Jump to content
greenie

Invitatii FileList gratis

Recommended Posts

Posted

chiar , impartasestene si noua cat ai donat si cum de ne dai la toti gratis ? :o poate vin unii si cauta pe google "invitatii filelist gratis " , fac un cont moca ... si primesc invitatie .. fa si tu cv de genu .. :-? 25 post +

L.E.: oricum GJ ;) vad k ai sadisfacut multa lume pe aici :P

Posted

Lasa-ma sa pricep si eu, tu mi-ai spus sa nu zic la aia de pe filelist ca dai invitatii sau ceva de genu (oricum n-as face asta in viata mea) dar de o data ce ai invitatii nu trebuie sa le dai ?

Nu o luati ca pe un spam sau +1 , doar intrebam.

Si alexalghisi , a specificat in primu prost ca da doar la userii din rst , nu si aia care isi fac cont doar pentru invitatie.

Posted
Lasa-ma sa pricep si eu, tu mi-ai spus sa nu zic la aia de pe filelist ca dai invitatii sau ceva de genu (oricum n-as face asta in viata mea) dar de o data ce ai invitatii nu trebuie sa le dai ?

Nu o luati ca pe un spam sau +1 , doar intrebam.

Si alexalghisi , a specificat in primu prost ca da doar la userii din rst , nu si aia care isi fac cont doar pentru invitatie.

dapoi sti cum e .. register->cont nou-> spam 5 posturi [ off topic - preferabil] si invitatie :))