Jump to content
Teakroy

Anti-femei

Recommended Posts

Guest Mosad

Sa inteleg ca esti gay ori? Prietene,asta nu e un forum unde sa intrebi asa ceva,intreaba pe tpu.ro,poate acolo ai succes. Mori!

Link to comment
Share on other sites

OFF: Nu imi sta in fire sa ma enervez. Ma enervez rar si imi trece repede. Cel mai mult ma enerveaza prostia si PC-ul. :))

ON: Sunt de acord. Fetele sunt curve, proaste si iti iau banii apoi te lasa. Intrebare. Cine-i mai prost? Aia care iti ia banii si te lasa cu coaiele umflate sau ala care pompeaza bani ca taranu? /:) Nu sunt proaste deloc. Sunt hackerite... fac social engineering. ;)

Eu nu am nimic cu curvele. Am multe cu prostii care le tin "in viata". La fel e si cu cersetori...

Link to comment
Share on other sites

OFF: Nu imi sta in fire sa ma enervez. Ma enervez rar si imi trece repede. Cel mai mult ma enerveaza prostia si PC-ul. :))

ON: Sunt de acord. Fetele sunt curve, proaste si iti iau banii apoi te lasa. Intrebare. Cine-i mai prost? Aia care iti ia banii si te lasa cu coaiele umflate sau ala care pompeaza bani ca taranu? /:) Nu sunt proaste deloc. Sunt hackerite... fac social engineering. ;)

Eu nu am nimic cu curvele. Am multe cu prostii care le tin "in viata". La fel e si cu cersetori...

Nu le-am facut proaste ,vorbeam in perspectiva doar ,eu nu am nimic cu ele ,vroiam parerile celor de aici ,dar sau incins repede,femeile oricum nu mai sunt ca mai demult doar la cratita si la spalat vase ,acum sunt independente mai mult ,sau schimbat multe lucruri in psihologia femeilor in decursul timpului.

Link to comment
Share on other sites

depinde peste ce femei ati dat fiecare. daca ati nimerit rau, sau daca nu ati putut ajunge la un numitor comun, era si normal pana la urma s-o dati pe misoginism.relatiile dintre oameni sunt complicate. nu stii cand un dusman se poate transforma in prieten si invers.stiu o fata care la inceput nu ma suporta, si dupa ceva vreme ceva a intervenit si situatia s-a schimbat. acum ne intelegem de minune.daca intr-o relatie ceva nu merge e bine sa nu te grabesti sa cauti vinovati, ci sa analizezi la rece situatia si sa mai pui mana pe o carte, poate mai inveti ceva. pana la urma, nici degetele de la propria mana nu se aseamana, daramite 2 persoane de sex opus care au organisme diferite care functioneaza diferit si mai au si un trecut diferit. depinde in cele din urma de psihismul fiecaruia.

nedo, se poate spune ca intr-un fel se discuta o parte a regulamentului. o mica parte e pusa sub lupa, dar altfel.

Edited by empathy
Link to comment
Share on other sites

Chiar e cazul sa transformati un site de securitate web intr-un site despre razboiul dintre sexe? Pe forumul asta nu conteaza ce "gen" ai asa ca nu mai veniti cu topicuri din astea de tot rasul. Aveti de gand sa discutati din astea mergeti pe TPU, si lasati-ne in pace.Ca esti femeie, ca esti barbat, ca esti fata , ca esti baiat nu conteaza. Asa ca terminati o data pana cand nu apare nytro pe aici si va ia in suturi pe toti.

Link to comment
Share on other sites

Te ocolesti femeilii, Claudiu? Vad ca esti clujean de-a lu' Odix, orasul ala a fost gazat, sau ce?

Da orasul e ok,stau langa oras nu in .

Femeile da ma ocolesc din cauza cred ca a comunei acesteia unde nu prea sunt femei, e cea mai demigrata zona din tara

Link to comment
Share on other sites

E discutabila treaba. Oricum, nu e nimeni care sa urasca femeile. Desi prin definitie misogin e un barbat care uraste femeile, cuvantul in practica nu e atat de dur.

Se rezuma totul la "razboiul" dintre femei si barbati. Si sunt foarte multe de spus.

Sa fiu scurt. Poate o sa fiu considerat misogin, dar, foarte general: "Un barbat e mai apt (sa zicem) ca o femeie".

Din moment ce femeile si barbatii sunt fiinte, putem face distinctii generale in functie de:

1) fizic

2) psihic

Primul punct nu cred ca are rost sa il dezvolt, e clar ca un barbat are mai multa forta si rezistenta fizica.

Legat de punctul doi, din cate stiu eu, psihicul uman este dat de doua emisfere ale creierului: emisfera stanga si emisfera dreapta. Una dintre ele se ocupa cu ratiunea, cu gandirea logica, iar cealalta cu partea afectiva, emotionala. Nu mai stiu care dintre ele. Dupa cum ar trebui sa va dati seama, barbatii au dezvoltata mai mult partea rationala, iar femeile mai mult partea afectiva. De aceea "barbatii sunt mai buni ca femeile la orice". De aceea putem spune: "Cel mai bun pilot e barbat", "Cel mai mare inventator e barbat", chiar si pe partea artistica: "Cel mai mare pictor/scriitor... e barbat", chiar si cei mai buni bucatari tot barbati sunt.

