti scrie folosind doar 2 numere ?-doar 2 numere, nici alte simboluri matematice.9 la puterea 9 (scris 9 9 suprascript - nu se folosesc simboluri matematice)? De fapt te referi la numere sau la cifre? Edited July 11, 2010 by loki Quote
totti93 Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 1. ii ocupi pozitia, deci vei fi pe locul 22. nu poti depasi ultimul ???? ERROR:))3. supravietuitorii?? de ce sa-i ingropi:>PS: Nu m-am uitat la raspunsurile altora... Quote
loki Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 PS: Nu m-am uitat la raspunsurile altora...pacat - s-au pus alte intrebari. Quote
D00mnezeu Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 1. sunt 3 camere in care esti obligat sa intri si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti: camera 1 o camera plina cu criminali inarmati pana in gat care te-ar face franjuri imediat-camera 2 o camera plina cu lei nemancati de 5 ani-camera 3 o camera cu gaz toxic2.Cate zile de nastere are un om la 20 de ani?3.Doctorii iti arata o cada plina cu apa, o cana si o galeata tu ce alegi sa golesti cada??4.Ce este odata intr-un minut, de doua ori intr-un moment si niciodata intr-o o suta de ani5.Un arici intr-un desert se loveste de un cactus.Ce credeti ca spune?6.Ce este intre cer si pamant??7.In Canada , sotul unei vaduve are voie sa se recasatoreasca?8.Cate animale din fiecare tip a luat MOISE pe arca lui?9.Ai o cutie cu chibrituri si intri intr-o camera intunecata...acolo gasesti o lampa cu petrol o lumanare si un aragaz...ce aprinzi prima data?1.Lei nemancati (morti)2. una3.scoti dopul4.litera M5."esti smecher mah?"6.nori7.vaduva n'are sot8.MOISE navea treaba cu arca9.chibritul Quote
Motorola Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Il stiam pe asta romanu in loc sa puna lungimea a pus grosimea Quote
loki Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 3. Deoarece un trabuc nu poate fi fumat in intregime, un vagabond care colecteaz? mucurile poate face un trabuc din fiecare 5 pe care le gaseste. Ast?zi, el a adunat 25 mucuri. Cat de multe trabucuri va putea fuma?daca din 5 chistoace face 1 trabuc, fiecare chistoc e un trabuc nefumat in intregime atunci 1 chistoc=1 trabuc/5, deci 80% din trabuc se poate fuma. 25 chistoace = 5 trabucuri. Din care va fuma doar cate 4 chistoace (80% din trabuc). Va mai face unul si ies 6 trabucuri. Quote
bleach Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 5.ce este al tau dar este utilizat in general de catre altii?Numele .. Quote
spance2life Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 1 . Daca il intreci pe cel de pe locul 2 esti ajungi pe pozitia a 2 !2 . Nu poti sa depasesti pe ultimul, daca l-ai depasi pe ultimul tu ce pe loc erai ?3 . Ingropati de vii nu am vazut inca, SUPRAVIETUIITORI NUJ ACASA Quote
D00mnezeu Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Cand 'poimaine' este 'ieri', atunci 'azi' este la fel de departe de duminica ca si ziua care a fost 'azi' cand 'alaltaieri' a fost 'maine'.In ce zi a saptamanii a fost facuta aceasta afirmatie ? Quote
SirGod Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 2. Inainte de a fi descoperit Everest, care a fost cel mai inalt munte din lume?Everest. Doar ca nu era descoperit. Quote
D00mnezeu Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Everest. Doar ca nu era descoperit.Everest e varf nu munte Quote
SirGod Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Everest e varf nu munteNu ala e scopul. Stiu si eu ca e varf. Intrebarea avea alta smecherie, nu ca e varf si nu munte. Quote
lafurat Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Supravietuitori nu se ingroapa jajaj Quote