ALEX18 Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Pentru invitatie PM cu emailul !PTZPlace.Ro este un site exact cum este lockerz, este deschis ieri 27.02.2011 .Inregistrarea se face numai pe baza de invitatie.Ce este PTZPlace ?Un site unde strangi pucte ( PTZ ) si iti comanzi diverse produse ( ipod ,laptop , dvd-uri, psp, wii, tv... ) sau bani in paypal ( La 300 PTZ , poti comanda 25$ PayPal )Cum fac PTZ ?-Daca intri zilnic primesti 2 PTZ , -Daca inviti un prieten 2 PTZ -Daca raspunzi la o intrebare zilnica 2 PTZ -Ai un link si daca cineva voteaza de pe el , primesti automat 1 PTZ ( Exemplu link : PtzPlace : Voteaza-l pe AlexandruDaniel l )Da , daca inviti 20 de prieteni primesti Z-List . Exista si posiblitatea de Upgrade la membru premium UserGratisZ-lister Silver : costa 6€ LUNAR, Bonus 500 PTZ, Zilnic 6 PTZ, Login 6 PTZ, Inregistrare 6 PTZ, Vizite 1 PTZ.Z-lister Gold : costa 9€ LUNAR, Bonus 1000 PTZ, Zilnic 8 PTZ, Login 8 PTZ, Inregistrare 8 PTZVizite 2 PTZ.Cred ca v-am lamurit , pentru invitatie da-ti reply cu e-mail sau pm me cu e-mail .Premii : Quote
Guest Mosad Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Vreau cont beta,pe forumul tau nu pot sa postez. Quote
cmiN Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Si ce aduce in plus fata de lockerz ? Prindem si noi mai usor premii de data asta sau ce ? Quote
daatdraqq Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 "ori ca cumperi ceva" ? Pai e frumos asa ? Quote
ALEX18 Posted February 28, 2011 Author Report Posted February 28, 2011 Site-ul e pe baza de invitatii, postati email pentru invitatie si/sau trimiteti-mi PM, primii 100 vor avea sansa sa participe la o simulare de reedem, si vor primi bonus 500 PTZ. Quote
SENEQ_o Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 scria pe forumul lor ca limita maxima e de 100 ? wtfe teapa clar nici in 10 ani nu va lansati cu situl asta Quote
ALEX18 Posted February 28, 2011 Author Report Posted February 28, 2011 Momentan e limita de 100 beta-testeri, care vor avea ocazia de a participa la o simulare de reedem si de a raporta buguri. Cei 100 primesci 500 PTZ pentru participarea la reedem si 100 PTZ pentru raportarea oricarui bug. S-a atins limita de 100 de utilizatori, inregistrarile vor fi deschise mai tarziu. Daca doriti invitatie PM cu emailul. Quote
p3tru Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 am o presimtire ca de neseara nu o sa mearga... Quote
ALEX18 Posted February 28, 2011 Author Report Posted February 28, 2011 Si fonduri de atatea de unde? Ba ne lasi...Nu acelea vor fi premiile, lista va fi actualizata pe data de 7 martie, s-a modificat data de lansare. Momentan sunt inregistrati 100 de utilizatori, nu se mai pot trimite invitatii pana dupa lansare, imi puteti trimite PM si va voi trimite apoi. Quote
Silviu Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Sper ca cineva sa va scoata mufa cu situ asta Quote
ALEX18 Posted February 28, 2011 Author Report Posted February 28, 2011 Si ce premii dai pana la urma? Guma?Nu eu sunt administrator, eu doar ii fac reclama, vei vedea premiile daca te vei inregistra. O zi buna Quote
cmiN Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Primu roman care face poza cu ce a primit de acolo si dovada ca nu e vreo vrajeala sau facut special pentru incredere ma inscriu si eu . Quote
ALEX18 Posted March 5, 2011 Author Report Posted March 5, 2011 A mai ramas o zi pana la lansarea oficiala, momentan toate testele decurg bine, cei care vor dori invitatie ii rog sa imi trimita un PM. Pentru primii 100 de membrii inscrisi dupa data lansarii vor primi 200 de PTZ bonus . Momentan am o lista cu 30 de emailuri pentru a trimite invitatii Deschiderea oficiala va fii pe 7 martie!!Primii 100 de utilizatori primesc 200 de puncte!!Va asteptam!! Quote
