just-for-funn Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Nu stiu daca e adevarat sau minte dar ... "Medicii de la Spitalul Clinic nr.1 Craiova s-au confruntat, zilele trecute cu un caz neobisnuit.Un cuplu s-a prezentat la spital, barbatul avand o rana la organul sexual, iar femeia avea arcada sparta si prezenta o arsura pe omoplatul drept. Cei doi pacienti le-au spus medicilor ce s-a intamplat. Ei se ranisera reciproc in timpul unei partide de sex oral, consumata in bucatarie. Tanara "era ingenuncheata" in timp ce partenerul intorcea clatite. La un moment dat, barbatul a dat gres si niste stropi din aluatul fierbinte au cazut pe spatele fetei, care, de durere, si-a muscat partenerul de penis. Din reflex, barbatul a lovit-o pe tanara cu tigaia in cap."Eu ma simt incinsa ca tigaia aia.Yummmm!Sursa: T.P.U Quote
m0rphic Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Graba strica treaba.Saracii de ei . Quote
AlStar Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Sa moara Franta=)))) Astia parca ar fi-n Tom & Jerry Quote
j1c0 Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 tarani prosti de la dragasani ) ia facut un oral mai sado. Quote
DarkIceee Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 ) Baaa voi nu stiti ma clatita face tot jocu in timp ce te suge gagica , ia faceti si voi clatite cand sunteti cu gagigile in genunghi , vedeti ce iasa , o muscatura de sarpe sau o tigaie peste cap . Ce senzatie vai Quote
p3tru Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 hahahahhahahahaha )prea tare frate... Quote
Hertz Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) ))))))) M-am spart de ras. ) Prea de Stan si Bran treaba Desi, daca stau sa ma gandesc, pare inflorita treaba. Daca ii dadea cu tigaia in cap, se umplea atat ea cat si el de ulei incins, deci erau arsi peste tot. Nu vad sa mentioneze ceva de genul in articol .. Edited January 28, 2011 by Hertz Quote
crs12decoder Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Cum plm . Sa inceapa sa se futa si la sfarsit sa se trezeasca cu o tigaie-n muie Quote
BGS Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Romania tara tuturor posibilitatilor. Quote
LLegoLLaS Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Bai da-o-n ma-sa de treaba Chain reaction.AM ras 5min pe putin Quote
MazaBoY Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Ce face reflexele din om il lasa fara oragan ) Quote