Jump to content
paxnWo

revolutie 7 octombrie

Recommended Posts

bucuresti, 7 octombrie, se strang toate sindicatele de prin tara. si psdu isi are mainile bagate, am fost ieri la rin grand hotel la sedinta psd si am vorbit cu negoita, cu gura lui a zis'o, or sa iasa si psdistii, de la tineri, tarani, tigani, puscariasi, vor sa'l dea jos pe chiomb, veniti si voi. sa speram ca nu or sa se cace pe ei, vor sa'si pastreze pozitia dupa cursul legal al protestului, sa ramana sa urle si sa manance din asfalt. se estimeaza ca vor fii 100k~ oameni. EU II INGHIT PE TOTI !

dati massuri, spam, statusuri, commenturi, articole, telefoane, mesaje, tweeturi.

cum pot sa streamez live de pe mobil ? stiu ca se poate

noi iesim cu guy fawkes masks si cu telescopice, ne vedem la unirii. o sa comunic si ora. sa speram ca o sa iasa ceva interesant

oricum e batalie de orgolii intre sefii de sindicate, au interesele lor, 2-3 ce sunt mai sinceri, restul turnatori la securitate si plini de bani, isi apara interesele. nu mai sunt asa spontani ca in 89

si acum, daca iese ceva, ca si in 89, tot marionete o sa fim, dar macar stii ca ai luat parte

Edited by paxnWo
Link to comment
Share on other sites

dar n.am zis ca vreau psd. in camera de sedinta cu tinerii cand negoita a zis ' sa.l dam jos ' eu l.am intrebat ' si cine sa vina ', dupa care a facut semn ca revine la mine dar ' a uitat '

lumea s.a saturat fratilor. astia le.au luat painea si casa, nici pula nu.i mai doare. doar sa vina cfristii si minerii ca aia rup cu dintii bastoane

am in lista copii de slugi de.ale lui basescu si de.al dracu le.am dat mass. sper ca acum citesc ce scriem noi.

@daat : jos palaria

Edited by paxnWo
Link to comment
Share on other sites

Nu stiu ce se va rezolva, intradevar, poate se vor aduna multe persoane la protest, insa fortele de ordine nu cred ca vor sta cu mainile in san daca vor exista incidente. Romanii nu sunt asa cum vedem in alte tari, spre exemplu Grecia, unde manifestanii au aruncat cu gaze lacrimogene si grenazi improvizate, la noi lumea vine cu fluierul in gat si cu panoul: "jos Basescu", in rest urlete si trambite.

DA! Daca ar veni peste 100k tineri cu varstele cuprinse intre 18-25 de ani, cred ca aia ar pune osul la treaba si ar face un pic de lupte cu militia, dar pana atunci, e cale lunga, pe majoritatea ii cam doare in coaie.

Eu voi veni la Bucuresti, chiar daca bat drum lung pentru asta, voi mai vorbi cu cativa prieteni si poate venim un microbuz, insa daca vad iar dansul pinguinului si cantece gen "Jos basescu", plec de indata.

Respec Pax pentru initiativa !

Link to comment
Share on other sites

revolutie nu iese ca in `89 cineva smecher a fost in spate si a pus arme in brate la romanii...da show sigur iese si abia astept. Nu-i problema pe cine punem presedinte sau prim-ministru...e faza ca astia doi deja ne-au adus la sapa de lemn... creca mai rau de atat nu se poate..plus ca politia nu se baga...jandarmii mai nou si ei au inceput sa se faca ca nu vad... "javra penala..iesi afara" :))

Link to comment
Share on other sites

baieti daca vreti sa faceti o rezolutie asteptati sa faceti 18 ani macar, nu va mai cacati pe voi ca in romania se discuta si cand e de facut ceva se tireaza aproape toti si raman doar cativa, auzi la ei revolutie, dati-va doua palme, ridicati-va de la pc, uitati-va pe geam si TRZITI-VA CA SUNTEM IN 2010

Link to comment
Share on other sites

Motive pentru care este o idee proasta sa vrei sa schimbi ceva acum:

1. Odata schimbati nu avem cu ce sa ii inlocuim.

2. Daca totusi va ganditi la PSD, acum pun pariu pe orice vreti voi ca daca ei au puterea va fi mult mai rau.

3. Nu merita sa iti faci vanatai si nervi aiurea doar pentru ca vrei si tu sa te duci undeva dar parca nu iti plac filmele de azi de la IMax.

