spuser Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Providerii pot vedea ce site-uri accesam sau ce downloadam , cui trimitem mailuri etc daca nu folosim proxy ? Quote
ripoff Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 depinde de la caz la caz...prin ce mijloace comunici...ce fel de proxy a..intr-un cuvant DA se poate mai ales daca esti luat in vizor. Quote
virusz Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 da, si daca folosesti proxy pot vedea........................................................................................ Quote
BigT Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Da in principiu da. Sper sa nu ma insel dar acum multa vreme facturile la net veneau ca si astea la telefon, iti ziceau ce site-uri ai accesat si de cate ori. Quote
immun3 Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 dap prima data plateai internetul cat il foloseai prin 2003 daca nu ma insel Quote
diablo2323 Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Da in principiu da. Sper sa nu ma insel dar acum multa vreme facturile la net veneau ca si astea la telefon, iti ziceau ce site-uri ai accesat si de cate ori. tu vorbesti serios ?? in fine nu cred ca sta cineva sa te verifice pe tine ce site-uri accesezi... Quote
Bebee Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 tu vorbesti serios ?? in fine nu cred ca sta cineva sa te verifice pe tine ce site-uri accesezi...Nu sta nimeni ,da raman in logurile de la provider. Quote
DarkIceee Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Exact cum zice Bebee nu te cauta nimeni pana nu faci ceva dupa care o sa se uite cam peste tot ce ai facut tu . Raman logurile la provider ca si apelurile telefonice , se sterg la cateva luni . Quote
nedo Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Pai si in situatia in care comunicarea se face criptat? Daca avem un server proxy si avem setat ca aplicatiile uzuale sa se conecteze unde au nevoie printr-un proxy, si legatura intre tine si proxy este criptat, si acestea se pot urmarii? Presupun ca traficul pana la proxy ar trebuii sa nu poate fi citit, ci doar sa se poata vedea unde se face conectarea.Daca am gresit ceva va rog sa ma corectati. Quote
spuser Posted January 27, 2011 Author Report Posted January 27, 2011 Si totusi ei pot sti ce link-uri am accesat sau doar ip-urile la care am trimis/primit pachete , sau daca downloadez ceva ei stiu ce fisier am tras sau doar de la ce ip am luat ? Quote
quantum Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 faceti-va un server linux pe post de router si da-ti un tcpdump sau mai frumos folositi tshark si o sa va minunati. Astea sunt simple tool-uri la indemana oricum dar exista echipamente si mai speciale. Quote