Jump to content
Dra3Q

3 conturi RDS

Recommended Posts

Poti intra fara grija pe oricare fara fi blocat. Cand eram in Ro, neavand loc de munca, am cerut unui amic contul lui, ptr ca el statea prea putin acasa si nu folosea netul. Vreo 3 luni nu am avut nicio problema.

Eu sunt in Spania si am EXACT ca si in romania User si Pass. Seful meu are o firma in Madrid, iar eu stau in alt oras. Am luat contul lui de la firma si l'am folosit acasa si surprinzator aveam si eu acasa net, avea si el la munca. Ideea e urmatoarea: daca esti din acelasi judet, e dificil sa te conectezi 2 persoane pe acelasi cont, daca sunt judete diferite, te conectezi fara probleme. Nu stiu sigur daca merge si acasa, aici merge de minune.

Un salut!

Link to comment
Share on other sites

Tin sa te contrazic, si sa iti spun, ca merg in paralel. :)

erm nope. Daca omu intra pe net isi citeste mailul si iese, da, par sa mearga in paralel. Dar cat e unul conectat nu poate intra al doilea pe acelasi cont.

Eu am router pornit acasa si m-am conectat in oras la un wireless care nu avea internet (probabil victima se conecta de pe comp, nu automat din router). Am incercat sa ma conectez formand o conectie ppoe cu aceleasi date de acasa si am fost refuzat (mi se pare ca am primit si mesaj ceva cu "already connected" - nu mai tin minte). Asa ca il opream de acasa cand voiam net in oras.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...