phoenix Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 A fost facuta publica pe antena3 traianbasescu@presidency.com Quote
SENEQ_o Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 cauti prieteni virtuali ? ... e de pe mail.com Quote
phantomas90 Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 A fost facuta publica pe antena3 traianbasescu@presidency.comCopii nu mai visati! Chiar daca exista acea adresa e verificata si citita de secretare nicidecum de presedinte. Totusi nu suntem chiar asa involuati la masuri de securitate. Am vazut cum arata niste politici de securitate din anumite domenii, cu un anumit nivel de clasificare si mi-am facut cruce cata importanta se da anumitor chestii. Unele sunt chiar exagerate. Esti cumva in domeniu? Uite o chestie, ca tot suntem la offtopic: Ca sa validezi o informatie ea trebuie sa parvina din cel putin 3 surse diferite, fara nici o legatura intre ele.Sau in cazul de fata din vre-un document oficial.Hint: urmareste in ansamblu informatiile prezentate pe postul citat de tine, apoi informeaza-te cine il detine, fa o comparatie cu alte posturi TV(ProTV de ex). Sau deja iti cer prea multe? Quote
phoenix Posted January 19, 2011 Author Report Posted January 19, 2011 Copii nu mai visati! Chiar daca exista acea adresa e verificata si citita de secretare nicidecum de presedinte. Totusi nu suntem chiar asa involuati la masuri de securitate. Am vazut cum arata niste politici de securitate din anumite domenii, cu un anumit nivel de clasificare si mi-am facut cruce cata importanta se da anumitor chestii. Unele sunt chiar exagerate. Esti cumva in domeniu? Uite o chestie, ca tot suntem la offtopic: Ca sa validezi o informatie ea trebuie sa parvina din cel putin 3 surse diferite, fara nici o legatura intre ele.Sau in cazul de fata din vre-un document oficial.Hint: urmareste in ansamblu informatiile prezentate pe postul citat de tine, apoi informeaza-te cine il detine, fa o comparatie cu alte posturi TV(ProTV de ex). Sau deja iti cer prea multe?Cat ai scris, am tras o singura concluzie, esti punpicurist basescu. Nu-l mai pupa in cur ca ramai cu floci pe buze. Quote
phantomas90 Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Phoenix te depaseste fenomenul:-Politica nu fac pt ca nu-mi permite serviciul.-Lucrez in domeniu si sunt familiarizat cu "politici de securitate"-google it si vezi ce inseamna.-daca era sa fi intrat aici cu scopul de a face rau sau de "a da in gat" o faceam de mult.Eu ti-am dat doar niste sugestii ca sa stii unde sa cauti ca sa fii sigur pe o informatie(zvon-definitia in "tratat de dezinformare"-asa se numeste cartea), nu sa fac politica. Intelegi ce vrei tu, eu am avut doar intentia de a te ajuta. O seara buna! Quote
culay Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Oare a primit ignore de la nea Sarkozy? Quote
Effy Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Stick it in your ass, this sh*t is useless. Quote
player81 Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 phantomas90, poate ai dreptate, dar unde lucrezi daca zici ca nu esti de-al lui Basescu!?! Quote
Usr6 Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 A fost facuta publica pe antena3 traianbasescu@presidency.compoate ".ro"siteul presedentiei: Pre?edintele României" Ca sa validezi o informatie ea trebuie sa parvina din cel putin 3 surse diferite, fara nici o legatura intre ele."ca sa stii asta nu-i nev sa lucrezi in domeniul securitatii, daca ai 2 clase mai mult ca trenu cred ca e suficient Quote
phantomas90 Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 phantomas90, poate ai dreptate, dar unde lucrezi daca zici ca nu esti de-al lui Basescu!?! Intr-un domeniu care nu permite exprimarea in public sau sustinerea unor idei politice. Quote
BigT Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Multumesc pentru ca mi-ai consumat timpul. Quote
Crocodilu´ Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Legea 80 nu iti permite Phantomas,asa-i?daca da,cunosc fenomenul,nici mie nu imi permitea pana acum 3 luni cand mi-am dat demisia si am plecat din tara. Quote
m_mihai92 Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Corect crocodilu' Legea 80 ,art. 8 spune "f) sa pastreze cu strictete secretul militar, de stat si de serviciu, precum si caracterul confidential al unor activitati si documente." ... si probabil ca nu e singura de genul Cine e interesat citeste legea si afla de ce unii nu pot spune prea multe detalii despre serviciul lor ! Quote
Spock Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 (edited) traianbasescu [at] presidency [dot] ro e adresa lui de mail.Scrieti pe Google: "traianbasescu [at] presidency [dot] ro" (cu ghilimele, @ in loc de at, . in loc de [dot]).A fost inscris in multe liste de discutii. Edited January 20, 2011 by Spock Quote
phantomas90 Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 crocodilu ai dreptate. Trebuia sa lasi copiii sa-si stoarca creierii cu intrebari:" cine pula mea e asta? daca ne da in gat?" si totusi reveniti la subiect si la acea stupida adresa de mail. Quote
loki Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 daca lucrez ca bugetar la Ministerul de Saibe sa zic, au domeniul ministeruldesaibe.ro, chiar daca sunt referent asistent, ultima treapta de salarizare, deobicei mi se creeaza si o adresa de email de serviciu, lokipopescu@ministeruldesaibe.roAsta inseamna ca voi folosi adresa de serviciu in scop de serviciu si adresa personala de mail in scop personal.Ca referent asistent poate am o treaba sa colaborez cu un alt referent asistent din breasla, sau cu cineva din interior folosind aceasta adresa de email.Ca presedinte eu nu cred ca ar avea nevoie de o adresa de email de serviciu sa comunice cu cineva. Pentru ce ar folosi o adresa de mail de serviciu in scop de serviciu? Adresa de email poate exista, din principiu, cum sa nu aiba si presedintele adresa de email daca toti membrii precidency.ro au email? Dar utilitatea e zero, el nu o foloseste sa transmita ce are de zis sau sa primeasca informatii. El le primeste direct de la cine trebuie si le transmite direct cui trebuie. Quote