Active Members Fi8sVrs Posted March 5, 2011 Active Members Report Posted March 5, 2011 A mai ramas o zi pana la lansarea oficiala, momentan toate testele decurg bine, cei care vor dori invitatie ii rog sa imi trimita un PM. Pentru primii 100 de membrii inscrisi dupa data lansarii vor primi 200 de PTZ bonus . Momentan am o lista cu 30 de emailuri pentru a trimite invitatii ti-am trimis pm in data de 02-28-2011, 06:28 PMnici in ziua de azi nu am primit invitatia Quote
ALEX18 Posted March 5, 2011 Author Report Posted March 5, 2011 ti-am trimis pm in data de 02-28-2011, 06:28 PMnici in ziua de azi nu am primit invitatiaDupa cum ti-am zis, sau daca citeai niste posturi anterioare observai ca nu se pot trimite invitatii momentan, deoarece siteul a atins 100 de useri (beta testeri). Lansarea oficiala va fi pe 7 martie, atunci va fi dat drumul la invitatii pentru noi useri, primii 100 inregistrati dupa data de 7 martie vor primi 200 PTZ bonus. Am emailul tau intr-o lista, imediat ce va deschide inregistrarile vei primi. Daca vizitezi PtzPlace gasesti si un timer pana la lansarea siteului. Quote
Mafy Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 incepe si asta ca si lockerz-u, da 4-5 chestii (mici) la inceput sa puna lumea repede clipuri pe youtube si mai stiu eu ce site-uri sa-i faca reclama, si dupa goodbyeiar daca e facut de romani...e clar Quote
ALEX18 Posted March 6, 2011 Author Report Posted March 6, 2011 Astazi s-a dat drumul la invitatii, cei de la care am primit PM cu emailul le-am trimis invitatiile. Imi cer scuze daca am omis pe cineva. Daca mai doriti invitatii, trimiteti PM cu emailul. Quote
speedhack Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Lockerz nu e la misto ma trebuie sa ai viteza si programe eu sunt de 2 luni si am luat deja 2 premii si pe ptzplace nu stiu daca e serios da il testez eu la primu reedem ca am destule puncte... Quote
ALEX18 Posted March 8, 2011 Author Report Posted March 8, 2011 Momentan sunt aproximativ 400 de useri, siteul continua sa creasca, si in curand (maxim 2-3 saptamani va avea loc primul reedem) cei care mai doresc invitatii, PM cu emailul. Quote
Fitty Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Copie ieftina Lockerz. Tu chiar crezi ca o sa faci ceva cu asta? Quote
hihahi Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 mie imi pare serioasa treaba pana acum...asa e, e o oarecare copie, s-au inspirat oamenii, dar poate e ok.... sa vedem Quote
ALEX18 Posted March 12, 2011 Author Report Posted March 12, 2011 Daca mai doreste cineva invitatie PM, primul reedem va avea loc in urmatoarele zile. Quote
speedhack Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Am si eu nevoie sa mai invit inca 6 oameni deci pm si la mn Quote
BogdanNBV Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 @hihahi oare care copie? ptzplace.ro e cea mai nesimtita copie, Z-ul acela ce reprezinta ptz, este copiat nesimtit si direct de pe lockerz, mai este si domeniul care este iarasi o copie imputita a subdomeniului lockerz: ptzplace.lockerz.com, nu se tin de cuvant, le-am raportat 2 probleme, errori si nu am primit nici un "ptz" , paginile Despre Noi, Confidentialitate, Termeni si conditii, FAQ, Jobs si Contact nu sunt terminate, background-ul de la pagina utilizatorului pe care este votat, este copiat direct si nesimtit de pe lockerz, unde este originalitatea?! Quote
speedhack Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 bogdannbv paginile acelea o sa fie completate....poate probleme au fost deja raportate.....Si ce conteaza numele alea alea odata ce iei moca premii ? Sa vedem daca se tin de treaba daca nu tot bine... Quote