diablo2323 Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 partea a 2a pt ca mai este un tutorial de genuin primul rand nu stiu daca metoda este arhicunoscuta printre voi in al doilea rand nu stiu daca merge la toate tonomatele da' la mine in liceu mergesa zicem ca , cafeaua sau ciocolata calda e un leudeci ai nevoie de un leu si o bucata de scoci pe care o lipesti la un capatintroduci bancnota in tonomat si de la capatul astalalt tu ti de scoci astfel incat sa nu tio traga inauntru( chiar daca ti-o trage inauntru ti-o va da inapoi pt ca nu poate citi scociul ) astepti pana o citeste ..dureaza cam o sec ..dupa care tragi leul inapoi...de aici sper ca te descurci va spun inca odata ...nu toate tonomatele primesc si bancnote , chiar daca primesc nu stiu daca merge la toate... merita incercat !incercarea moarte n-are 2 3 Quote
Paul4games Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Plm problema e ca de unde iau scoici:))cu alceva nu merge,de ex:o ata? 1 Quote
diablo2323 Posted September 27, 2010 Author Report Posted September 27, 2010 cu scoici ,nu cu scoci , da. cu orice cu care sa poti trage inapoi leul Quote
LLegoLLaS Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 sincer prima data si eu am citit scoici (WTF) nustiu o sa incerc din curiozitate si lipsa de bani (in loc sa-i dau pe cafea ii dau pe scotch) 1 Quote
skipper Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 sincer prima data si eu am citit scoici (WTF) nustiu o sa incerc din curiozitate si lipsa de bani (in loc sa-i dau pe cafea ii dau pe scotch)Tot dracu ala e.Nu dai 1 leu pe cafea sau cat e,dar dai pe scotch.Si nu amortizezi deloc "investitia". Quote
dragosh1904 Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 da sau lipesti o ata cu scoci +picatura folosesti aceeasi bacnota de n ori:)deci scoti banii pe investitie pe un termen mai lung:D Quote
MirifiCu Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 (edited) La mine in liceu e naspa ca au montat aia cu aparatele camera de luat vederi... decat sa dau cu subsemnatul pe la politie pentru 1 leu, mai bine ma lipsesc... Edited September 27, 2010 by MirifiCu Quote
Guest User Name Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 sa ma lege pentru un leu:)) halal sfat ! Quote
diablo2323 Posted September 27, 2010 Author Report Posted September 27, 2010 (edited) leul ala , daca il folosesti de mai multe ori poate valora mult mai mult Edited September 27, 2010 by diablo2323 Quote
boradarius Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 care e din timisoara si la mall la blackbox ca sa scoti fise introduci bacnotenumai ca e si supravegheatsi in mare parte unde sunt tonomate sunt in interiordar trebuie incercat in germania la alea de pe strada Quote
pochiumaryn Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 asa cum spune diablo2323 ,leul acela il poti folosi de nenumarate ori,numai sa ai grija Quote
yceman Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 pfuai de capu meu ....n-ati vazut in viata voastra un tonomat deschisin primu rand banii ii citeste cand ii baga in casuta cu bani...se aude un zgomot de baraiala cand intra banii acolo...e o chestie ca o cutie...intra banii acolo si o chestie cu arc ii tine presati ... adica gen n-ai nici o sansa sa mai tragi inapoi bancnota... cel putin asa sunt aparatele noi care au inceput sa se schimbe in marile orase. Quote
Angellutz Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 ?i eu m-am gândit cândva la o chestie din asta. Dar cu o scoic? la cap?t? Niciodat?. Asta chiar e creeativ. Quote
diablo2323 Posted September 28, 2010 Author Report Posted September 28, 2010 ?i eu m-am gândit cândva la o chestie din asta. Dar cu o scoic? la cap?t? Niciodat?. Asta chiar e creeativ.nu mai zic nimic...foloseste tu o scoica ...am facut tutorialul degeba se pare...nu ati inteles nimicadica gen n-ai nici o sansa sa mai tragi inapoi bancnotanu o tragi tu ma...tu o ti sa nu intre de tot , o ti numa pana se citeste ..e o fractiune de secunda Quote
Andblood Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Merge si la aparate? Daca da , m-as imbogatii Quote
yceman Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 @diablo2323 ti-o citeste cand ajunge in cutie...am lucrat la aparate deastea ... ce naiba...poate vechiturile alea mai merg...dar nici alea prea multe Quote
negrutidaniel Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Metoda este foarte riscanta, pt. 1 leu sa platesti cu libertatea... O metoda de care uzeaza angajatii firmelor de paza privata, jandarmii, politia, pompierii etc. este folosirea din dotare a statiilor de emisie-receptie Motorola GP 340 sau CP 140, CP 160 etc. pentru a introduce "credit" pe automatele de cafea din incintele unitatilor, la metrou etc. La apropierea antenei statiei de display-ul automatului si apasarii butonului de emisie, frecventa pe care emite statia va introduce la fiecare apasare un credit. Metoda nu este functionala pe toata gama de automate, in general merge la cele cu plata pe baza de monete/monede. Quote
MazaBoY Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Mi-e nu mi-a iesit si nici nu am sa mai incerc.... nu merita riscul Quote
Paul4games Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Nu merge...am incercat azi cu scotch ...fmm de aparat citeste bactonata si cand citeste scotchul imi da bactona dar credit nu-mi da de la bacnota aia....oricum incec peste cateva zile iara ca azi nush ce plm avea...am bagat 50 de bani si mi-a dat 1.50 credit:)) Quote
daatdraqq Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Nu merge...am incercat azi cu scotch ...fmm de aparat citeste bactonata si cand citeste scotchul imi da bactona dar credit nu-mi da de la bacnota aia....oricum incec peste cateva zile iara ca azi nush ce plm avea...am bagat 50 de bani si mi-a dat 1.50 credit:))Pai inseamna ca a functionat dar nu ti-a afisat .Ti-a citit bactonata + moneda de 50 bani = 1,5 lei . Quote
Paul4games Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Poi o fi fuctionat dar de ce nu imi arata creditul cand bag bacnota?si plm cateodata bagi bani si nu primesti nimic:)) dar bani ti ia... Quote
IzCreative Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Tot dracu ala e.Nu dai 1 leu pe cafea sau cat e,dar dai pe scotch.Si nu amortizezi deloc "investitia".Da dar scotchul il folosesti la 100 de cafele Quote
georgepopescu81 Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 am incercat si eu si chiar merge nu e problema asta, auzisesem si eu de asta dar nu am incercat niciodata, acum am zis hai sa incerc si chiar merge Quote
edyculay Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Am incercat,am reusit cu 1 leu am "beut" 4 cafele Maine o sa incerc la Jocurile de noroc! Quote
BonesTDK Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 E pentru 1 leu nu patesti cine stie ce doar cativa ani de puscarie eventual ca na esti in romania ! Quote