Oust Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Ce ziceti care sunteti din Constanta, mergem si noi pe undeva ne plimbam pe faleza ne tinem de mana iar la sfarsit va fut in cur. Vreti ??Am vb cu bulanjiu ala de Pr00f cica: Nu am timp, nu ca ma duc sa ma futa altu ca nu stiu ce... ca stai sa ma uit in program daca sunt liber ...Ce ziceti? Quote
MagicThunder Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 )ma dar multi constanteni suntem pe rst Quote
kav_detox Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 (edited) nimeni din braila? Edited April 4, 2011 by kav_detox Quote
Zatarra Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 din hunedoara careva?Propui o ieseala? ;-) Daca nu se bea bere si nu sunt pizde nu ma bag P.S. Dar Timisoara? Se baga careva la o ieseala prin Mall, agatat pizde proaste? Quote
p3tru Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Din suceava careva? Chiar ar fi calumea sa ne inltalnim, am vazut ca suntem cativa din sv, altii din flt Quote
DanISR Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 oust oust oust , asta ii a 2 -a sau a 3 a oara , cand cazi in logger , sau in istealer , - daca folosesti firefox , sterge parolele de fiecare data , si NU LE SALVA , si iti pui 1 master password , daca dai din greseala salvare . si ti le lene sa le stergi - foloseste betterPrivacy , de fiecare data cand inchid firefox , imi sterg ''prajiturile'' , Quote
endemic Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 n-ai ce face la constanta acum, poate doar sa rulezi ceva. veniti la vara @ mamaia.:> Quote
Oust Posted April 4, 2011 Author Report Posted April 4, 2011 Nu stiu ... cand se mai incalzeste stam si noi la o bere la un gratarel, pe plaja , toata noaptea. Quote
black_death_c4t Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Chiar ar fi calumea sa ne inltalnim, am vazut ca suntem cativa din sv, altii din flt eu group leader la suceveni =) Quote
gyano Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 @black: Parca erai din Iasi din cate stiam?Careva din Vaslui ? Quote
tiodr Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 sa imi bag pl aici bucurestenii sunt o minoritate.. Quote
Effy Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 cine vrea sa ne intalnim in bucale iesim la un suc, platiti voi. Quote
BogdanNBV Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 @pr00f, aia nu e originala aia e luata dupa asta care asta este originala Careva din resita ? sau de la LTL? Quote
pr00f Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 @pr00f, aia nu e originala aia e luata dupa asta care asta este originala Ma refeream la melodia originala din care provine partea aia mica -,-' Quote