4. Chiar daca o sa fie 10k de oameni asta nu inseamna ca ajuta pe cineva cu ceva. ba din contra incurca circulatia prin Bucuresti(care si asa stim cum este) si mai cu seama ca nici nu muncesc. Cum ar fi ca toti angajatii de la r.A.t.B sa intre in greva pe timp nederminat? Pe cine dracu ajuta? fac mai mult rau... oricum nimeni nu-i baga in seama.

5. Sa spunem totusi ca cineva ii baga in seama, ca sunt multi si toti au pietre. Degeaba se duc ei sa vorbeasca cu vreun pulifrici PDL-ist, ca ala si daca ar vrea sa ajute nu poate, pentru ca nu are resursele necesare. Toata lumea crede ca este vorba de vointa, ca daca sa spunem Baselu ar vrea sa dea ar si putea.

And so on... Cred ca as putea sa scriu pagini intregi despre asta dar la fel ca si grevele sau mitinguri sau cum se numesc, nu ar avea niciun rezultat. Daca ar fi sa prezic viitorul eu cred ca la alegerile viitoare bataia se da intre Diaconescu si PSD. Ceea ce este apocaliptic. Daca cumva in 2012 nu vine sfarsitul lumii, pentru Romania lumea se termina la votare. Psd-u n-are nicio perspectiva de viitor, n-are nici-un plan pe care sa-l aplice, ei mai apar din cand in cand pe la televizor si ii critica pe PDL-isti. Si in caz ca ati uitat, nu a fost PDL-ist ala care a marit pensile. Iar acum din cauza aluia nu sunt bani de ele.

P.s: Plec cu primul avion daca castiga Diaconescu.

Link to comment
Share on other sites

Ete ma doare.......Idiotii astia ne joaca...ca pe degete.

Voi nu vedeti ce plm sa caute PSD-istii de paca ei sunt mai "tari"

Eu daca as merge ias lua de gat pe politicienii care au curaj sa iasa in strada :|

Nea Nelu mai vrea o revolutie :S

Cum pula mea sa faci revolutie cu dusmanul....aia daca vin vin ca sa voteze oamenii dupa...

De parca ar avea ei motive sa iasa in strada cand au masini/case de lux bani...

Firme corupte....

Nu.....ei fac revolutie pentru ca vor putere , bani

Revolutie :S sunteti niste mielusei......GO BACK TO SLEEP

Ma cac pe politica :(

Link to comment
Share on other sites

daca vreti revolutie, nu o faceti cu politicieni, 80% din politicieni sunt corupti daca nu mai multi. Vreti revolutie? Datii pe toti jos nu doar pe baselu si boc, dati jos toate partidele. Daca vrem sa facem ceva in tara asta toata clasa politica trebuie schimbata. Inca avem oameni care pot face ceva. Uitati-va cei care locuiti prin bucuresti sector 4 ce a facut un om care chiar vrea sa faca ceva pentru locul unde traieste, ca a transformat sectorul 4 dintr-unul din celem ai urate sectoare, in unul din celem ai frumoase sectoare. Oameni ca el avem nevoie. Mugur Mihaiescu inca mai cauta oameni de genul asta care sa intre in partidul pe care doreste sa il infiinteze. Sunt destui oameni care ne pot conduce, doar ca nu sunt sustinuti. Ii cunoasteti? Sustinetii pe ei. Bagatii in fata si apoi faceti revolutie.

Link to comment
Share on other sites

Istoria ne invata ca sunt 2 tipuri de revolutii:

1. o revolutie urmata de o lovitura de stat. Intr-o astfel de revolutie liderii sunt ad-hoc, si neavand o pregatire politica in cateva zile vin oameni binevoitori care le spun ce program de guvernamant bun au si ce solutii profi au gasit si ii vor accepta caci ei nu stiu ce trebuie sa faca.

