Nytro Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Dupa cum vedeti categoriile:- Pranks- Cele mai penale posturiAu devenit sub-categorii la Offtopic.Iar XSS (Cross Site Scripting) a devenit subcategorie la Club ShowOff.Nu e cine stie ce schimbare, dar parca e mai ordonat asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Buna idee!Ati putea sa faceti ceva si cand dam new posts sa apara oftopicurile jos sau ceva de genul sa fie separate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aziz17 Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Off-topic ar trebui sa fie subcategorie a Cosului de Gunoi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted June 4, 2011 Moderators Report Share Posted June 4, 2011 Ar merge Web design sub Programare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 Ar merge Web design sub Programare.Nu, Web-Design e pentru partea de front-end, presupune doar Design: layout-uri sau mai stiu eu ce, deci Photoshop si familia si nu presupune cunostinte de programare. Doar grafica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 ^ Se referea la web dev. probabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted June 4, 2011 Moderators Report Share Posted June 4, 2011 Nu, Web-Design e pentru partea de front-end, presupune doar Design: layout-uri sau mai stiu eu ce, deci Photoshop si familia si nu presupune cunostinte de programare. Doar grafica.Web-design Stuff - RSTNu sunt numai chestii front-end. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1995 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 "Web-design Stuff (2 Viewing)Coltul programatorilor web, scripturi php, template-uri, flash..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 Da, dar tot nu prea se potriveste la programare. Daca era Web Development da.Dar asa cu: HTML, Flash, Template-uri, CSS, Photoshop... Nu prea merge.Vreti PHP sau altceva: exista Programare. Descrierile sunt vechi, la fel si categoriile, ca "Web Design" nu o voi muta la Programare, dar astept sugestii.Stiu ca sunt si alte posturi, am vrut sa le mut, dar e plictisitor sa muti o gramada de topicuri. Si nu prea am urmarit acea sectiune, nu prea stiu ce s-a postat si discutat acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 "Web-design Stuff (2 Viewing)Coltul programatorilor web, scripturi php, template-uri, flash..."Corect. A?tept?m ?i propuneri pentru descrierile (unor) sec?iuni. @Nytro"Bine ai venit (aici te poti prezenta)" merge mutat? la >> General << Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted June 4, 2011 Moderators Report Share Posted June 4, 2011 (edited) O propunere pentru o structura noua. Am pastrat oarecum vechea structura h4cky0u, insa am rearanjat, redenumit si adaugat anumite forumuri.>> Anunturi importante <<Anunturi importante si regulile forumuluiAici vom scrie cele mai importante anunturi despre RSTRST CourtLocul in care comunitatea ia decizii in privinta conflictelor dintre membriRST PowerAici vei putea gasi toate programele, metodele si exploiturile marca RST>> 1337 Zone <<ExploituriCele mai noi exploituri si PoCCompetitiiCompetitii organizate de utilizatorii forumuluiClub ShowOFFPosteaza aici ultimele voastre hack-uri si atacuriClub ShowOFF > XSS (cross site scripting)Discutii despre cele mai recente vulnerabilitati XSSCriptografieDiscutii despre algoritmi si chei folositi pentru securizarea informatieiElectronicaDiscutii generale despre electronicaGame HacksDiscutii despre cheat-uri si hack-uri pentru jocuriProgramareColtul programatorilorSocial engineeringMetode si tehnici pentru a manipula oameniiTutorialeDiverse tutoriale in limba romana, in limba engleza si videoTutoriale > Tutoriale in romanaTutoriale > Tutoriale in englezaTutoriale > Tutoriale videoSisteme de operare & hardwareDiscutii in materie de hardware, Windows, Unix, MacintoshTelefoane mobileDiscutii despre telefoane mobile, aplicatii Java, firmware-uriWireless pentestingWardriving area, WiFi, Bluetooth si GSM hackingWebmasterLocul webmasterilorWebmaster > Black SEO & MonetizareTips & tricks, questions, monetizareWebmaster > Web-designAplicatii front-end, template-uri, layout-uriWebmaster > Web developerScripturi PHP, baze de date, CMS>> Programe <<Programe hackTroieni, sniffere, brute forcers etc.Programe de securitateFirewall-uri, antivirusi si programe similarePrograme uneltePrograme ce nu se incadreaza in celelalte sectiuni>> General <<Off-topicDiscutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii.RST MarketVanzari/cumparari, rent a hacker.Bine ai venitBine ai venit pe forumul Romanian Security Team, aici te poti prezenta (optional)Stiri securitateUltimele stiri de securitate din Romania si din lumeAjutorProbleme, nelamuriri...posteaza aici [minim 10 posturi]CereriVrei sa ceri ceva? Posteaza aici [minim 10 posturi]SugestiiVrei un forum mai bun? Orice sugestie din partea ta va fi analizataLinkuriToate linkurile si reclamele vor fi postate aiciLinkuri > BloguriArata-ne propriul tau blogCosul de gunoiToate topicurile care au deviat de la raspuns vor fi mutate aici Edited June 4, 2011 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1995 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Ar arata aranjat cum spune Synthesis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 @Synthesis: *) tutorialele într-o singur loc ?