Jump to content
Krisler12™

Ce ziceti: exista sau nu ?

Exista sau nu ?  

52 members have voted

  1. 1. Exista sau nu ?

    • DA
      20
    • NU
      121


Recommended Posts

Cand spunem ca exista sau nu trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte.O comparatie intre mai multe fenomene: Ce alte relatari exista? Care este credibilitatea surselor? Exista urme sau dovezi ca au fost acolo? Mai sunt alte similaritati in istorie? Avem obiecte/artefacte din istorie care sa nu fi fost facute de om("avionul din piramida lui keops")? Trebuie o baza zolida cand se analizeaza un asemenea fenomen. Vorba aceea: "Toti romanii se pricep la fotbal si la politica". De ce nu ne-am pricepe si la OZN-uri? Tot atatea cunostiinte ca si despre politica avem.

LE: Aici e studiat un pic fenomenul http://www.descopera.ro/search/ozn

Edited by phantomas90
Link to comment
Share on other sites

ba ce naiba...ce de offtopic.ma krislere asta cu ozn-urile e ca aia a lui hancu ce aparea la dnu dan diaconescu si zicea baa..murim vine cutremur.nu azi ca maine, daca nu maine poimane..si tot asa.daca exista si vin si in romania io zic ca o sa fie de statura lui boc.

Link to comment
Share on other sites

In partea acesta a ingerului digital vorbeste pe la mijlocul filmuletului si despre farfuriile zburatoare naziste.

Cand ai sa vezi un OZN cu ochii tai, atunci sa crezi, pana atunci... orice e posibil, efectul ala de pe imagine il faci si in photoshop. Si n-ar fi prima oara cand inventeaza o stire pentru mai multi vizitatori pe site.

Nici atunci!

Ecact la ce ma gandeam si eu

In cele din urma un oficial chinez a spus ca OZN-ul are “legaturi militare”. Ofiterul a refuzat sa dea detalii pentru ca, sustine el, ar fi vorba despre informatii militare pe care nu le poate dezvalui.
Edited by curiosul
Link to comment
Share on other sites

in situatia de fata nu era nici un ozn :)). Era probabil vreun nou tip de racheta sau aparat de zbor lansat dupa unul din cele 3 submarine Trident(submarinele nucleare ale Sua) pe care s-au montat rachete Tomahawk, ei au spus ca nu au nevoie sa foloseasca nucleare si au montat aceste rachete balistice, dar este foarte posibil sa fi montat si alte tipuri de rachete mai noi.

Pe de alta parte s-ar putea sa fie ceva si aici.

verificati acest link al unui europarlamentar EU MP Mario Borghezi, Bilderberger foe, introduces EU Parliament declaration to end UFO/ET secrecy

Si nici nu ai sa vezi o farfurie zburatoare cu ochii tai. Noi peste aproximati 20 de ani o sa avem niste costume gen celor din predator. In acest moment oameni de stiinta americani fac experimente cu niste materiale sintetice pentru acest efect. Avem nevoie insa de aproximativ 300 de ani ca sa putem sa ajungem sa iesim din propriul nostru sistem solar.

Prin aceasta analogie, o alta rasa extraterestra care poate ajunge la noi din alt sistem solar inseamna ca are cel putin 300-400 de ani inaintea noastra ca si dezvoltare tehnologica, deci ar putea avea un sistem care sa ii faca complet invizibili. Asa ca ar putea sa stea in fata ferestrei apartamentului tau si nu ti-ai da seama.

Le1: touche Loki

Edited by nedo
Link to comment
Share on other sites

Pe mine ma innerveaza unii dintre crestinii extremisti , sunt niste cretini bolnavi si ei nu cred in nimic ce nu este scris in biblie...Si asta nu este tot daca altcineva langa ei crede in OZN-uri innebunesc.

Sunt mai multe teorii in legatura cu OZN-uriile

1.Sunt extraterestrii

2.Sunt oameni din viitori adica time travelers

Link to comment
Share on other sites

OZN inseamna un obiect zburator neidentificat. Cat timp nu se stie ce este automat se cheama OZN. Abia cand nu are o explicatie terestra se considera a fi ceva extraterestru.

Putea fi OZN pana primeau explicatiile militare. Putea fi un pilot ratacit care nu trebuia sa apara la stiri.

Aparitia unui OZN nu justifica faptul ca suntem sau nu singura forma de viata din univers. Poate doar demonstra ca nu suntem singura forma de viata inteligenta de pe Pamant. Dar chiar n-are nicio legatura cu teoria ca sunt mii sau milioane de planete locuite formulata de un matematician. Ce-ar cauta la noi? Suntem mai breji? Daca exista alte planete populate dar nu au nici ei capacitatea de zbor in spatiu atunci chiar nu are legatura cu OZN-urile noastre.

Link to comment
Share on other sites

Pe mine ma innerveaza unii dintre crestinii extremisti , sunt niste cretini bolnavi si ei nu cred in nimic ce nu este scris in biblie...Si asta nu este tot daca altcineva langa ei crede in OZN-uri innebunesc.

Sunt mai multe teorii in legatura cu OZN-uriile

1.Sunt extraterestrii

2.Sunt oameni din viitori adica time travelers

Si argumentele unde iti sunt? Sau sustii asa ca n-ai ce face?

Link to comment
Share on other sites

De ce toti va ganditi neparat la extraterstri ?

Oficialul ala chinez cica a zis clar:

este un proiect secret al armatei.

Acuma, nu vi se pare cam prea avansata chestia ? Ce naiba : au facut oamenii OZN-uri ? Si pe de-asupra si invizibile (vedeti in fotografie ca de abia se vede o urma) ?

Acuma , mai ales, nu se pune problema daca exista extratersetri sau nu dar chestia este:

OZN-uri oare sa existe ? Ma refer la faptul ca acele OZN-uri de care se tot vorbeste nu ar fi ale extraterstrilor ci chiar ale oamenilor din moment ce chinezu' a declarat ce a declarat.

Un alt argument ar fi ca daca chiar am fi asa de avansati in stiinta sa ajungem sa facem OZN-uri, nu vi s-ar parea normal ca aceste lucruri sa fie tinute "strict secrete" ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...