daatdraqq Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Dupa ce au mancat caini ,pisici ,ursi ,insecte ...etc chinezii si-au gasit o alta distractie .Nu va uitati in timpul mesei PenalEdit : am gasit si unul dintre filme dar nu stiu daca e bine sa-l pun , e scarbos rau . Quote
Guest Mosad Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Nu e nimic penal in pozele alea.Moarte lor!Mai bine ii vad pe ei calcati de un tren decat sa vad animalele alea strivite fara pic de mila.Mi-ai futut toata ziua thx. Quote
cmiN Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Cum coios acum serios in screenurile alea in care apare si sange / bucati de animal chiar a fost folosit unul real ? In unele credeam ca e ceva de plus umplut cu rahat, dar in altele se misca si are viata acea treaba :/. Quote
BigT Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Baieti eu n-am apasat inca pe link, sa apas? Quote
pr00f Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Retardati, atat pot spune despre ei. Quote
daatdraqq Posted February 28, 2011 Author Report Posted February 28, 2011 Cum coios acum serios in screenurile alea in care apare si sange / bucati de animal chiar a fost folosit unul real ? In unele credeam ca e ceva de plus umplut cu rahat, dar in altele se misca si are viata acea treaba :/.Da , totul e real .@Mosad , imi pare rau ca ti-am stricat ziua , am pus avertizare .Ce mi se pare socant este ca lucrurile astea le fac niste femei foarte tinere . Quote
BigT Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Bagami-as pula in ei de chinezi prosti... nici nu stiu ce sa zic. That's more than sick... Quote
qbert Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 how bout this https://www.ptroa.co.il/petition/index.php Quote
osyk Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Chinezii...Nu stiu cum de este vazuta asa rau Romania. ... daca am fi sa facem o comparatie cu ce fac ei si cu ce facem noi Quote
pr00f Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 how bout this https://www.ptroa.co.il/petition/index.php What does not get exported outside of China usually ends up on a dinner plate.Let's kill those bitches. Quote
m0rphic Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Ce mi se pare socant este ca lucrurile astea le fac niste femei foarte tinere .Imi pare rau sa te contrazic dar alea nu pot fi numite FEMEI.Alea is mai jos decat animalele pe care le omoara.Cat de disperat pentru bani(sau faima)trebuie sa fi sa faci asemenea rahaturi?@pr00f : deja cred ca cei de pe insurgen au un raid impotriva lor Operation Germbug - /i/ Quote
p3tru Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Asa sa moara si ei in aceleasi chinuri, futule mortii in gura de cacati in nas... is ei smecheri biserica mamii lor acuma stiu ce site-uri sa fut in gura, asa de plictiseala... Quote
BigT Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Ok, sa spun baga-mi-as pula dupa ce am vazut si video-ul ala ar insignifiant si nu si-ar mai avea rostul. Sincer nu stiu ce sa zic... in sensul ca: ok e nasol ce am vazut. Dar inafara faptului ca pot sa-i injur si sa ma jur pe procesor ca le-as insera un fier incins in nas pana le iese creierul pe cur daca i-as prinde, n-am ce face. Si asta nu schimba cu nimic situatia. Gandindu-ne pe scara larga, putem sa ajungem imediat la concluzia ca se poate intampla acelas lucru si cu oameni nu numai animale, si daca ma intrebati pe mine cel mai probabil se intampla. Sigur ca nu ii mananca, dar cred ca si-ar dori sa-i manance decat sa fie o jucarie sexuala...E de prisos sa mai zic ceva avand in vedere ca orice zic e inutil. Quote
endemic Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Cel mai tare m-a dezgustat filmuletu in care il baga pe cutu in punga si il fierb , nu ii condamn ca mananca caini, sa ii condamne biblia dar ii condamn pentru felu in care trateaza animalele. Recunosc ca as impusca oricand asa for fun persoanele care fac ciorba cu catei. Quote
DarkIceee Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Na lasa ma daca ei ne vad pe noi cum taiem porci sau daca ne vad aia de prin India cum taiem noi vaci iti dai seama ca la ei vaca e sacra si noi o macelarim ) Avem si noi nebuniile noastre , sa tai calu cum fac italienii si fac salam nici aia nu prea e ok . Fiecare cu nebuniile lor Quote
UnixDevel Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 why do they kill the bunnies (( Quote
1337 Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Ba, sterge titlul nu are nicio legatura cu ce cacat ai postat. Mai bine sterge tot linkul. Quote
BigT Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Ce ai ma cu el, de ce sa-l stearga? Eu zic ca e o palma buna dupa cap un film din asta... Quote
MazaBoY Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 chinezii ce`i mai scrbosi oameni de pe planteta Quote
Cr3ativ Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Asta ar merita si matracucele alea! Quote
cmiN Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Coaie chiar si un om daca ar taia, macar sa-l omoare inainte nu sa-l chinuie si tot procesul sa-l faca pe viu aici e problema . Quote
BigT Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Neeh defapt nu e problema noastra, defapt nu ne intereseaza. Nu inteleg de ce ne plangem, ca oricum pana maine uitam... Quote
loki Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 asiaticii dezvolta tot mai multe categorii de fetisuri, prima data vazusem asa ceva intr-o colectie marcata "adult". Ma scarbesc filmele astea, am mai vazut unul candva pe youtube cu niste eleve intr-un restaurant unde aveau in farfurie pestele pe jumatate prajit, dar viu, si se jucau cu furculitele sa vada cum se zbate. Delicatesa restaurantului. Nu-i inteleg, parca as prefera filmele lor scatofile si cu strivitul coaielor cu tocurile decat asa ceva. Quote