o_O01 Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Acu 5 minute m-a sunat camataru si mi-a spus ca mai am termen pana diseara...ma rog...si n-am banii ... voi ce a-ti face? Quote
afcrapid Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Topic deschis la misto dupa parerea mea.. Quote
endemic Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 pe bune? buy yourself a shotgun. si apoi bang bang Quote
o_O01 Posted March 13, 2011 Author Report Posted March 13, 2011 pe bune? buy yourself a shotgun. si apoi bang bang Ala numa marti imi ajunge pana marti ... Quote
kav_detox Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 te duci in autobuze / tramvaie si furi din buzunare (vezi sa fie ingramadeala) Quote
Maverick Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Pun pariu ca daca ai banii pana deseara si te duci sa ii dai nu il gasesti? Quote
o_O01 Posted March 13, 2011 Author Report Posted March 13, 2011 Pun pariu ca daca ai banii pana deseara si te duci sa ii dai nu il gasesti?De gasit il gasesc nu e problema...problema e de unde banii?Nu e foarte mare suma da nici aia nu am de unde sa ii iau...850 ron... Quote
MagicThunder Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 daca e adevarat ai pus-o coae.Altadata imprumuta-te in plm la prieteni,cunostinte nu la camatari. Quote
o_O01 Posted March 13, 2011 Author Report Posted March 13, 2011 Call 911:)Da si il tine maxim un an...si cand iasa e mai rau. Quote
theman73 Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 nu are ce sa-ti faca , daca te ameninta dute la politie fara rusine , daca iti cere dobanda , dute la politie din nou fara rusineinterlopii pot fi interlopi doar cu interlopii , daca nu faci parte din lumea lor nu au ce sa-ti faca Quote
o_O01 Posted March 13, 2011 Author Report Posted March 13, 2011 Pai ma duc la politie..si il ia pe el..apoi a doua zi vine frateso peste mine in casa...ce am rezolvat? Quote
theman73 Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 nu vine nimeni peste tine , nu va mai lasa-ti arsi intre fese de toti papagali , dute la politie , spunei ca e camatar , ca vrea dobanda si tie frica de el si de frate-saucamataria este pedepsita in Romania , iti garantez ca daca te duci la politie se linisteste si te mai ,,pasuieste,,si daca intra peste tine in casa o pune mai original decat cu camataria Quote
Guest User Name Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 mie mi se pare un pic "Pranks".daca ai dreptate,degeaba ai banii,ca nu-l mai gasesti.aici e vorba de smecherie,toata lumea trage la comisioane,si are dreptate.pula imi e de tine.Fugi la mama. Quote
Maverick Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Currently Active Users Viewing This Thread: 15 (14 members and 1 guests) Daca este adevarat camatar nu dai de el;) daca este un lache de cartier o sa vina la usa sa ti-i ceara:)) Quote
daatdraqq Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 De ce iei bani imprumut daca n-ai de unde sa-i dai inapoi ?Sper sa te futa in cur 8,5 ore . Quote
immun3 Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 o sa ramai dator toata viata la camatari , iti zic sigur ca am niste prieteni si stiu cum procedeaza, te terorizeaza psihic Quote
crs12decoder Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 nu vine nimeni peste tine , nu va mai lasa-ti arsi intre fese de toti papagali , dute la politie , spunei ca e camatar , ca vrea dobanda si tie frica de el si de frate-saucamataria este pedepsita in Romania , iti garantez ca daca te duci la politie se linisteste si te mai ,,pasuieste,,si daca intra peste tine in casa o pune mai original decat cu camatariaCamataria nu e pedepsita in Romania. De fapt, nici macar nu apare in lege acest termen.Din punct de vedere juridic cel care da bani cu camata poate fi pedepsit pentru evaziune fiscala.So, daca ai auzit de vreun camatar care a intrat in puscarie, a intrat ori pentru evaziune fiscala, ori pentru crima /vatamare corporala / tentativa de omor. Nimic altceva.Acum.. 850 RON? Atat? Inseamna ca nu e cine stie ce camatar... Un smecheras care incearca sa faca si el o treaba.Plm.. pt 850 RON nu prea ai ce sa faci.. te poti duce la politie da' mare lucru nu se rezolva... Le poti spune ca te ameninta si cacaturi. Cel mai bine ar fi sa faci rost de bani de la cineva apropiat, ii dai si scapi de handicapati. Quote
Phiedone Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 si crezi ca daca te duci la politie aresteaza camatarii acum stai linistit fratioare ca politia si camatarii sunt cca intr-o familie Quote
j1c0 Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 ha hah a ce tare daca posta unu ca are nevoie de ajutor cu PC u il scuipa lumea intre ochi, ce sfaturi sa ii dea? asa toata lume e experta in manevre. Quote
firewind Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Daca nu ai lasat nimic garantie, da-i _|_ in brate, da fii politicos.Alta data ori nu imprumuta daca stii ca nu ai de unde da inapoi, sau ia de la prieteni. Quote
BigT Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Suna la Badea in emisiune, e maine de la 6 pe Zu. Nu te ajuta cu nimic, dar e amuzant.Daca chiar e pe bune eu zic sa iti muti taraba, sa te imprumuti sau sa oferi servicii sexuale. Nu te duce la maicata ca o sa te puna sa o amanetezi pentru bani. Nu te duce la rude ca apoi trebuie sa le platesti si lor daune pentru ce distrug aia in timp incalzesc un bici pe spatele tau.Te poti duce la politie. Daca nu ai cunostinte se va rezolva imediat dupa ce te gasesc mort intr-un sac pe undeva, langa Elodia. Evident ca dramatizez, da' poate ca nu sunt asa departe de adevar. Quote
ripoff Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 (edited) stai linistit si lasa-i pe ei sa te ameninte,inregistreaza convorbirea/discutia eventual ia-ti si un spray paralizant dupa tine.Daca trec "oamenii" la fapte sa ai dovezi si ii bagi mai rau ,zici la garda ca ti-a cerut taxa de protectie faci pe prostu Edited March 13, 2011 by ripoff Quote
M4T3! Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 (edited) Tactica mea: dute lucreaza cateva zile... fa rost de 400 de ron, cauta pe internet un pistol, poate fi si cu bile de cauciuc, fara acte, cumpara l, asteapta sa se faca seara, te duci in fata scarii la ala, pui gluga in cap, si goloesti incarcatoru in el, apoi ala mai cere la masa taxa de protectie... eventual si in frateso. E imposibil sa te prinda politia. Arunci pistolul undeva si gata!EDIT: moare moare, daca nu ala nu mai e om!...si ai scapat pe toti aia ca tine ... deci nu mai ai constiinta incarcata daca gandesti asa, unii se sinucid pt fraieri ca ei... Edited March 13, 2011 by M4T3! Quote