*) Bloguri subcategorie la Linkuri ?*) sec?iunea Webmaster ?*) mi-ar pl?cea o sec?iune special? pentru criptografie, dar n-avem cu cine/ce *) idem pentru Social engineering, de?i ar merita încercat *) în loc de Programe unelte -> Misc tools*) Probleme, nelamuriri...posteaza aicif?r? cerin?? de minim x post?ri. Oricum se face post hunting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted June 4, 2011 Moderators Report Share Posted June 4, 2011 *) mi-ar pl?cea o sec?iune special? pentru criptografie, dar n-avem cu cine/ce *) idem pentru Social engineering, de?i ar merita încercat Putem face o incercare. Vorba aia, speranta moare ultima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted June 4, 2011 Author Report Share Posted June 4, 2011 Da, îmi place cum sun?, dar vreau s? m? gândesc mai bine. Probabil vom da la vot, dar trebuie mai întâi s? discut?m. R?mâne de v?zut. Cel pu?in câteva zile categoriile r?mân a?a cum sunt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Fa sa arate si subcategoriile langa categorii pe prima pagina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Sectiune linux si ebooks.Nu stiu cati vor posta in linux, dar am vazut ca au cerut-o multi.Sectiunea ebooks consider ca este utia, nu va mai trebui sa cautam carti printre tutoriale.Linux poate fi sub "Sisteme de operare & hardware". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BugyUcin Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Sectiune de Reverse Engineering nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Sectiune linux si ebooks.Nu stiu cati vor posta in linux, dar am vazut ca au cerut-o multi.Sectiunea ebooks consider ca este utia, nu va mai trebui sa cautam carti printre tutoriale.Linux poate fi sub "Sisteme de operare & hardware".Sustin faza cu sectiunea Linux. In caz ca nu ati observat multi useri vin cu dorinta de a invata si totodata folosii Linux. Daca stai pe chat 1-2 ore sigur auzi ceva de Linux.Si sa fiu umpic sincer nu prea am auzit sa se vorbeasca chiar asa de mult despre FreeBSD, NetBSD, Solaris, AIX, HP-UX, VMWare, Jupiter, SCO_SV sau multe alte UNIX-uri..Nu e rea nici structura prezenta, dar ceva in + nu cred ca strica. Oricum de voi admini depinde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyano Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 O propunere: o sectiune in care sa fie postate cataloge cu ebooks in "domeniu".eventual sa fie incarcate pe un server FTp la care accesul sa se faca cu usernameul de pe RST, bineinteles selectiv, nu pt toti postacii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stealth2 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Am modificat:>Tutoriale-Tutoriale in limba romana-Tutoriale in limba engleza-Tutoriale video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted June 5, 2011 Author Report Share Posted June 5, 2011 E bine asa cu tutorialele? Eu sunt de parere ca sunt lucruri foarte utile si fiecare trebuie sa apara pe index ca o categorie de sine statatoare. Voi ce parere aveti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulea Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 eu unul preferam forumul asa cum era inaintea modificarilor. nu este insa problema, orice invat are si dezvato mica observatie: ingineria sociala este in fiecare emisiune politica/ de stiri. si vorba aia, este 'real life'. deci cine vrea sa invete, are de undesi inca o si mai mica chestie: va rog sa lasati, pe cat se poate, o exprimare libera, necenzurata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 E mai bine asa, astfel pot fi aranjate tutorialele in ordine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted June 5, 2011 Author Report Share Posted June 5, 2011 Mie nu imi place cu tutorialele asa din urmatorul motiv: tutorialele sunt principala sursa de informatie aici, dupa mine, Tutoriale Romana/Engleza/Video si Programare sunt cele mai importante cateogrii, si trebuie sa apara toate pe index. Nu sa stau sa dau la Tutoriale, apoi la ce categorie s-a postat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...