Brabus Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 (edited) Probabil foarte multi dintre dvs, au primit amenintari pe e-mail din partea unor persoane, in aceasta tema am sa va prezint o mica optiune cum putem vedea ip-ul tipului respectiv.Accesati contul dvs, de e-mailDeschide-ti un mail pe care l-ati primitIn partea dreapta apare o sagetica ,este langa cuvantul ‘Raspundeti"Click pe sageata si dati ‘Afisati originalul’In acel document/text ,la unele propozitii,apare ‘Received’,acest cuvant apare mereu la inceputul propozitieiCautati ultimul received iar in propozitia aceea apare si ip-ul persoaneiDati copy la ip apoi intrati pe : What Is My IP Address? Lookup IP, Hide IP, Change IP, Trace IP and more...Introduceti ip-ul persoanei si puteti afla in ce oras este localizat,tara si firma de internet// Modificare: Am scos albul. Nu toata lumea foloseste tema implicita si pe tema Default nu se intelege textul. Nytro Edited December 8, 2010 by Nytro Quote
datdraq Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Ce citesti / vezi pe videotutorial.ro pui aici ? Fac ei tutoriale de 0,5 lei dar macar acorda-le credit .http://www.videotutorial.ro/?p=3792 Quote
Guest vini4p Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 ITSpark Remix ? Daca tot ai copiat, pune-l pe tot. Quote
Brabus Posted December 8, 2010 Author Report Posted December 8, 2010 (edited) Ce citesti / vezi pe videotutorial.ro pui aici ? Fac ei tutoriale de 0,5 lei dar macar acorda credit .Cum putem afla locatia celor ce jignesc ameninta prin email | Videotutorial.roAceasta optiune este prezentata pe mai multe site-uri, optiunea prezentata mai sus, nu este de pe videotutorial, mesajul primit da este de la videotutorial, testele sunt scrise de mine si imaginea. Edited December 8, 2010 by Brabus Quote
aelius Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 @Brabus: ce ai incercuit tu acolo nu este nicidecum ip-ul unei persoane, ci adresa IP a serverului SMTP. Daca te uiti mai bine, este un server dedicat la SimpliQ, in Cluj Napoca. Ce faci in cazul asta, mergi in datacenter si dai cu bocancul dupa server ? Quote
UnixDevel Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 sai lasam ca baietii nu stiu de bounce si nebunii,cea mai buna metoda e sa trimiti un replay si sa pui iframe catre un script php care sa ii logeze ipul ... done test it and working Quote
Brabus Posted December 8, 2010 Author Report Posted December 8, 2010 sai lasam ca baietii nu stiu de bounce si nebunii,cea mai buna metoda e sa trimiti un replay si sa pui iframe catre un script php care sa ii logeze ipul ... done test it and workinginteresant, nu am de unde sa stiu sunt nou in acest domeniu dar imi place sa invat, ti-as fi recunascator daca ai face un articol despre ceea ce ai mentionat tu. Quote
g3oflo Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 sau mai este o metoda de a afla ip-ul cand vb pe mess .Ne ducem la start dam Run scriem cdm si a aparut fereastra aia si scriem netstat si ne da ip-ul cu cel care am vb pe mess Quote