Desigur, femeile o baga pe aia cu: "Dar exista si femei pilot", "Dar exista si femei inventatori - una care a inventat sutienul" sau mai stiu eu ce rahaturi de exeptii cu care se asteapta sa se aduca pe picior de egalitate cu ratiunea barbateasca. Sunt penibile cand fac asta.

Dar si femeile au atuurile lor. Pe langa faptul ca arata bine (pentru cine arata bine?) si fac tot posibilul sa ne satisfaca pe noi, pe barbati, au si puncte forte cu afectivitatea lor. Unul dintre ele ar fi relatiile sociale, de exemplu una e sa pui o femeie sa aiba grija de un copil, alta e sa i-l dai unui barbat care sa ii zica: "Taci in mm ca iti bag berea pe gat". In fine, exagerez, dar cred ca ati prins ideea.

Ca sa ma lungesc, ca tot nu am ce face, vreau sa va spun parerea mea despre cum a inceput diferentierea intre femei si barbati.

Inainte de toate, ne intoarcem in trecut. Omul pentru a supravietui muncea campul, vana animale... Femeia, dat fiind faptul ca nu poseda forta fizica a barbatului nu putea sa vaneze sau sa munceasca, decat lucruri mai usoare, de facut pe acasa. Astfel batbatul facea toata treaba, si avea tot dreptul sa faca pe seful. Venea si el rupt de oboseala acasa si nevasta incepea sa urle la el, cum sa nu ii futa doua in barba? De aici si violenta domestica de astazi, mentalitatea a ramas la fel, dar nu as spune ca e numai vina barbatului. De exemplu vine barbatul acasa beat. Femeia, in loc sa taca sa il lase in voia lui, incepe sa urle la el si sa il loveasca, sa ii dea palme sau sa arunce cu cine stie ce in el. Pai cum sa nu ii rupi botul? Cu alte cuvinte, majoritatea femeilor care iau bataie de la barbati si-o merita. A, sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt deloc de acord ca un barbat sa loveasca o femeie.

Bun, un alt factor important dar la care nu se gandeste multa lume cand e vorba de aceasta epica batalie este... religia. Da, stiu ca poate initial credeti ca e ciudat dar religia a jucat un rol extrem de important in denigrarea femeilor si a drepturilor acestora.

Sa incepem cu Geneza. Chiar de la inceput femeia a fost creata din barbat, pentru ca barbatul sa nu fie singur. Apoi, femeia a facut prima pacatul stramosesc si a muscat din mar (PS: sunt ateu). Si de aici a pornit totul.

Oare de ce femeile nu au dreptul la ranguri inalte in Biserica, nici macar preoti? Oare de ce nici macar in ziua de azi femeile nu au voie in altar? Oare de ce o gramada de femei au fost arse pe rug? Sunt extrem de multe lucruri pentru care Biserica (atat insitutia cat si prostiile lor) este de vina.

Femeia a capatat dreptul de vot abia prin 1918. De aici a inceput drumul femeii spre egalitatea cu barbatul. Am putut si inca putem spune ca femeile nu sunt la egalitate cu barbatii, indiferent ce intelegem prin aceasta egalitate. De ce? E simplu: nu vor fi niciodata.

E clar in multe domenii ca se prefera un barbat, in general pentru orice, in locul unei femei, pentru ca ar face o treaba mai buna. Puneti un barbat si o femeie sa faca un lucru pe care niciunul dintre ei nu l-a mai facut niciodata sa vedeti care se descurca mai bine.

Ca sa nu mai spun de sutpidul si penibilul concept de feminism. Ati auzit vreodata de barbatism? Nu. Femeile si ideile lor stupide, vor sa aibe aceleasi drepturi ca barbatii cand de fapt le au de mult timp, dar nu sunt in stare sa le foloseasca, sa faca nimic cu ele.

In fine, sunt foarte multe de spus, nu m-am legat deloc de trasaturile morale ale femeilor, de cat de mult se pot uri una pe alta, de cate marsavii pot face pentru a ajunge la ceea ce isi doresc, de cate multe pretentii au si de cat de putin ofera...

Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu urasc femeile si nu sunt misogin. Le respect in limita bunului simt, de cele mai multe ori nu vorbesc urat in prezenta lor...

Ar mai fi rpobabil multe de spus, eu doar am enuntat cateva idei, astept sa aduceti si voi argumente. Imi pare rau ca nu prea sunt fete pe aici, as vrea sa vad ce argumente pot sa aduca. Ah, stai, nu au ce argumente sa aduca. Am purtat astfel de discutii cu multe fete, de la fete stupide care: "Vai, ce, esti misogin" si nu aduceau niciun argument, la fete care mi-au spus direct: "Da, femeile nu sunt atat de bune ca barbatii".

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...