2. o lovitura de stat care genereaza o revolutie. Revolutia fiind modalitatea de preluare a puterii dand senzatia multimii ca ei au ales drumul si este un drum mai bun.

Tot din istorie observam ca sta in natura poporului roman sa aibe de doua ori pe secol si numai de doua ori o revolutie, o miscare de mase care schimba conducatorii. Intrebarea este se va putea acum sau nu?!

Cu aproape un an in urma dezbateam o intrebare cu diferite persoane:

De cati oameni ai nevoie pentru o revolutie? ajung 1000 de oameni?

Cand am concluzionat intr-un raspuns dezbaterile acesta a fost:

Poti face o revolutie si cu mai putin de 1000 oameni, chiar mult mai putin...conteaza cat de bine este organizata.

La miscarea de protest exista masa de oameni, eu prefer sa il numesc grup, o data ce ai dat unui grup un scop comun devine multime, o data ce multimea accepta un lider, il va urma pana la fanatism!

So, pentru a reusi trebuie formata o multime si impus un lider, primul pas, al II-lea este nevoie de 20 oameni bine instruiti cu statii si cu un plan bun in multime pentru a instiga, o data ca ai pus multimea in miscare intr-un scop bine definit si general acceptat aceasta nu se va opri.

Daca va intervenii jandarmeria si ranesc participantii nu va face altceva decat sa intoarca multimea impotriva lor, ba mai mult sa ii dea putere si sa exluda orice remuscari la viitoare actiuni ale fiecaruia dintre indivizi.

In alelasi timp multimea raspunde excelent la imagini pot fi utile: fumigene, papusi in flacari care sunt utile daca se arunca in gardurile de jandarmi dar cel mai greu atarna imagini cu protestatari plini de sange, daca vor fi acestea garantez ca revolutia va avea succes!!!(daca vor aparea la tv astfel de imagini va iesi si mare parte din bucuresti in strada)

Am vorbit cu oameni care au fost in primele randuri in revolutia de la Chisinau, daca cativa dintre ei strigau sa mergem nus unde, sa face nuj ce, toata multimea ii urma, spiritul de turma.

Acolo totul a pornit de la 6 persoane, studenti care s-au trezit in piata ca nu sunt deacord cu rezultatele votului, si pe masura ce se sunau pentru a se aduna mai multi s-au organizat ad-hoc, si unii s-au dus la facultati la usa, si ii trimiteau in piata pe toti cei care veneau la cursuri cu mesajul "Azi nu se face scoala, mergi in piata!" a fost suficient apoi ca din vorba in vorba sa sa se adune si cum toti aveau un scop comun, au protestat sustinut si stim cu totii ce a urmat. Simboluri care au dat putere multimii au fost distrugerile din sediul presedentiei, taburile, gloantele de cauciuc si arestarile.

Sunt anti-psd, dar am si ceva personal cu pdl iar la pnl nu am la suflet doctrina, pe unguri i-as gaza, pe vadim l-as interna iar apoi imi pun clasica intrebare: Si eu cu cine votez?!

Cred ca mai inainte de o revolutie ar trebui sa stiti fiecare pe cine vreti in loc!

Un lucru e de retinut, daca se aprinde "scanteia" va iesi "ceva", ce ar putea "degenera" intr-o "revolutie"!

PS: din informatiile mele jandarmeria nu va este inamic, iar daca se va ajunge la un anumit nivel va va fi aliat!

LE:nus dc presimt ca daca va fi ceva va veni apoi psd, vantu va fi eliberat, si noii guvernanti vor spune nu avem ce sa va facem pdl a praduit pre mult si nu sunt bani... daca veneam mai devreme poate...Si psd va face tot posibilul sa dea inapoi datoriile facute cu ultimele campanii...tipic... Ca intr-adevar sa se schimbe ceva ar trebui sa ne intoarcem privirile catre ultimii care au candidat pentru presedentie din cei mici care inca nu sunt asa corupti sau chiar or vrea sa faca ceva...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...