Nytro Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Revolution OSEste un documentar despre Linux, despre cum a aparut, despre oamenii din spatele lui si mentalitatea, modul de a gandi adus de Free Software Foundation.Mie mi-a placut, am aflat multe lucruri interesante. Nu are subtitrare, dar sunt sigur ca va descurcati cu limba engleza.Chestia ciudata e urmatoarea: filmul are 700 de mega, dar s-a uploadat in cateva secunde. Ma gandeam ca nu merge, dar l-am descarcat si a mers. In plus, am vazut ca se poate vedea si online. Chiar nu inteles cum s-a uploadat in 3-5 secunde, deci e posibil sa nu mearga. Durata: 01:25:09Marime: 701.4 MBDownload:http://www.megaupload.com/?d=KSJ9KJ9FOnline:http://www.megavideo.com/?d=KSJ9KJ9F 1 Quote
qbert Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 (edited) doar linus si inca vre-o 2 baieti mi s-au parut mai inteligenti,in resti niste hipioti ce ar dorii sa faca software gratis,dar in timpul asta sa faca si bani. Edited February 7, 2011 by qbert Quote
BGS Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Multumesc ca ai postat documentarul acum am o viziune clara asupra istoriei si cum a aparut Linux si nu doar mici fragmente si am aflat multe lucruri interesante cum ca Linux nu are nici o treaba cu UNIX . Quote
Patrunjel Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Foarte tare.Daca mai ai documentare / filme de genu, urca-le si da-ne si noua un link, e pont de puncte pe megavideo .Sau eventual nume, pula mea, ceva ca sa ne omoram timpu. Quote
begood Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 s-a uploadat asa repede deoarece site-ul face un crc32 sau md5 la fisierul de pe compul tau, apoi verifica daca e deja in baza de date. daca e, nu-l mai uploadeaza, iti returneaza doar un link catre fisierul original uploadat de altcineva. Quote
Nytro Posted February 7, 2011 Author Report Posted February 7, 2011 begood: Da, la asta m-am gandit si eu, dar CRC sau MD5 sau alt checksum ar trebui sa fie calculat in functie de tot fisierul, nu de 2-3 MB maxim care se puteau uploada. Probabil verifica "inceputul" fisierelor daca acestea sunt foarte mari, oricum a fost ciudat.Mai aveam un film interesant, sa il caut si il postez, daca nu l-am postat deja cu ceva mai mult timp in urma. Quote
Flubber Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Multumesc ca ai postat documentarul acum am o viziune clara asupra istoriei si cum a aparut Linux si nu doar mici fragmente si am aflat multe lucruri interesante cum ca Linux nu are nici o treaba cu UNIX .Linux are treaba cu UNIX. Fiindca Linux este inspirat din UNIX, la fel ca si Windows (se trage din Unix). Quote
begood Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 begood: Da, la asta m-am gandit si eu, dar CRC sau MD5 sau alt checksum ar trebui sa fie calculat in functie de tot fisierul, nu de 2-3 MB maxim care se puteau uploada. Probabil verifica "inceputul" fisierelor daca acestea sunt foarte mari, oricum a fost ciudat.Mai aveam un film interesant, sa il caut si il postez, daca nu l-am postat deja cu ceva mai mult timp in urma.s-a urcat pe server doar semnatura hash. nu s-au urcat 2-3 mb, verifica cu wireshark. Quote
XgaMeR Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Reupload:Revolution OS (2001) | Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Filme Documentare Online Quote
Guest Kovalski Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Bravo, chiar aveam de gand sa-l revad. Quote
bc-vnt Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Asta da la toti pentru vizionarea on-line ? Ce p*** mea au astia cu megaup-ul ? Quote
dekeeu Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Asta da la toti pentru vizionarea on-line ? Ce p*** mea au astia cu megaup-ul ? Are you fucking kidding me ?BBC News - Megaupload file-sharing site shut downFeds Close In On Megaupload Founder Kim Dotcom | Fast CompanyThe FBI closes Megaupload, Anonymous Strikes | NowPublic News Coverage Quote
quantum Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Revolution OS (download torrent) - TPB Quote
Jimmy Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Revolution OS (2001) | Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Filme Documentare OnlineThe Code: The Code Linux (2001) | Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Filme Documentare OnlineBiography Target: Bill Gates (1998) | Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Filme Documentare OnlineInside Google (2010) | Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Filme Documentare Online Quote